Jeg har fået afhentet min stol for lidt tid siden til ompolstring og lige fået den tilbage 😁 Den er blevet super flot, godt håndværk 💪 jeg kan klart anbefale at få ompolstret hos cph-classic
Alle aftaler i forbindelse med køb af tremmestol BM1790 blev overholdt og kundeservicen var så absolut i top og meget tilfredsstillende. Vender gerne tilbage for evt. yderlig køb hos Cph. Classic.mvh.... Mehr ansehen
Handlade ett PK61 till Sverige. Snabb och väldigt hjälpsam leverans. Inburet till hemmet, och emballage öppnas av budet. Därefter hjälper budet till med att montera din möbel. Bordet är i väldi... Mehr ansehen
Vores gamle æg af Arne Jacobsen var efterhånden temmelig slidt efter mere end 60 år på bagen. Efter at have besøgt Cph. Classic' showroom, og fået en grundig vejledning i valg af betræk, var vi ik... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Copenhagen Classic er specialiseret i dansk og international møbelkunst, originale møbler, der blev fremstillet i 1930-1970, og som er udført af anerkendte møbelarkitekter. Copenhagen Classic er i dag en af de førende danske forretninger for brugte møbelklassikere og er samtidig specialiseret i restaurering af disse møbler. Vi har stor erfaring med møbelpolstring med et stort udvalg af læder.
Marielundvej 46D, 2730, Herlev, Dänemark
- Anderspeerstage@gmail.com
- cph-classic.com
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Meget stort udvalg af varer på høj kvalitet
Meget stort udvalg af varer på højt kvalitetsniveau. Meget kvalificeret vejledning og et højt serviceniveau.
(F.eks. blev vores sidste køb leveret dagen efter).
Vi er meget tilfredse og kan ubetinget anbefale virksomheden.
Vi er strålende fornøyd både med…
Vi er strålende fornøyd både med service før kjøpet og med sofaene! Vi bor i Oslo, men kommer gárantert til å ta turen tilbake til Cph Classic når vi trenger nye møbler! Hyggelige folk og topp kvalitet.
Perfekt handel.
2. Gang jeg handler hos CPH Classic, og mine 6 nye 7’er stole er perfekte. Selvom der var sket en misforståelse, og stolene ikke var klar, som jeg troede, var CPH Classic meget servicemindede og skyndte sig at få nogle klar til mig.
Jeg må finde på et nyt ønske, så jeg kan handle hos dem igen.
En perfekt oplevelse fra start til slut…
En perfekt oplevelse fra start til slut 🫡☀️🔥
Vores Piet Hein Ellipsebord på 240 cm…
Vores Piet Hein Ellipsebord på 240 cm var i perfekt stand.
Super service og lækkert møbel
Det gik bare stærkt! Med leveringen og besked undervejs -og stolen er perfekt.
A joy to deal with
A joy to deal with. Quality of product, great range and reasonable price. Fast efficient service and delivery to London. Thank you Flemming. Very happy to have been introduced to this company and will use again for future restaurant projects.
God service og smukt resultatet
Virkelig god service og vejledning. Jeg fik ombetrukket mit æg, og jeg er meget tilfreds med resultatet. Hurtig levering og gode priser. Jeg kan virkelig anbefale Cph Classic.
Møbelklassikere i topkvalitet til en…
Møbelklassikere i topkvalitet til en fornuftig pris, og god service.
Lækre møbler 🌟🌟🌟🌟🌟+
Lækre møbler, bestemt ikke sidste gang vi handler hos jer.
Sød fragtmand som overholder tidspunktet for levering - ringer dagen før.
🌟🌟🌟🌟🌟+
En rigtig god købsoplevelse lige fra at…
En rigtig god købsoplevelse lige fra at vi fandt varen til at den blev personligt leveret på matriklen. Varen var i endnu bedre stand end forventet så stort plus.
Vi vender uden tvivl tilbage 😊
Købte 6 syverstole i læder…
Købte 6 syverstole i læder efter kyndig og venlig vejledning. Kort og præcis information om afhentning samt god service ved afhentningen
Kan klart anbefales
En virkelig god oplevelse
Det er nu anden gang, vi har handlet hos Cph Classic, og også denne gang var det en helt igennem god oplevelse. Vi fik en smuk sofa til under normal handelspris, og leveringen forløb hurtigt og særdeles professionelt.
Fantastisk købsoplevelse.
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med hhv. bestilling og levering af min stol, som jeg er ovenud glad for. En personlig kommunikation og vejledning omkring produktet gjorde mig tryg og glad ved købet.
Leveringen var også som lovet meget præcis og punktlig.
Stort udvalg
Venlig, kompetent service og hurtig levering
En fantastisk udstilling hos CPH…
En fantastisk udstilling hos CPH Classic. Kan klart anbefale deres smukke ting. Jeg blev vejledt til det helt rigtige køb: en ægte Le Corbusier ubrugt, men til halv pris.Absolut et “farligt” besøg værd. Forsendelse fortrinlig👍
Har handlet flere gange hos Cph…
Har handlet flere gange hos Cph Classic.
Altid er der leveret til tiden og i super kvalitet.
Kan klart anbefale dem.
En helt igennem god oplevelse
En helt igennem god oplevelse. Venlig kundeservice, hurtig levering og god pris.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.