Cutters Bewertungen 343

TrustScore 4.5 von 5

4.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har alltid klippet meg hos vanlig frisør , men når jeg flyttet ble det til at jeg brukte dere jeg må si at det var med litt skeptisk kan det bli fint på 15 minutter + at det var en som ikke kunne... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Kjekt med droppinn frisør. Tungvint med app nedlastning og tilhørende installasjon. Dårlig norsktalende frisør som snakket så lavt at jeg ikke forstod noe. Siden jeg har dårlig hørsel. Lyttet ikke... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cutters er fantastiske på kundeservice! Etter 5-6 klipp i året de siste sju årene, var jeg i januar for første gang misfornøyd. Da jeg skrev til kundeservice at jeg var skuffet og lei meg, refunderte... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er alltid fornøyd etter et besøk hos Cutters! Uansett salong eller frisør så blir det bra. De har flinke og effektive frisører. Betal, klipp og POW ferdig! Easy peasy!

4.3

1 Stern

Hat 92 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Woche

Nok en god opplevelse

Ble tatt imot av en hyggelig og veldig servicevennlig frisør. God til å høre på ønsker og forventning. Alltid fornøyd hos Cutters

10. April 2026

Så hyggelig Bjørn. Det var hyggelig å lese, tusen takk for din anmeldelse! 😁

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Ekstremt misfornøyd

Veldig misfornøyd. Ferdig etter maks 5 min i stolen inkludert en veldig kort prat om hva jeg ønsket. Klippet ikke mange hårstråene før man var ferdig, men fikk det fortsatt til å bli ujevnt. Prisen er det heller ikke verdt da man kan få vesentlig bedre og faglærte frisører enn dette for samme pris. Måtte gå til ny frisør etterpå som spurte om hvor jeg hadde vært før henne, fordi det var så ujevnt gjort. At man kan ta en sånn pris for noen minutter med latskap er faktisk svindel. Styr unna dette selskapet for alt det er verdt. Jeg kommer aldri tilbake og kommer sterkt til å fraråde enhver jeg kjenner om å gå hit

6. Dezember 2025

Antwort von Cutters

Det var veldig leit å lese. Hos oss har vi fornøydhetsgaranti, gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre! https://cutters.no/kontakt-oss😊

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Frisør uten fokus på hva kunde ønsker

Jeg gav tydelig beskjed om at jeg ønsket skråklipp fra fremme og bakover. Det var kun meg som var kunde, ingen hektisk tid i salongen.
Så klipper hun håret rett over, ikke skråklipp!! Jeg påpekte det, og hun sa: "åh, ja jeg klippet vist rett over"
Hun prøvde å rette det opp med å klippe 1 cm høyere i nakken.
Jeg er sjokkert at frisøren ikke har mer fokus i jobben,

23. März 2026

Veldig fornøyd med frisøren

Veldig fornøyd med frisøren.
Bra resultat.

20. März 2026

Antwort von Cutters

Takk for at du tok tid til å gi en anmeldese, det var hyggelig!😁

Super fornøyd med klippen

Super fornøyd med klippen. Fornøyd kunde. Mvh Grethe.

19. März 2026

Så godt å høre, Grethe. Tusen takk for din kommentar!😁

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Elendig kundeservice Cutters M44 Bryne

Frisøren på Cutters M44 Bryne bestemte seg plutselig for å stenge av før senterets stengetid, selv om jeg hadde betalt og stått i kø en stund for å få klippet min sønn. Sur, uvennlig og elendig kundeservice - skal aldri tilbake der etter den opplevelsen.

19. März 2026

Antwort von Cutters

Det var veldig leit å lese, gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg videre! https://cutters.no/kontakt-oss😊

Fantastisk

Fantastisk, hver gang, no fuss just a great easy haircut, I wanted a shag cut and that is exactly what I got. Soft and feminin , I will always drop in there!

17. März 2026

Antwort von Cutters

Så hyggelig at du var fornøyd, Anne!😁

hyggelig frisør …

Frisøren spurte hele tiden om jeg ville ha det slik eller sånn. Veldig hyggelig. Han gjorde en god jobb, og jeg er meget fornøyd.

11. März 2026

Antwort von Cutters

Så bra Benjamin, tusen takk for kommentaren din!💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God service, flink og hyggelig frisør

9. März 2026

Antwort von Cutters

Så hyggelig å lese, tusen takk for din anmeldelse!😁

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr