Cs Expertcoaching Bewertungen

TrustScore 4 von 5

4.0

Gut

TrustScore 4 von 5

5 Bewertungen

5 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

NSDR traject

Ik volg het NSDR traject bij cs expert coaching. Niet voor FNS (daar ben ik inmiddels meer dan een jaar blijvend van hersteld), maar voor PEM en POTS klachten die ik ervaar na een infectieziekte. Corine en Laura zijn hele fijne coaches, die altijd meevoelen/meedenken en goede adviezen geven. Mijn zenuwstelsel is niet persé gekalmeerd door het volgen van het NSDR traject, maar waarschijnlijk voorkomt het wel verdere achteruitgang. Het wekelijkse reflectiemoment via de app is fijn. Corine en Laura houden de vinger goed aan de pols en tussendoor is er ook ruimte voor vragen. Een aanrader voor iedereen die op een andere manier naar z'n klachten durft te kijken.

16. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

hoe NSDR en coaching me helpen weer echt te leven

Ik ben aan het begeleidingstraject begonnen op aanraden van mijn neuroloog. Chronische pijn, spasmen, mist in het hoofd, woorden kwijt zijn en uiteindelijk in een rolstoel beland wegens evenwichtsproblemen. Emotionele problemen en post traumatische stoornis hielpen er ook niet aan.

Ik volg het NSDR traject met persoonlijke één-op-één opvolging.

Ik ben nu enkele maanden bezig en zie een reëel verschil in mijn dagelijks functioneren. Door de NSDR neem ik voldoende rustpauzes om zowel mijn lichaam als emoties en mentaal welzijn de nodige rust te geven.
Ik bekijk patronen in mijn leven en hoe ik deze kan veranderen. Ik leer bv dat ik niet de volledige verantwoordelijkheid voor het welzijn van mijn gezin alleen moet dragen.
Ik leer hoe ik emoties effectief kan loslaten. Iets wat ik nog niet zo makkelijk vind.
Ik ga naar de fysiotherapeut om te werken aan die evenwichtproblemen. Ik ga in overleg met artsen om onderliggende problemen aan te pakken. Iets waar ik voordien best bewust van was dat het nodig was maar de stap niet kon zetten.
Ik zet in op communicatie met mijn gezinsleden, begrip en samen groeien.

Momenteel heb ik voelbaar minder chronische pijn. Ik ervaar minder stress. Dat constante gevoel van 'aan staan' begint te verdwijnen. Rust en veiligheid keren voor de eerste keer in - wel ooit, dus 46 jaar - in mijn leven terug. Wat best wel aanpassen is gezien dit een compleet onbekend gevoel is.

Het proces is niet evident. Ik kom mezelf tegen, leer patronen zien en doorbreken. Het vraagt best veel tijd en doorzettingsvermogen. Tegelijkertijd is er een zeer nauwe opvolging. Ik kan altijd terecht met vragen, bedenken en of gewoon ondersteuning met wat nog niet zo makkelijk gaat.
Een echte aanrader, zeker als je denkt vast te zitten en het gevoel hebt dat niets meer helpt.

15. September 2026

Experienced FNS expert

I'm so thankful Corine called me up took the time, the patience and the kindness to be there for me in my condition and early fase of FNS. She shared her knowledge and experienced with me and gave me tips about do's and dont's i wasn't aware of. I'm so glad and i can conclude that she is a life expert when it comes to FNS and how to take care of all your body and sprit. It was an eye-opener and it quite gave me some hope to look forward ♥️🙏🌻

8. September 2026
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Van 30 aanvallen per dag naar 1/2 per maand!!!

Ik heb op mijn 14 jaar Fns gekregen. Dit uit zich bij mij met functionele aanvallen en uitval in de benen. Op zijn ergste punt waren dit 30 aanvallen per dag! Dit is zeer ingrijpend voor een tiener : denk maar aan geen sociale contacten, aan huis gekluisterd zijn, afhankelijk zijn, mentaal en fysiek uitgeput zijn,.... Het kon zo echt niet verder. Mijn mama is gaan rondzoeken naar hulp en ze is uitgekomen bij CS Expert Coaching. In het begin was ik zo enorm futloos en zag ik het niet meer zitten om hulp te zoeken ik liet de Fns winnen. Tot ik een klik heb kunnen maken, ik wil herstellen! Ik ben toen akkoord gegaan met mama haar voorstel en we zijn een traject gestart bij CS Expert Coaching.

Er zijn zo enorm weinig instanties die zich specifiek richten op mensen met FNS en dit was wel zo bij CS Expert Coaching dus sprak dit ons meteen aan!

Corine & Laura, 2 schatten van mensen geven je de beste begeleiding naar volledig herstel! Ik heb zo enorm veel bijgeleerd! Ik heb dit toegepast en dit heeft ervoor gezorgd dat ik een stabiele basis heb gecreëerd en ik die dingen ook kan toepassen wanneer het weer wat minder gaat.

Ik heb een jaartraject gevolgd en even in de Bouwen aan veerkracht en vertrouwen gezeten en ik ben van 30 aanvallen per dag naar ca. 2 aanvallen per maand verbeterd!! Wat een verbetering! ik ben er zo enorm blij mee! Mijn herstel is nog niet afgerond maar ik ben ervan overtuigd dat ik volledig herstel met de dingen dat ik heb geleerd en de inzichten dat ik nog ga krijgen.

Ik kan nu terug naar school, afspreken met vrienden, rolstoel vrij zijn, onafhankelijk zijn, terug uitjes weg,... !

Ik ben zoveel meer bewust van mezelf en de dingen dat ik doe, ik luister naar mijn lichaam, en ik ben een positieveling in de hoogste graad geworden 😊

Ik ben nu 18 en kan terug een prachtig leven leiden! Dankjewel CS Expert Coaching! Dankje liefste Laura & Corine! 💗

Moest je twijfelen met het starten van deze begeleiding.....
Moet je gewoon niet twijfelen! 😉
Deze begeleiding is geen twijfel waard, je gaat trots zijn op de persoon die je word! Weg met die Fns! Laat het geen kans krijgen 💪🏻

Iedereen die dit traject zou gaan volgen,
Heel veel succes ! 💗

5. Mai 2026
Cs Expertcoaching-Logo

Antwort von Cs Expertcoaching

Lieve Julie,

Met tranen in onze ogen lezen wij jouw bericht, want wat zijn wij ontzettend trots op jou zeg! Je heb afgelopen anderhalf jaar zo enorm hard én hart ❤️ (oftewel liefdevol) aan jezelf en jouw herstel gewerkt, waardoor je dit super mooie resultaat hebt bereikt.
En ja, ook wij zijn er van overtuigd dat je met de handvatten die je hebt gekregen en de inzichten die je nog gaat opdoen, volledig én blijvend van FNS zult herstellen.

Wij wensen jou én ook jouw lieve mama heel veel goeds, gezondheid en liefde toe!

Liefs, Corine & Laura

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr