COPENHAGEN PONCHO Bewertungen

4. Herrenmodengeschäft
  5. Bekleidungsgeschäft für Übergrößen
  6. Damenmodengeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos COPENHAGEN PONCHO skaber vi hyggen i alle rammer med vores hygge hoodies som kommer i mange forskellige farver og designs. Perfekt til hende eller ham der elsker at hygge i varmen.

Hervorragend

0 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Wir überprüfen Bewertungen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Skøn, blød, varm og hyggelig

Jeg har netop, kun 3 dage efter bestilling, modtaget min pakke med den skønneste Hoodie 💥
Wauw, jeg er så begejstret og virkelig imponeret over hvor lækker den er 💥
Skøn, blød og dejlig og en kvalitet som er lang over hvad jeg forventede 💥
Annoncer lover hvad som helst, men her er der bestemt ikke overdrevet....
💥💥💥💥💥
5 ud af 5 herfra med stor tak

5. April 2024

Hej Maybrith,
Mange tak for din flotte anmeldelse. Vi sætter stor pris på det.
Det betyder meget for os at vide, at vores produkt opfylder dine forventninger, og at du er tilfreds med din oplevelse 🤩

Vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg kan ikke forestille mig en bedre…

Jeg kan ikke forestille mig en bedre poncho til de kolde morgener. Fuld plade herfra.

9. März 2024

Hej Kristian
Mange tak for din positive anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at ponchoen er til stor nytte for dig.
Det betyder meget for os at vide, at vores produkt opfylder dine forventninger, og at du er tilfreds med din oplevelse.

Hvis du har brug for yderligere assistance eller har spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er her altid for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse med vores produkter 🤩
Endnu engang tak for din positive tilbagemelding. Vi sætter stor pris på det!

Super blød hoodie

Super blød hoodie, som jeg nemt kan tage på, når jeg skal sidde og hygge i sofaen. Det er genialt, at jeg ikke behøver at tage den af, hvis jeg skal rejse mig for at hente noget ude i køkkenet. Det fungerer ligesom et varmt tæppe, men uden at du behøver at efterlade den i sofaen.

11. März 2024

Hej Emilie
Tusinde tak for din flotte anmeldelse og din dejlig skønne beskrivelse af, hvordan du anvender og har glæde af din hoodie.
Vi ønsker dig fortsat skønne dejlige stunder med din hoodie 🤩

God kvalitet

Har lige modtaget min poncho og er super glad for den. Lækker kvalitet og lever fuldt op til mine forventninger.

7. März 2024

Hej Patricia,
Mange tak for din skønne tilbagemelding. Det glæder os at høre, at din hoodie lever op til dine forventninger, og du er tilfreds med vores gode kvalitet.
Vi glæder os til at se dig som kunde igen.

Jeg er meget tilfreds!

Jeg er meget tilfreds med mit køb og virksomheden får min varmeste anbefaling. Poncho’en kom hurtigt og jeg lever i den! Det er helt klart ikke sidste gang, at jeg har handlet der.

20. Februar 2024

Antwort von COPENHAGEN PONCHO

Tak for din dejlige anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med din poncho og den hurtige levering.
Vi ser frem til at have dig som kunde igen 🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god shoppe oplevelse!

Super god shoppe oplevelse, og hoodie'en er virkelig af god kvalitet!

12. Februar 2024

Antwort von COPENHAGEN PONCHO

Det er vi glade for at høre! 🥳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Virkelig fantastiske Hoodies og deres…

Virkelig fantastiske Hoodies og deres kundeservice er spot on!
Havde skrevet den forkerte leverings adresse ind og de var så super sød og hjælpsomme.

10. Mai 2023

Antwort von COPENHAGEN PONCHO

Det var da det mindste vi kunne gøre! Du siger bare til hvis der er andet. ☺️

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr