Koy har forandret mit liv, positivt. Jeg fik meget mere ud af de behandlinger hos hende end jeg havde turde håbe på. Hun er venlig og humoristisk. Meget meget dygtig og anvender hendes viden og kunn... Mehr ansehen
Efter et fald med 5 brækkede ribben samt brækket kraveben, og punkteret lunge - det medførte at jeg havde mange udbruds smerter. Jeg satsede og startede et behandlings forløb hos Koy Akupunktur.... Mehr ansehen
Jeg havde haft smerter i albuen i 5 år og ingen læger eller hospitalet havde kunne hjælpe mig. Jeg fik 6 behandlinger hos Koy med nåle og kopper og har aldrig haft det bedre. Jeg ville give hende... Mehr ansehen
Jeg har haft bihulebetændelse i rigtig mange år og har gået til behandling hos min læge og andre akupunkturklinikker uden bedring. Smerter i ansigtet og irritation i min næse, øje, kæbe og venstre ø... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Effektiv smertebehandling med Unik Kombinationsbehandling. Få dit liv tilbage uden smerter. Har du smerter eller lidelser, som forhindrer dig i at leve dit liv fuldt ud? Har du ondt i nakke, skulder, arm, albue, knæ, ryg, lænd - eller i dine fødder? Er du plaget af hovedpine, migræne eller allergi? Får du ofte blærebetændelse eller ondt i maven? Lider du af stress eller forhøjet blodtryk? Velkommen til Koy Akupunktur, Zoneterapi og Tuinaterapi. Jeg tilbyder traditionel kinesisk medicin (TKM) som har virket i over 5.000 år. I mine behandlinger arbejder jeg med meridianer og opløfter Yin og Yang energi i din krop. Samtidig aktiverer jeg din egen helbredende energi, som fjerner sygdom og ubalance i din krop. Når din krop er i balance, heler den sig selv på en naturlig måde. Behandlingen er meget individuel, og jeg vil tilpasse behandlingen præcis til dine lidelser og behov. Jeg kan hjælpe dig med smertelindring, men målet er, at du kan komme helt af med dine smerter og lidelser. Erfaringen viser, at de fleste som har smerter eller andre lidelser kan mærke en positiv forskel i kroppen allerede efter første behandling.
Bagsværd Torv 6, 2. tv., 2880, Bagsværd, Dänemark
- 51929085
- koy@cpaz.dk
- cpaz.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Koy har forandret mit liv
Meget meget dygtig og anvender hendes viden og kunnen på bedste vis. Hver åben overfor metoderne og du vil blive så positiv overrasket over virkningen.
Jeg kan klart anbefale Koy, der er meget kompetent
Jeg anbefale Koy, der virkelig har styr på akupunktur, cupping og zoneterapi
Hun er utrolig dygtig og samtidig utrolig omsorgsfuld. Man føler sig tryg og godt tilpas.
Jeg har gået med hælspore i næsten 8 måneder,
Koy har hjulpet til at jeg nu kan gå/belaste foden uden smerter
Verdens bedste og dygtigste Koy.
Jeg fik 6 behandlinger hos Koy med nåle og kopper og har aldrig haft det bedre.
Jeg ville give hende 10 stjerner hvis jeg kunne.
Anbefaler hende til alle jeg kender og vil til enhver tid komme tilbage til denne dygtige, skønne, sjove, hjertelige kvinde❤️
Jeg har døjet med kronisk hovedpine…
Jeg har døjet med kronisk hovedpine samt nakke- og skuldersmerter i over 10 år, og behandlingen hos Koy har gjort en kæmpe forskel for mig. Hendes kombinationsbehandling med cupping, akupunktur og massage har været uundværlig og har givet mig en markant bedring både i min hverdag og mit generelle velvære.
Hun er utrolig dygtig, professionel og har en rigtig god evne til at tilpasse behandlingen til mine behov hver gang. Jeg føler mig altid i trygge hænder hos hende, og hun har en rolig og behagelig tilgang, der gør, at man kan slappe af under behandlingen.
Jeg kan varmt anbefale hende til alle, der kæmper med smerter eller spændinger – det er uden tvivl den bedste beslutning, jeg har taget for min egen krop og mit helbred.
Meget kompetent og god service
Kan stærkt anbefale Koy Akupunktur. Havde en tennis/golf albus, som blev fikset meget hurtigt. Allerede efter første behandling var der meget stor fremgang, og nu er der så meget styr på det, at alt er godt. Super god service og behandling, kan stærkt anbefales
Jeg kan klart anbefale Koy
Jeg kan klart anbefale Koy, der virkelig har styr på akupunktur, cupping og zoneterapi…og herudover er hun det sødeste menneske 👍
De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra. Har haft svær hovedpine svimmelhed ifm overgangsalder og efter jeg er begyndt på behandlinger hos Koy har jeg igen en normal hverdag. Koy er den bedste behandler af dem alle. Hun er helt utrolig dygtig og samtidig utrolig omsorgsfuld. Man føler sig tryg og godt tilpas.
Efter et fald med 5 brækkede ribben…
Jeg satsede og startede et behandlings forløb hos Koy Akupunktur.
Idag kan jeg sove natten igennem, uden smerter, slut med smertestillende piller. Koy Akupunktur får de varmeste anbefalinger fra mig.
Jeg fik mit liv tilbage. Tak
Den varmeste anbefaling
Den varmeste anbefaling til Koy! Hun behandlede mig for akut diskusprolaps og smerter fra iskiasnerven. Bare fem gange tog det - og nu kan jeg komme i gang med at træne og bevæge mig helt smertefrit igen. Tusind tak⭐️
Cpaz kan varmt anbefales
Koy er en dygtig og meget sød og behagelig behandler. Hun er meget lyttende til en og meget grundig i sin undersøgelse for at finde frem til den helt rigtige kombination af behandling som både kan være Cupping, zoneterapi og Akupunktur.
Jeg havde noget begyndende sene hinde betændelse i begge underarme og bare en behandling hos Koy var jeg 90% bedre. Jeg har også været hos Koy efter jeg havde været meget syg med en øvre luftvejs infektion og var medtaget deraf og hendes behandling af mig gjorde, jeg følte mig helt rask hurtigere med mere energi og uden ømhed i kroppen. Jeg kan varmt anbefale Cpaz og Koy.
Efter et halvt år med smerter smerte
Efter et halvt år med smerter i højre side af ryggen, er jeg nu næsten smertefri.
Min bedste anbefaling.
Koy er for vild
Koy er for vild! Jeg er gravid for 2.gang, og denne gang har min iskiasnerve gjort voldsomt ondt, så ondt jeg nogle dage nærmest ikke har kunne gå, efter 3 behandlinger hos Koy er alt smerte væk, hun har ikke bare formået at mindste mine smerter, hun har simpelthen fjernet dem🙏 jeg må indrømme jeg var lidt skeptisk efter første behandling med akupunktur, cupping, og Zoneterapi, men det har virket!! Tak Koy.
Maveproblemer
Jeg har i mindst 25-30 år gået rundt med maveproblemer, som kom til udtryk i form af mange toiletbesøg dagligt. Det har haft den konsekvens at mit social liv har været meget begrænset, da jeg hele tiden skulle være i nærheden af et toilet. Jeg har været igennem mange undersøgelser på forskellige hospitaler, og altid fået at vide, at de ikke kunne finde noget og at jeg ”bare” skulle spise sundt. Efter 6 behandlinger hos Koy, har jeg fået en stabil og normal mave, samt mit sociale liv igen, så KÆMPE tak.
Skøn og kompetent kombinationsbehandling.
Jeg er meget tilfreds med at komme hos Koy. Hun virker dygtig, arbejdsom, snakkesalig, åben og så har hun også en underliggende humor som jeg godt kan lide.
Jeg har døjet med smerter i lysken grundet en operation, som desværre ikke gik særlig godt. Da Koy også har en uddannelse som sygeplejerske tilså hun mit ar og behandlede det, så det går meget bedre. Jeg har tidligere også fået pådraget mig en diskusprolaps og har haft smerter i længden som også stort set er forsvundet.
Jeg synes, at Koy også virker meget dedikeret for at hjælpe andre, da hun selv har stået i en svær situation med smerter. Og det er så rart at snakke med nogen, som selv har prøvet, hvordan det er at have ondt.
Meget dygtig og erfaren behandler
Koy er en super dygtig og meget erfaren behandler. Jeg startede his hende pga meget hyppige hovedpiner og efter blot 2 behandlinger er de væk. Samtidig har jeg fået fuld bevægelighed i min nakke hvor jeg dør kun kunne dreje hovedet 35-40%. Generelt har jeg fået det meget bedre, sover bedre efter behandlingerne. Jeg kan varmt anbefale Koy.
Jeg er i et forløb hos cpaz
Jeg er i et forløb hos cpaz, og jeg jeg syntes altid at jeg for super god behandling. Det hjælper på min angst.
Lændehold/diskusprolaps …
Koy er efter min mening en meget kompetent og dygtig behandler som jeg for nylig er blevet behandlet hos igen, men denne gang for lændehold/diskusprolaps der gav mig
konstante smerter og jag ved alle forsøg på bevægelse.
efter første behandling kunne jeg igen bevæge mig uden konstanter smerter og jag med kun ømhed tilbage efter behandlingen.
Øget kropsfornemmelse og kobling af hoved og krop
3. behandling på 3 uger for min søn med autisme og adhd. Han profiterer virkelig af CPAZ kyndige og helhedsorienterede behandling. Det er både “energierne”, der arbejdes med og helt “down-to-earth” hjemmeopgaver, som bliver koblet så fint sammen, og jeg er sikker på, det betyder, han udvikler bedre og bedre kropsfornemmelse!
Fastlåst skulder med stærke smerter
I tirsdags var min venstre skulder helt fastlåst og med ulidelige smerter. Helt tilfældigt fandt jeg Koy’s klinik onsdag og var endda så heldig, at jeg fik en behandling samme eftermiddag. Torsdag morgen vågnede jeg med en form for træthed i skulderen, men smerterne var væk og jeg kunne igen bevæge skulderen. Jeg blev behandlet med både akupunktur og zoneterapi - og er i den grad overrasket over, hvor stor en effekt der har haft efter bare én behandling. Jeg fortsætter med yderligere et par behandlinger for ikke at risikere tilbagefald. Jeg kan varmt anbefale Koy - også selvom jeg ikke forstår mig på den type behandling. Men for mig tæller effekten!!
Kan varmt anbefales
Koy er en meget dygtig behandler.
Hun er meget lydhør, og tager sig god tid til behandling.
Kan varmt anbefale Koys kyndige hænder.
Jeg fik behandling for knæsmerter, senehindebetændelse, og overgangsalderen gener.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.