CURLI Bewertungen 561

TrustScore 5 von 5

4.8

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Informasjon om produkt stemmer. Har aldri før opplevd så effektiv hår-retting. Og jeg er veldig utålmodig og gidder ikke å dele for nøye inn- og fikk rettet det tykke krøllete håret mitt på ultrakort... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har brukt AeroFlow ca.6mnd nå, og er veldig fornøyd! Jeg har prøvd mange forskjellige hårfønere som frisør(13år i faget). Vil si denne er den beste jeg har brukt. Den er lett i vekt, og effektiv.... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Beste hårføneren jeg har hatt. Kjøpte en AeroFlow Pro for to år siden, og den er verd hver eneste krone. Liker at jeg kan variere varme og intensitet på luften som det passer meg, og at den er enkel å... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd med Curli anti selv om jeg var uheldig med den første jeg fikk, da det var feil på strømledning. Men for en utrolig god service jeg fikk. Kort fortalt jeg fikk den utlevert på en tirsda... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Fachhandel für Haarpflegeprodukte

Vom Unternehmen geschrieben

CURLI er et norsk selskap som har spesialisert seg på hårpleie, velvære og skjønnhetsprodukter. Vår visjon er å transformere din skjønnhetsrutine og gi deg en opplevelse av luksuriøs velvære. CURLI leverer en av markedets kraftigste hårfønere: CURLI AeroFlow og har som mål å gjøre det enklere og raskere enn noen gang å tørke og style håret. CURLI - Look good, feel good!

Kontaktinformationen

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 1 Monat

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har krøllete hår og den er den…

Jeg har krøllete hår og den er den beste jeg brukt for min type hår. Veldig lett å bruke, beste resultat

Hei 💛
Tusen takk for at du deler! Så godt å høre at den fungerer perfekt til krøllete hår og gir deg gode resultater 😊

Jeg er kjempe fornøyd👍

Jeg er kjempe fornøyd👍Har alltid trodd at det ikke hadde så mye å si hvilken hårføner du brukte . Ble sjokkert på forskjellen på de to andre jeg har. Dette er noe helt annet. Den beste hårføneren jeg har prøvd.Annbefales👏

Hei Inger Lise 👏
For en herlig tilbakemelding! Så gøy å høre at du virkelig merket forskjell – akkurat slik det skal være 😊

Curli Rettetang er skikkelig god

Curli Rettetang er skikkelig god å bruke, etter mange år med en gammel så gledet jeg meg til å få denne i posten. Jeg er superfornøyd. Kjekt å kunne stille inn temperatur selv. Kjøpte den på tilbud før jul og den kom frem i tide 😊

Hei Gry 😊
Så hyggelig å høre at du er superfornøyd med rettetangen! Ekstra kjekt at den kom frem i tide også 💛

Veldig fornøyd med hårføneren

Veldig fornøyd med hårføneren. Passe str. og tørker håret fort.

Hei Sunniva 😊
Takk for tilbakemeldingen! Så godt å høre at størrelsen og effekten passer deg perfekt 💛

Jeg bestilte hos dere

Jeg bestilte hos dere, etter bestillingen får jeg beskjed om at den var ute av lager. Jeg måtte vente 1 eller 2 uker på rettetangen, men med det sagt må jeg si at ventetiden var verdt det. Jeg fikk en døds bra rettetang hjem som jeg ikke hadde byttet ut med noe annet.

Hadde det stått på siden at dere var tom ville jeg gitt 5 stjerner. Jeg fikk beskjed om det på mail etter jeg hadde betalt. Men igjen, hadde jeg fått beskjed før, hadde jeg kanskje gått for en annen. 4 stjerner for opplevelsen, 5 for digg rettetang 🫶🏼🫶🏼🫶🏼✨

29. Oktober 2025

Hei Donia ✨
Tusen takk for en ærlig og fin tilbakemelding! Vi forstår godt innspillet ditt rundt lagerstatus, og er veldig glade for at produktet svarte til forventningene til slutt 🫶

God kvalitet

Levert som forventet. Kvalitet ser god ut. Solid bordstativ forklarer den høye prisen.

25. Dezember 2025

Hei Gaute 😊
Takk for tilbakemeldingen! Kjekt å høre at kvaliteten og stativet står til forventningene 💪

God hårtørker

Enkel bestilling. En god hårtørker.

15. Januar 2026

Hei Eva Maria 😊
Takk for hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at både bestilling og produkt fungerte bra for deg.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Veldig fornøyd! Den er stille, effektiv og flott!

Bestilte denne rett før jul, og selv midt i jule-rushet ble den utrolig raskt levert! Har hatt en "vanlig" hårføner i alle år, men denne var noe helt annet. Overraskende stille og effektiv. Fungerer utrolig bra på mitt krøllete hår, og siden den er så stille, så er det ikke lengre noen problem å føne håret tidlig på morgenen mens resten av huset sover. Den ble fort kald etter bruk, og kan derfor raskt pakkes bort i den praktiske oppbevaringsposen som fulgte med. Utrolig fornøyd med kjøpet!

5. Januar 2026

Hei Mette 💛
Tusen takk for en kjempefin tilbakemelding! Så godt å høre at den fungerer perfekt også på krøllete hår – og ekstra pluss at den er stillegående 😍

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Var en veldig flott opplevelse

Var en veldig flott opplevelse, samt levert produkt evde opp til forventningenne som det ble annonsert med :))

26. Dezember 2025

Hei😊
Takk for hyggelig tilbakemelding! Veldig glad for å høre at opplevelsen og produktet levde opp til forventningene ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og gode produkter

23. Januar 2026

Hei Lars 😊
Takk for tilbakemeldingen! Så fint å høre at både levering og produkter svarte til forventningene.

Helt fantastisk

Helt fantastisk! Håret tørker så fort🥰

Hei Carolin 🥰
Takk for herlige ord! Så gøy å høre at håret tørker så raskt – akkurat slik vi ønsker det skal være ✨

Rask og effektiv ekspedering

Rask og effektiv ekspedering, god informasjon underveis!

26. November 2025

Antwort von CURLI

Takk for fin tilbakemelding! Kjekt å høre at både levering og informasjon fungerte godt 💛

Fornøyd med produktet

Fornøyd med produktet. Bruker stort sett krølle-verktøyet. Til mitt bruk er 8 verktøy for mange og tatt unødig plass.

Hei Elin 😊
Takk for tilbakemeldingen! Forstår godt at ikke alle verktøy passer for alle – fint å høre at krølleverktøyet fungerer godt for ditt bruk ✨

Super kundeservice

Super kundeservice!
Bestilte 30.12.25 levert 05.01.26.
De var behjelpelig fra start til slutt. Føler CURLI er oppriktige og opptatt av å produsere og markedsføre gode hårprodukter samtidig som de har kunden 100% i fokus. Digger kortreist rettetang i cloud nine ligaen❤️

30. Dezember 2025

Hei Klara 💕
For en utrolig hyggelig tilbakemelding – tusen takk! Det betyr mye for oss å høre at du opplevde god oppfølging hele veien ❤️

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Rask levering og godt produkt!

2. Februar 2026

Hei Ida 😊
Takk for tilbakemeldingen! Så kjekt å høre at både levering og produkt fungerte bra for deg.

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd! Enkelt å stille inn temperatur og styrke etter behov, lett å bruke. Stort pluss at føneren veier lite og at filteret er lett å rense.

Hei Truls 😊
Tusen takk for fin tilbakemelding! Ekstra kjekt å høre at både vekt, ytelse og justeringsmuligheter faller i smak 💪

Oversiktlig og fin nettside

Oversiktlig og fin nettside. Lett å bestille, velge betalingsmåte og leveransemetode.
Hårstyleren er også like bra som forventet.

19. Januar 2026

Hei Marianne 😊

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så godt å høre at både nettsiden, bestillingsprosessen og hårstyleren svarte til forventningene dine ✨

Med vennlig hilsen
Inez Curli Kundeservice

Veldig god

👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

20. Januar 2026

Hei 😊

Tusen takk for strålende tilbakemelding og alle tomlene opp! Det setter vi stor pris på 🙌✨

Med vennlig hilsen
Inez Curli Kundeservice

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr