Vi købte en Volkswagen Passat med fuld udstyrspakke fra CPH Bilhuset. Vi afsøgte markedet længe, før vi valgte netop dén bil, og vi fik langt mere for pengene her end hos andre forhandlere med tilsva... Mehr ansehen
CPH Bilhuset
Jeg har netop afsluttet en handel med CPH Bilhuset - og supersælger Reda - og er idag kørt glad hjem i min nye Hyundai Ionic 5. Helt igennem god og positiv service fra start til slut - også da jeg måt... Mehr ansehen
Har lige købt en Toyota Aygo til en særdeles fornuftig pris :D Stor tak til Mohamad chehade for venlig og meget behagelig betjening, samt gode råd til billig forsikring m.m . Har lige fået bilen le... Mehr ansehen
Købte super fint E-Golf 2019 hos dem. Professionelle og kan varmt anbefale at handle hos Cph-bilhuset. Perfekt behandling hele igennem. Super god og venlig betjening. Meget reelle og ærlige. Gø... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Velkommen hos CPH Bilhuset ApS. Hos os finder du et bredt udvalg af brugte biler. Vore biler er af markedets bedste kvalitet og til markedets bedste priser.
Kuldyssen 21 B, 2630, Taastrup, Dänemark
- 88620620
- info@cph-bilhuset.dk
- cph-bilhuset.dk
Rigtig dejlig oplevelse
Har lige købt en Citroén Xsara Picasso.
* Venlig betjening
* Hurtig levering
* Fornuftige biler
* Rimelige priser
Vil til enhver tid anbefale, at man kigger forbi, hvis man er ude efter en brugt bil :-)
Citroën C3 Picasso
Man kan trygt handle med dette firma. Super reel og venlig betjening
Jeg har fået isat nye støddæmpere , samt repareret den automatiske udendørs temperaturføler helt uden beregning og uden problemer.Den første rep var klart indenfor garantiperioden , men den anden var mere tvivlsom, men som sagt blev det lavet uden ekstra regning alligevel.
Køb trygt din "nye" bil her.
Super behandling
Atter engang har jeg fået en superservice i CPH bilhuset.
Min vandpumpe gik i udu og jeg mødte en utrolig velvillighed og oprigtig interesse i at finde og udbedre fejlen. Skønt med reelle og ærlige mennesker.
Anbefales igen
Varmeste anbefalinger fra Johnny Boesen
Nu har jeg halvandet år efter mit køb atter engang fået en super behandling i forbindelse
med mit bilkøb hos CPH bilhuset.
Man får en utrolig fair og reel behandling uden nogen form for plat eller unfair behandling.
Jeg kan kun igen anbefale at gøre forretninger med Cbph bilhuset. Man bliver ikke snydt her, men hjulpet på bedste vis. Højeste antal stjerner eller kokkehuer 😃

citroen c2
Har købt en billig citroen c2. super service, selvom det var en billig bil.
Efter en måned havde bilen problemer med koblingen. De hentede bilen på vores adresse på et fejeblad, og kørte den til Tåstrup, og lavede den uden det kostede en krone. Jeg kan varmt anbefale dem, både hvis du skal købe, eller ha lavet bil. Vores nummer to bil er på værksted hos dem nu. super service.
Hilsen Charlotte og Michael
Chevrolet Spark
They are nice and smiling people. Although it took almost a month of follow up from my side to get 2nd key for the Car. Now, I am happy and wish them good luck.
Giver ordet Brugtbilssælger en ny og bedre klang
Jeg købte en bil i kategorien "vrag". Ikke desto mindre er den service jeg har oplevet i top!
tak,
thomas

Hurtig ekspedition
Har købt en Mazda 2 den fik hurtig plader på efterfølgende har den fået service og blevet synet.
Jeg kan varmt anbefale cph bilhuset med service orienteret.

Ikke styr på forretningen
Desværre ikke styr på synsrapporter
Overholder ikke åbningstider

honda accord 2.3
Jeg har over et par dage handlet frem og tilbage med Hussein, og har idag købt en velfungerende honda accord hos ham. Han er fleksibel i forhold til mødetider, og er en super flink fyr. Derudover er han fleksibel overfor handel, og jeg er super tilfreds.
Jeg ville klart anbefale andre at finde bil samme sted.
Peugeot 407
Go forhandler. Fandt ud af at bilens klima anlæg ikke virkede og at den ikke var undervognsbehandlet som der stod i annoncen. Det lavede de på garentien og fik låne bil imens. Super fedt.
Super god service
Super god service og vejledning.
Cph Bilhuset holder hvad de lover og mere til.
Lækker klargøring og fine tilbud på ekstraudstyr til bilen.
En glad kunde
God service.
Der er god service og de holder hvad de lover. Helt sikkert et besøg hver
fremragenede firma
jeg fik en super god service af dem. de var gode til at kunne fortælle omkring bilerne og hvilke skader de havde og hvad man specielt skulle holde øje med når man købte dette bilmærke. de kunne deres kram
de ordnede alting for mig så bilen var lige til at hente
de ordnede ting såsom rustskader, indregistering, nye sommerdæk sat på og en klargøring af bilen
de giver dig gode tilbud på bilen og udstyr til
samlet set et super godt sted at købe biler og vil anbefale det varmt til andre
Super service.
Vi har købt en volvo og kan kun sige super service og kommer helt sikkert igen...man får ikke bedre service 😃😃
Rigtig god betjening og holder hvad de lover
Selvom det udefra ikke ser ud af så meget som de store forhandlere, er det en rigtig fin forretning med en god kundeservice.
Cphbilhuset
nu er det her anden år hvor jeg køber en bil hos Cph bil huset. jeg syns det er de bedste af alle bil firma i helle Danmark hvis der er en bil som de ikke har så køber de lige den bil man har brug for det er bare ufattelig gode tudsen tak til Cph bil huset
God oplevelse
Vi købte en pæn Volvo Stationcar til en rimelig pris. 3 måneder efter opdagede vi at den lækkede motorolie i mindre mængder ud på varmeskjoldet på udstødningsmanifolden som følge af en smidt tætningsring, hvilket udviklede en del røg.
Firmaet gav os en lånebil, satte ny tætningsring i, skiftede både motor- og gearkasseolie samt strammede håndbremsen; alt på garantien.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.