Cozy Design Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

This is my third order from Cozy Design NL, and once again, I’m very happy with my experience. I’ve ordered several candle-making supplies from them and have always been impressed with the quality... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Echt blij met de bestelling bestel hier altijd ik vind de kwaliteit en product het beste voor mijn kaarsen bestel hier nu 2 jaar en ben nog nooit ontevreden geweest

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super goede ervaring..... Goed geprijsd...de bestelling werd snel verstuurd en ben er superblij mee...alles ziet er goed uit.. zal zeker hier vaker bestellen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Wat een fijne webshop is dit! Meerdere malen al bestellingen gedaan, sojawas, smeltketel, geurolie, prachtige potten en alles komt altijd in perfecte staat aan. Daarnaast is de levering altijd lek... Mehr ansehen

1. Kerzengeschäft
  2. Hobbygeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Bij Cozy Design ben je aan het juiste adres voor al je kaarsmaakbenodigdheden! Ontdek een wereld van creativiteit en gezelligheid terwijl je de mooiste kaarsen maakt. Van hoogwaardige was tot kleurrijke decoraties, wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw eigen unieke kaarsen te creëren en een warme sfeer in huis te brengen. Laat je inspireren en geniet van het ambachtelijke plezier van kaarsen maken!

Hervorragend

2 Sterne
1 Stern

Bittet Kunden um Bewertungen

Hat 11 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Alle Bewertungen

126 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Goed

Heel goede prijs kwaliteit verhouding heb al meerdere malen bij Cozy Design besteld en altijd tevreden.

5. Januar 2025
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Onredelijk egoïstisch bedrijf

Onredelijk egoïstisch bedrijf. Ik heb 2,5 kilo absoluut perfecte wax ontvangen bij mijn eerste order van deze wax. Geweldig grote heel zuivere mooie vlokken. Het was echt een droom, elke siliconen mal die ik met de eerste 2.5 kg wax mee goot, ook in potten - het waren allemaal verschillende - werden absoluut perfect. De kleuren waren levendig en de kaarsen waren geweldig stabiel zonder te plakken. Vol enthousiasme bestelde ik opnieuw 5 kg na, en ontving een doos waarin de vlokken aan elkaar geplakt waren tot grote klonten omdat ze gesmolten waren, en alle grote vlokken waren afgebrokkeld. Ik verkoop al jaren kaarsen op de markt en via mijn website, en Instagram en Facebook. Ik heb dus ervaring met wax. Maar ik heb echter nog nooit meegemaakt dat de wax zo slecht is dat alle 18 kaarsen kapot zijn gegaan. Ik moest ook veel kleur gebruiken, wat bij de vorige 2.5 kg wax niet het geval was, daar was het zo zuiver dat een paar druppels genoeg waren. Maar met de 5Kg kreeg ik alleen maar vervaagde, vlekkerige kleuren en de kaarsen waren extreem plakkerig alsof er paraffine of iets anders doorheen gemengd was. Cozy Design had geen begrip voor mijn klacht. Hoewel ik veel geld heb uitgegeven aan kleuren, glitters, wax en potjes en er niets van kan verkopen, heeft Cozy Design niet eens het geld teruggestort of me een nieuwe doos met betere wax gestuurd. Ik werk zelf in de klantenservice en help klanten als ze niet tevreden zijn met hun bestelling. Nadruk op hulp! Het is voor Cozy Design belangrijker dat ze zogenaamd gelijk hebben dan dat ze tevreden klanten willen. Elk klein kind weet dat kaarsenwax smelt en klontjes vormt als het warm wordt. Maar Cozy Design beweert dat het van hoge kwaliteit is in plaats van eraan te denken dat zij of de koeriersdienst het misschien op de verkeerde plek hebben gezet. Nul behulpzaamheid. Ze kunen niet verklaren waarom mijn kaarsen van siliconenmallen allemaal gelukt zijn met de 2,5 kg en bij de 5 kg niet.... Tja, misschien omdat het onzuiver wax is, of al gesmolten omdat het op de verkeerde plaats, in de zon, was bewaard? Ze zeggen dat dit komt omdat de wax niet geschikt is voor siliconen mallen. Lol, ik gebruik al jaren sojawax voor de silikonen malen van een andere leverancier die alleen geschikt is voor containerkaarsen, en dat lukt prima. Een lukte het toch ook geweldig met de 2.5 Kg??? Dus smoesjes. En ik zal iedereen op Instagram, op Facebook en op de markt - die mij vragen waar ik mijn wax vandaan haal, de andere leverancier opnoemen en iedereen waarschuwen om niet bij Cozy Design te bestellen.

22. März 2025

Voor het eerst besteld

Voor het eerst besteld. Helemaal top. Snelle verzending. En ga zeker vaker bestellen.

12. März 2025

Antwort von Cozy Design

Wat leuk om te horen dat uw eerste bestelling zo goed bevallen is! 😊 Dank u wel voor uw fijne review. We kijken ernaar uit om u weer te mogen verwelkomen! 🎉

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Topservice en vriendelijk …

Klein foutje in de bestelling werd direct hersteld. Leuke spullen, vriendelijke mensen en ze gaveb ook buiten reguliere tijden antwoord. Boven verwachting!

24. Februar 2025

Antwort von Cozy Design

Wat een geweldige review, dank u wel! 😊 Fijn dat we het snel konden oplossen en dat u zo tevreden bent. We helpen u altijd graag, ook buiten de standaard tijden! 💛

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik gaf ze 5 sterren omdat de bestelling…

Ik gaf ze 5 sterren omdat de bestelling zeer snel werd verwerkt en nog sneller werd geleverd, de wax van zeer goede kwaliteit is en dat geldt ook voor de andere bestelde producten. Ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling 🥰

6. März 2025

Antwort von Cozy Design

Wat een fantastische review, dank u wel! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Super om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de kwaliteit van onze producten. We kijken ernaar uit om u weer terug te zien voor een volgende bestelling! 🥰

Fijn en behulpzaam bedrijf

Met mijn 2e bestelling ontvangen, de kaarsen was is echt heel goed.
Heb nu ook geurolie besteld, geen chemische geur maar goede lekkere geurtjes.
Ook als je vragen hebt zijn ze heel behulpzaam, kortom ik raad Cozy Design aan

5. März 2025

Antwort von Cozy Design

Wat een mooie review, dank u wel! 😊 Fijn dat u zo tevreden bent over de kaarsenwas en geuroliën. We helpen u altijd graag bij vragen! 💛 Veel plezier met uw bestelling en hopelijk tot de volgende keer!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Goede product informatie op de site en…

Goede product informatie op de site en snelle levering.

24. Februar 2025

Antwort von Cozy Design

Wat leuk om te horen, dankjewel voor je fijne review! 😊 We zijn blij dat de informatie op de site duidelijk was en dat je bestelling snel binnen was. Heel veel plezier ermee en hopelijk tot een volgende keer!

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

kan ik ook een halve ster doen?

kan ik ook een halve ster doen?
wat een slechte service en asociaal gedrag.

28. Februar 2025

Antwort von Cozy Design

Bedankt voor je review. We hebben je naam erbij gepakt, maar kunnen helaas geen bestelling van je terugvinden en herkennen deze situatie ook niet. Zou je ons misschien je bestelnummer kunnen doorgeven? Dan kijken we graag met je mee, zodat we dit samen kunnen oplossen.

We horen het graag!

Team Cozy Design

Duidelijk en snel geleverd

Alles is duidelijk, bestelling was lekker snel binnen.
Top

19. Februar 2025

Antwort von Cozy Design

Bedankt voor uw fijne review! 😊 Fijn dat alles duidelijk was en uw bestelling snel is aangekomen. Veel plezier ermee! 💛

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

geen poespas

grote website, snelle afwikkeling, geen poespas

27. Januar 2025

Antwort von Cozy Design

Geweldig om te horen dat u onze service als vlot en overzichtelijk ervaart! Wij houden ook van duidelijkheid en snelheid. Bedankt voor uw review! 😊

Geurolie La Vie Est Belle

Geur olie geïnspireerd op de geur la vie est belle besteld. Bestelling was na 2 dagen al binnen. Geur ruikt heerlijk en lijkt inderdaad echt op de la vie est belle geur. De geur is sterk en blijft lang hangen.
Super blij mee! Helemaal top, ga zeker vaker bestellen 🥰

De bijgeleverde QR code werkte helaas niet, maar wilde graag een review schrijven vanwege de goede ervaring.

11. Februar 2025

Antwort von Cozy Design

Wat een heerlijke review, dank u wel! 😊 Super om te horen dat u zo blij bent met de geur en dat deze goed overeenkomt met La Vie Est Belle. We waarderen het enorm dat u alsnog de moeite heeft genomen om een review te schrijven! 💛

Onze excuses voor de niet-werkende QR-code, we gaan dit nakijken. Dank voor uw feedback en we kijken ernaar uit om u weer te verwelkomen! 🥰

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr