Cupio Cosmetics Bewertungen 154

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte øjenskyggepaletten "pretty fabulos" fra Cupio. Øjenskyggepaletten indenholder rigtige mange flotte farver, både matte, shimmer og virkelig flotte glimmer farver. Alle øjenskygge farverne e... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har prøvet deres gellack, som holdte (på mig) i 3 uger uden at miste shine eller begynde at krakelere! Ovenud tilfreds og lykkelig over at have fundet et produkt som holder ligeså godt som... Mehr ansehen

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ce a mai prostate alegere sa comand produse din Romania in 🇬🇧 le am comandat pe 12th May si imi ajunge pe 29th sunteti 0 la livrat si dupa shein ajunge in cateva zile maxim o saptamana

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hurtig levering og rigtig god service! Min bestilling blev sendt samme dag jeg lavede den, og modtog den dagen efter 💕 Købte mig et Gellak startsæt, og kunne ikke være mere tilfreds! Det hele fun... Mehr ansehen

1. Kosmetikgeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Cupio Cosmetics tilbyder et bredt sortiment af beauty produkter og vores udvalg er består af professionelle negle- og makeup produkter. Brandet Cupio har udviklet kosmetikprodukter i 10 år og findes i flere lande, nu også i Danmark. Kvaliteten er garanteret og vores produkterne kan overbevise Dig at, man fortjener at forkæle sig selv derhjemme og opnå profesionelle resultater ligesom i skønheds- eller neglesalonerne. ​ Vi håber, at Du har lyst til at dele den samme passion for Beauty!

Hervorragend

Alle Bewertungen

15 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ce a mai prostate alegere sa comand…

12. Mai 2026
Bewertung ohne vorherige Einladung

Dear Florentina,

We are sorry to hear about your delivery experience, but we believe this review has been posted on the wrong Trustpilot profile.

This is Cupio Cosmetics Denmark, operated from Denmark through cupiocosmetics.dk. We do not deliver to the UK, and we cannot find any order from you in our system.

Your review mentions an order from Romania to the UK, which does not match our webshop, our delivery countries, or our order records.

Please contact us with your order number or the email address used for the purchase, so we can verify this. If the order was placed with Cupio Romania or another Cupio website, this review should be moved to the correct company profile.

Kind regards,
Cupio Cosmetics Denmark

Produkter af god kvalitet

Produkter af god kvalitet, nemme at arbejde med, god pigmentering og holdbarhed😊.
Jeg kan varmt anbefale Cupio produkter.

12. März 2026

Antwort von Cupio Cosmetics

Tak for anmeldelsen og fordi du valgte vores produkter!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Min pakke er stadig ikke kommet og har ikke fået besked selvom den sagde den ville komme 19. Marts

Ingen besked om levering eller noge ventet i mange dage

19. März 2026

Kære Katrine,

Du valgte afhentning i vores butik i Næstved (Torvestræde 11).

Din ordre var klar til afhentning allerede dagen efter bestilling, og du modtog en bekræftelse på mail herom. Ordren er nu blevet afhentet i dag.

Vi har ikke modtaget nogen henvendelse fra dig vedrørende problemer med ordren. Havde du kontaktet os, ville vi naturligvis have hjulpet dig med det samme.

Hvis alt nu er i orden, vil vi venligst bede dig om at opdatere eller fjerne din anmeldelse, da den ikke afspejler det faktiske forløb.

cupiocosmetics.dk

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Fik mine vare efter 2 uge efter…

Fik mine vare efter 2 uge efter bestilling,skulle bestille nye vare fra en anden sted da jeg fik ikke mine varer efter 3 dage, som stået 1-3 leverings dage

6. Mai 2025

Kære Maryna,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse og forsinkelsen i modtagelsen af din ordre.

Vi har gennemgået din sag og kan bekræfte, at din ordre blev behandlet af os og overdraget til PostNord efter én arbejdsdag.
Vores normale leveringstid er 1–3 hverdage, hvilket også fremgår af mange af vores øvrige anmeldelser. Desværre ser det ud til, at PostNord begik flere fejl under leveringsprocessen, herunder at sende pakken til en forkert terminal og pakkeshop. De burde have kontaktet dig omkring denne fejl, da vi desværre ikke har kontrol over, hvordan de håndterer leveringer.

Vi har forsøgt at kontakte dig telefonisk for at finde en løsning og står stadig klar til at hjælpe. Selvom forsinkelsen skyldes fragtfirmaet, ønsker vi stadig, at du føler dig godt behandlet som kunde hos os.

Du er meget velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail, så vi kan vurdere, om vi skal oprette en klage hos PostNord.

Med venlig hilsen,
Robert D.
Cupio Nordic

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr