CP Teknik Bewertungen 15

4.5

1. Elektriker
  2. Elektroinstallationsdienst

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Autoriseret el-installatør virksomhed

4.5

Hervorragend

Vi må tilslutte os koret af glade…

Vi må tilslutte os koret af glade kunder.

CP Teknik / Christian er kommet som aftalt, har leveret godt arbejde med gode råd, og så er han i øvrigt bare rigtigt behagelig.

CP havde gode bud på løsninger i vores nybyggede garage og det er blevet virkelig lækkert elarbejde med gode detaljer vi ikke selv var kommet på.

9. Juli 2025

De varmeste anbefalinger fra en tilfreds kunde.

Giver Christian - CP Teknik mine varmeste anbefalinger. Vi har benyttet CP Teknik adskillige gange ifbm. totalrenovering af privat lejlighedsprojekt og renovering på arbejdet. Christian - CP Teknik har altid leveret et super arbejde i top kvalitet. Christian er punktlig, gennemsigtig, meget behagelig og ikke mindst super dygtig.

5. Februar 2025

En helt igennem god oplevelse

Vi har brugt CP Teknik i vores lejlighed og sommerhus, det har altid været et super stykke arbejde der er blevet udført. De er venlige og serviceminded, bare en helt igennem god oplevelse.

2. Januar 2025

Fantastisk service

Christian fra CP Teknik er en løsningsorienteret og yderst venlig elektriker, som man virkelig kan stole på. Vi har brugt hans kompetencer og hans kyndige hænder (til yderst rimelige priser) i både andelslejlighed og villa, hvor han senest hjalp os med en gennemgribende overhaling af alle elinstallationer i huset. Vi har haft stor glæde af hans vejledning og tålmodighed, og vi regner med at bruge CP Teknik i mange år fremadrettet!

9. Dezember 2024

Håndværk og kommunikation i top!

Christian fra CP Teknik har gjort et kæmpe stort og godt stykke arbejde hos os og vi vil ikke tøve med at ringe til ham en anden gang. Vi har ikke været de nemmeste kunder, da renoveringen trak ud og der var bøvl med nogle andre håndværkere. I den forbindelse var Christian både fleksibel, glad og meget behjælpelig undervejs. Tak!

20. Dezember 2024

100% anbefaling til CP Teknik
Har i en årrække brugt CP Teknik som elektriker. Renovering af køkken, bryggers og badeværelse samt mindre el arbejde. Alt arbejde er udført til aftalt tid og pris. Arbejdet er altid udført pænt og præcist.

10. September 2024

100% anbefaling til CP Teknik

Har nu i en årrække brugt CP Teknik som elektriker. Alt fra større husrenoveringer til mindre el arbejde. Alt arbejde er udført til aftalt tid og pris. Arbejdet er altid udført pænt og præcist.

Mandskabet er derudover altid høflige, venlige og hyggelige at have i sit hjem.

100% anbefalinger til CP Teknik

2. August 2024

Virkelig en god oplevelse!

En af de bedste oplevelser jeg har haft med håndværkere til dato. Jeg kan ikke sætte en finger på noget - ikke engang prisen.
Kan virkelig varmt anbefale CP teknik.

2. Februar 2022

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen