Czesciauto24 Bewertungen 587

TrustScore 4.5 von 5

4.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rzetelna firma wszystko zgodnie z opisem oferowanych części.Paczka dostarczona zgodnie z terminem bez najdrobniejszego uszkodzenia.Na pewno skorzystam jeszcze z waszych usług.Dziękuję i Pozdrawiam.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Przysłano mi olej przekładniowy z wybranej przeze mnie firmy ale o innej nazwie . Butelki były takie same ale nazwa inna. Poprosiłem o wymianę i nie poniosłem żadnych dodatkowych kosztów a za opóźnie... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wszystko przebiegło sprawnie i szybko,części przyszły takie jakie zamawiałem. Czas realizacji 3 dni z dostawą do domu. Chociaż po zamówieniu i przeczytaniu komentarzy wcześniejszych miałem duże wątpli... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Kfz-Ersatzteilgeschäft

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Firma Partex Global GmbH jest bardzo zainteresowana tym, żeby zapewnione przez nas towary i usługi były najwyższej jakości. Dlatego nasza firma zapewnia klientom indywidualne konsultacje. Niech Państwo zadzwonią do nas lub wyślą do nas e-mail by upewnić się w kompetencji naszych pracowników i wysokim poziomie naszej firmy. Wszystkie części zapasowe w jednym miejscu - wybieraj z ponad 1.000.000 części swoją.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Części zgodne z opisem szybka i…

Części zgodne z opisem szybka i profesjonalna dostawa 👍

29. April 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 💬 Jest ona dla nas bardzo ważna i cieszymy się, że mogliśmy Państwu zapewnić potrzebne części 🔧📦✨

duży asortyment części

duży asortyment części, nawet do starszych samochodów

27. April 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za opinię 🌟 Jesteśmy wdzięczni za okazane zaufanie i oczywiście zamierzamy dalej zapewniać Państwu usługi na najwyższym poziomie.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Kupowałem pierwszy raz trochę sie bałem…

Kupowałem pierwszy raz trochę sie bałem ale teraz wiem że mogę wam zaufać i na pewno będę jeszcze korzystał z waszych usług

22. April 2026

Antwort von Czesciauto24

Dzień dobry 😊! Dziękujemy za Państwa opinię oraz za to, że wybrali Państwo właśnie nas! W razie pytań prosimy o kontakt mailowy trust@czesciauto24.pl
Z szacunkiem,
Zespół Czesciauto24 🚗💨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rzetelna firma wszystko zgodnie z…

16. April 2026

Dzień dobry!
Dziękujemy za pozytywną opinię ⭐ Dążymy do tego, aby Państwo zawsze mogli znaleźć właściwe części szybko i wygodnie 🔍📦

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Szybko, solidnie - polecam !

Zamówienie zostało błyskawicznie zrealizowane.

9. April 2026

Antwort von Czesciauto24

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za Państwa ocenę 🔥! Nieustannie pracujemy nad ulepszeniem naszych usług, a Państwa opinia jest dla nas niezwykle ważna. Z poważaniem, Zespół czesciauto24.pl
🚗🔧

Podobna mi się

Podobna mi się, że szybko został dostarczony zakupiony towar. Wszelkie wątpliwości co do zakupu zostały szybko wyjaśnione na czacie. Polecam

8. April 2026

Antwort von Czesciauto24

Dzień dobry 😊! Dziękujemy za Państwa opinię, bardzo cieszy nas, że udało nam się Państwa pozytywnie zaskoczyć! Z szacunkiem, zespół AUTODOC 🚗💨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Zakupiony zamiennik zamka drzwi do…

Zakupiony zamiennik zamka drzwi do Range Rover ,
część pasuje , dostawa bardzo szybka.

2. April 2026

Antwort von Czesciauto24

Dzień dobry! Bardzo dziękujemy za wysoką ocenę. Cieszymy się, że nasz sklep zapewnił Państwu doskonałą obsługę 🧡. Cenimy Państwa opinię i dołożymy wszelkich starań, aby nasz serwis był coraz lepszy. Z poważaniem,czesciauto24 Team 🚙💨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bardzo dobra firma oferująca super…

Bardzo dobra firma oferująca super towary za rozsądną cenę. Polecam zakupy.
Edward

31. März 2026

Antwort von Czesciauto24

Dzień dobry 😊! Dziękujemy za Państwa opinię, bardzo cieszy nas, że udało nam się Państwa pozytywnie zaskoczyć! Z szacunkiem, zespół Czesciauto24 🚗💨

Tade

Fachowość firmy przy doborze zamówienia.

25. März 2026

Antwort von Czesciauto24

Dzień dobry 😊! Dziękujemy za Państwa opinię, bardzo cieszy nas, że udało nam się Państwa pozytywnie zaskoczyć! Z szacunkiem, zespół czesciauto24 🚗💨

Profesjonalizm

Kupuję od lat. Jak zawsze pełna profesja

16. März 2026

pomoc w precyzyjnym doborze

pomoc w precyzyjnym doborze

11. März 2026

Antwort von Czesciauto24

Wita🙌j! Dziękujemy za poświęcenie czasu i pozostawienie pozytywnej recenzji! Z szacunkiem, Czesciauto24 Team🚙💨

Sprawnie jak zawsze!!

Sprawnie jak zawsze!!! Polecam 110 % zakupy

11. März 2026

Antwort von Czesciauto24

Cześć😊! Dziękujemy za opinię, jest nam niezmiernie miło, że udało nam Ciebie zaskoczyć! Z szacunkiem, Czesciauto24 Team🚗💨

Opóźnianie paczek w nieskończoność

Po raz drugi zamawiam z tej strony i znowu kończy się okłamywaniem klienta. W regulaminie (chyba tam) jest napisane że jeśli towar jest dostępny to jest wysyłany w przeciągu 2 dni. Minęły już 3 a jedyne co się dowiaduje to że dzisiaj będzie wysłane itp itd i dalej nic się z tym nie dzieje. Obsługa klienta jak zwykle do bani, jedyne co jest to bot który pisze kiedy będzie paczka (przesuwa każdego dnia termin dalej) a wiadomości e-mail kończą się na paczka jest pakowana i tyle. Zamówiłem części za 1100 zł i przy wydawaniu takich pieniędzy człowiek ma nadzieję na chociażby rzetelną informację od tak dużej firmy, albo chociażby na normalny kontakt z obsługą klienta. Poprzednio po napisaniu recenzji nagle odezwał się do mnie ktoś kompetentny który potrafił mi powiedzieć dokładnie co się dzieje i przeprosić za to co się dzieje, niestety bez wyrzucenia żali poza prywatną konwersacje tego się nie doświadczy od nich.

12. März 2026

Antwort von Czesciauto24

Witamy, Bardzo nam przykro, że dostawa zajęła więcej czasu niż oczekiwano i spowodowała niedogodności. Przetwarzanie zamówienia zazwyczaj trwa 1-2 dni robocze, a dostawa do PL — 3-5 dni roboczych. Czasami występują opóźnienia z powodu przeciążenia kurierów lub logistyki międzynarodowej, ale robimy wszystko, co możliwe, aby przyspieszyć proces. Skontaktujemy się z tobą w najbliższym czasie, aby odpowiedzieć na dodatkowe pytania i znaleźć rozwiązanie w tej sytuacji. Z przyjemnością pomożemy i mamy nadzieję odzyskamy twoje zaufanie! Z szacunkiem, czesciauto24 Team

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Zakupiłem 4 opony 10 lutego 2026…

Zakupiłem 4 opony 10 lutego 2026 dotarły do mnie 2 szt pozostałe dwie do dzisiaj tj 2 marzec 2026 nie dotarły konstant poinformował mnie że maja 45 dni na rozpatrzenie reklamacji !!!!!!!!!!!!!!! półtora miesiąca auto mam na podnośniku i nie wiem co robić jakaś masakra nie polecam UWAŻAJCIE

2. März 2026

Antwort von Czesciauto24

Witamy, dziękujemy za zgłoszenie. Zwróciliśmy wpłaconą kwotę za zamówienie na Pana konto bankowe. W razie pytań prosimy o kontakt mailowy. Z szacunkiem, zespół AUTODOC

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Brak informacji dlugi czas na…

Brak informacji dlugi czas na oczekiwanie co w ogóle się dzieje z zamowieniem

16. Februar 2026

Antwort von Czesciauto24

Witamy, nasze magazyny znajdują się w Niemczech oraz Polsce. Ogólny czas oczekiwania na zamówienie wynosi od 3 do 5 dni roboczych. Zgodnie z nr do śledzenia Pana zamówienie zostało dostarczone w terminie. W najbliższym czasie skontaktujemy się z Panem. Z szacunkiem, zespół AUTODOC

zadarmo610

31. Januar 2026

Witamy,
dziękujemy za ocene.
W razie pytań prosimy o kontakt mailowy trust@czesciauto24.pl
Z szacunkiem,
zespół Czesciauto24

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr