Cutters Bewertungen 345

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hos cutters får jeg den samme klippen som hos andre frisørkjeder- men til en pris jeg setter pris på. En fin klipp til en god pris. De leverer på tid og kvalitet- det er viktig for meg, og like viktig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Cutter er en elendig hårservis kjede og det er ingen mulighet for at de har over 4 stjerner i snitt, de skriver de sikkert bare selv. Når jeg skrev en nydelig og proffesjonel annmeldelse som klade på... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Hat 89 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med klipp og frisør

Veldig fornøyd med klipp og frisør. Lett og bestille med den fine appen. Kommer tilbake

15. Januar 2026

Så bra, tusen takk for din anmeldelse! Velkommen tilbake! 😁

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Cutters på…

Veldig fornøyd med Cutters på Gulskogen. De er flinke til å se deg som kunde. Føler meg alltid velkommen.

15. Januar 2026

Så hyggelig Susanne, det var godt å høre! Tusen takk for din anmeldelse! 😊

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg ble ikke fornøyd med klippen min

Jeg ble ikke fornøyd med klippen min. Jeg sendte bilde til deg ei venninne som er utdannet frisør og hun sa at klippet er ikke bra og min bonusfar som så meg fysisk rett etter klippen som ikke er utdannet frisør sa også at det var veldig dårlig klipt. Når den kvinnelige utenlandske frisøren som hadde språk problemer og vanskelig med komunikasjon brukte maskin på meg så satte den seg fast i håret flere ganger, det lugget men det gjorde ikke vondt. Jeg måtte selv spørre om å få se meg i bakhodet med speilet hun hadde ikke tenkt å vise meg. Den klippen ikke bra.

14. Januar 2026

Antwort von Cutters

Det var leit å lese. Hos oss har vi fornøydhetsgaranti! Gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre! https://cutters.no/kontakt-oss😊

Raskt og effektivt

Raskt og effektivt, flink frisør, gode råd vedr. fasong og stell

13. Januar 2026

Antwort von Cutters

Så bra Liv, det var hyggelig at du sendte oss en anmeldelse!😁

God frisør.

God hyggelig frisør

13. Januar 2026

Så hyggelig, Edny! Tusen takk for din anmeldelse! 😊

POSITIVT!!!!

Kommer hurtig til, og med en meget hyggelig frisør, var dette en flott opplevelse!

6. Januar 2026

Så hyggelig å lese, Bjarne. Tusen takk for din anmeldelse! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Overraskende lite ventetid tross romjul…

Overraskende lite ventetid tross romjul og når frisøren hilser meg med navn og husker meg fra sist gang, da blir jeg veldig glad. Som alltid fornøyd med resultater🙂

29. Dezember 2025

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Det var hyggelig! 😁

Hyggelig frisør salong

Hyggelig frisør salong med en fantastisk booking løsning. Hårklippet ble som ønsket!

23. Dezember 2025

Antwort von Cutters

Tusen takk for din anmeldelse, det var hyggelig!🤩

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har benyttet Cutters på Amfi Os…

Jeg har benyttet Cutters på Amfi Os siden den startet opp høsten 2019. Jeg har så langt vært kjempefornøyd med salongen og vil spesielt berømme personale som alltid har overskudd til en hyggelig samtale med et glimt i øyet. Anbefales på det varmeste.

22. Dezember 2025

Så hyggelig å lese, Rune! Tusen takk for din anmeldelse!😁

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Cutters avbestiller automatisk timer hvis algortimen feilberegner

Cutters avbestiller automatisk timer hvis algortimene deres feilberegner, og timen blir fremskyndet i forhold til oppgitt tid når man bestiller. Dette har skjedd med meg to ganger. Når jeg da lurer på hvorfor timen er kansellert når jeg var der til estimert tidspunkt ved bestilling, så får jeg beskjed om at de har hatt en ai bot som automatisk kansellerer timene.

Deretter må man sloss for å få timen igjen, og blir da plassert bakerst i køen, og risikerer og måtte vente 30-60 min ekstra.

20. Dezember 2025

Antwort von Cutters

Det var leit å lese. Gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre! https://cutters.no/kontakt-oss😊

Fabelaktig frisør

Fabelaktig frisør, tydelig han er stolt av sitt yrke og vil gi kvalitet til de han klipper. Så... Cutters er å anbefale ⭐️

19. Dezember 2025

Antwort von Cutters

Så godt å høre, tusen takk for din anmeldelse Øyvind! 😊

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Høflig og blide mennesker som jobber…

Høflig og blide mennesker som jobber der. Alltid vært fornøyd med klippene raske og de forstår fort hvordan du ønsker å ha Håret. Bra pris !

15. Dezember 2025

Takk for din anmeldelse, Yvonne! Det var hyggelig å lese!😁

Kom rask til

Kom rask til, hyggelige og hjelpsomme ansatte, smil rundt munnen. Tre på jobb. For meg helt supert og kunne snakke norsk. Gikk ut og var veldig fornøyd.

15. Dezember 2025

Antwort von Cutters

Så godt å høre, Nina! 😁 Tusen takk for din anmeldelse!

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Ser ikke ut

Hyggelig dame som klippet meg men alt ble feil. Jeg viste bilde på hvordan jeg ville ha det men det ble mye kortere enn det jeg ba om itilleg til at det er hakkete, noen steder er det kortere og andre steder er det lenger. Jeg hadde kjempe langt og fint hår men nå føler jeg meg som en bolle..

13. Dezember 2025

Antwort von Cutters

Det var veldig leit å høre, vi takker for din anmeldelse!😊 Hos oss har vi fornøydhetsgranti. Gjerne ta kontakt med oss her: https://cutters.no/kontakt-oss, slik at vi kan hjelpe deg videre!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Jeg har blitt klippet på Oasen flere…

Jeg har blitt klippet på Oasen flere ganger. Like missfornøyd hver gang og ikke snakker de norsk engang. Derfor prøvde jeg Laksevåg. Forrige gang gikk det sånn noenlunde, men denne gangen fikk jeg først ikke klippet meg fordi dataen var nede. På det neste forsøket neste dag ble jeg avkrevd kr. 100,- mer enn det jeg skulle betale dagen før da jeg ikke ble betjent. Er det slik man skal behandle kunder da? Adios Cutters.

12. Dezember 2025

Antwort von Cutters

Gjerne ta kontakt med oss her: https://cutters.no/kontakt-oss, slik at vi kan hjelpe deg videre!😊

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr