Startede ikke godt, kunne ikke vælge leveringsted, men var heldig at min datter kender dem, så vi fik det sendt til vores nærmeste pakkeshop God opfølgning på mail så jeg vidste hvor langt pakken va... Mehr ansehen
Jeg elsker mit joggingtøj fra Cura! 🩶 Det er utroligt blødt og behageligt at have på, og så bruger jeg deres totebag til træning, som den passer helt perfekt til. Det, der virkelig skiller sig ud f... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Cura er et slow fashion tøjbrand til kvinder med fokus på joggingtøj. Navnet Cura er latin, og betyder at drage omsorg og tage hånd om noget. Vi vil nemlig gerne designe lækre styles, men ikke uden omtanke. Det indebærer restmaterialer, få kollektioner, tidløse designs og farver, samt en kvalitet der holder i lang tid frem. Vi bestræber os på at skabe styles der ikke blot ender bagerst i skabet efter kort tid, men som bliver en essentiel del af din garderobe.
Østerbro 56 , 9000, Aalborg, Dänemark
- info@cura-clothing.dk
- curaclothing.dk
Das haben sich andere Leute angesehen
Hurtig levering og fin kasket
Fremragende kunderservice og lækre…
Fremragende kunderservice og lækre produkter: Jeg havde blandt andet købt en top meget billigt på tilbud. Den kunne ikke findes på deres lager, så de tilbød mig at vælge mellem andre ikke-nedsatte produkter til samme pris:-)
Ingen fuss, bare gennemført lækkerhed og god service
Har flere gode sager fra cura - 4-5 shape tops high neck (must!), t-shirt, cap, tote bags…. Altid virkelig lækre kvalitetsting. Godt design, fine detaljer, lækre materialer - gennemført lækkerhed. Og - - meget vigtigt - rigtigt god service. 👍🏻
Altid god service og fantastiske…
Altid god service og fantastiske produkter. Jeg har både sweatsæt i grå, sweatshirt i brun og oliven samt nu fleece i brun 🤎
Fantastiske produkter.
Jeg ejer ikke et eneste stykke tøj fra Cura Clothing, som jeg ikke elsker! Det er så dejlig kvalitet og passer både til hverdag og hvis man skal have finere tøj på. Bare alt i alt et fantastisk brand! 🌼
Startede dårligt, endte godt 🤗
God opfølgning på mail så jeg vidste hvor langt pakken var, pakken kom hurtig og jeg kunne hente pakken i vores nærmeste pakkeshop
Fin sweatshirt
Fin sweatshirt. Godt jeg bestilte XXL, da den ikke er specielt stor. Bruger normalt ikke denne størrelse.
Lækker shaping top fra Cura Clothing…
Har en shaping top fra Cura Clothing som sidder så lækkert. Aldrig haft en shaping top hvor jeg ikke behøvede bh i så er imponeret. Sidder stramt men uden det bliver ubehageligt.
Virkelig lækkert shapewear
3.gang jeg vender tilbage og køber et produkt,altid lækkert
Wauw 🤩🤩
Havde et spørgsmål og de svare med det samme på Instagram. Fantastisk kundeservice og fantastisk produkt 😃😃

God kundeservice
God kundeservice
Der var et problem med min pakke, men deres søde kundeservice løste problemet med det samme. Flot tøj, virkelig god kundeservice - kæmpe anbefaling.

Antwort von Cura Clothing
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.