Jag har köpt fler tals gånger ifrån curiosa, deras parfymer luktar så gott, Jag köpte deras bad and boujie och jag har kayalis yum boujie marsmellow, jag använder curiosa’s mycket mer efter som deras... Mehr ansehen
Jag förstår inte hypen kring dessa parfymer? Jag beställde Café Au Lait och Cherry Musk. Luktar starkt som tusan, sticker i näsan av någon form av nagellacksliknande doft och går inte att använda då d... Mehr ansehen
Köpt deras parfymer många gånger och jag har aldrig varit eller heller blivit missnöjd med deras produkter. Fått sånna otroliga komplimanger av deras Candy Floss och BadNbouje men det finns otroligt m... Mehr ansehen
Jag älskar deras dupes. Fick ett festligt av Brosan där jag blev förälskad i vissa dofter direkt. Dom är nästan bättre än originalet. Dom håller länge doften är mer intensiv och dom doftar gudomligt.... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Curiosa Neways is a family-owned business rooted in Sweden, proudly bringing over 20 years of experience in natural cosmetics and perfumery to our craft. For us, creating beauty products is more than a business—it’s a passion and a family tradition. We believe in the magic of scents and the joy that a unique fragrance can add to your daily life, transforming ordinary moments into something memorable and extraordinary. Our mission is to make luxury accessible, because we know that smelling exquisite shouldn’t come at an extravagant price. That’s why we offer beautifully crafted dupe perfumes, designed for those with a refined taste and a modest budget. Each fragrance we create is thoughtfully handmade, aiming to deliver a touch of charm and intrigue that enhances your personal style. From our family to yours, we hope our creations bring a little extra beauty and warmth to your world.
Schweden
- contact@curiosa.se
- curiosa.se
Hat 76 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen
Das haben sich andere Leute angesehen
Snabb leverans och väldigt goda dofter
Snabb leverans och väldigt goda dofter! Vanilla lust är en ny favorit
Snabb leverans, goda parfymer, ska dfenetivt handla igen
I think this is a scam site !!
I ordered September 28’th and today October 7’th there is still no update. The product is from Sweden, I live in Denmark. Don’t tell me it I takes more than 5 workdays to deliver from Sweden to Denmark !! I wrote to costumer service no reply, and no reply on instagram either! This firm is a SCAM !!! Don’t buy and waste your money !!!
Sjukaste parfymerna
Sjukaste parfymerna, så himla proffsiga och underbara människor bakom företaget! 10/10 recommend!
Alltså WOW
Alltså WOW. Är så glad över att jag hittade Curiosa, vilka otroliga dofter på alla parfymer! Mina favoriter är Bad n boujee, Vanilla orchid och Candy floss. Helt otroliga!!
Jag blev otroligt fint bemött av…
Jag blev otroligt fint bemött av Curiosa och är så imponerad av deras parfymer! 🌸
Jag har ofta problem med starka dofter eftersom jag lätt får migrän, men med Curiosas parfymer fick jag ingen huvudvärk alls – bara en fantastisk doftupplevelse.
Doften sitter kvar hela dagen. När jag var i Spanien och använde Dona Dora kände jag fortfarande doften även efter ett dopp i havet – helt otroligt!
Jag älskar också att parfymerna är så hållbara att jag inte behöver ta med dem i väskan. Det är både smidigt och lyxigt.
Jag kan verkligen rekommendera Curiosa till alla som letar efter parfymer av högsta kvalitet.
Oseriöst företag som bara tänker på…
Oseriöst företag som bara tänker på pengar och inte på kunden!

Nöjd med mina inköp.
Hittills är jag väldigt nöjd med mina inköp. Ett plus är att man kan köpa små och billiga förpackningar av olika parfymer då man är i det stadiet att man vill prova sig fram. Bra kundtjänst, bra priser och helt ok leveranstider.
SÅÅÅÅÅ HIMLA BRAAAA
Alltså för att vara ärlig så var jag förvirrad, jag viste hur parfymerna doftade o böev lite rädd om de inte skulle vara bra…mennn MENNN ASSÅ VAFAAN? De luktar sååååå goda, jag köpte coconilla och bad n boujee och är besatt i de. Jag har flera parfymer som kostar svindyra, men de här parfymerna är de som jag har blivit besatt i. KOLLA BOKSAVLIGEN VARJE PERSON SOM KRAMAR MIG FRÅGAR MIG OM MIN PARFYM, DE ÄR SÅ FRÄSCHA O GODA JAG VILL BARA ÄTA DE. Om du tvivlar nu, tycker jag att du inte ska göra det o köpa direkt!!! De är värda sina pengar och jag kommer att fortsätta köpa de, nu tänker jag testa candyfloss, o jag tänker fylla på hela parfymhyllan med curiosas parfymer❤️❤️
Många har blivit mina favoriter…
Många har blivit mina favoriter parfymer
Prisvärda!
Sååå nöjd🤗🥰
Mycket besviken på parfymen
Mycket besviken på parfymen. Jag köpte två eftersom jag blev påverkad av reklamen på TikTok, men när jag fick dem blev jag besviken! Parfymen håller inte ens i 30 minuter på mig, sedan känner man den inte längre. Jag kontaktade kundtjänst för kompensation eller retur men fick ett negativt svar om att de inte kan göra något för mig. Jag rekommenderar inte och kommer aldrig mer att handla hos dem!

Wonderful perfume
Wonderful perfume, really helpful staff and good price!
Supernöjd med allt
Tack för doften! Otrolig nöjd med allt, från beställning till den snabba leveransen. Tusen tack!
Älskade parfymerna
Älskade parfymerna, får alltid komplimanger!leveransen va snabb och fick en parfym som inte riktigt funkade, men deras support va underbart och hjälpte mig snabbt och smidigt! Jätte snälla och fantastisk! Rekommenderar dem
Bra leveranstid
Bra leveranstid, bra kund service och en hållbar och god perfym!
De levererade inga parfymer till mig…
De levererade inga parfymer till mig inom den tidramen de lovat vid köp. Jag ringde DHL som hänvisade till Curiosa. Jag mailade fyra gånger via deras hemsida utan återkoppling. Som tur var tog jag faktura på Klarna. Jag ringde Klarna och berättade att jag inte mottagit något paket och heller inte fått tag i Curiosa. Klarna lämnade ut ett telefonnummer som de bad mig ringa till. Detta nummer gick till deras VD. Efter mycket om och men påstod han att de visst mailat mig, vilket de fortfarande inte bevisat. Han skyllde på att DHL slarvat bort mitt paket. Erbjöd ingenting efter sina misstag. Ni har gett mig en väldigt oseriös bild av ett företag.

Antwort von Curiosa Neways AB
Jag beställde en doft av er som ni…
Jag beställde en doft av er som ni påstår luktar som Prada Paradox. Jag blev jätteglad eftersom jag älskar Pradas doft men tycker den är för dyr.
Blev jättebesviken när jag fick hem parfymen från er. Jag känner mig grundlurad

Beställde en parfym
Beställde en parfym. Fick inte ut paketet då telefonnumret var felskrivet. Bad curiosa att ändra till rätt nummer, de vägrade. Fick återbetalning på mindre än hälften av vad jag betalade. Så besviken!

Antwort von Curiosa Neways AB
Fick varken min vara eller pengarna…
Fick varken min vara eller pengarna tillbaka!
Finns inget telefonnummer att nå företaget på, inget svar på mail. Fruktansvärt frustrerande

Sega med leverans
En vän tipsade om Curiosa, så jag beställde två testkit som present inför semestern. Enligt hemsidan ska det ta 3-7 arbetsdagar för parfymerna att levereras men nu har det gått 2 veckor och jag har fortfarande inte hört något.

Antwort von Curiosa Neways AB
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.