Cottoom Bewertungen 37

TrustScore 2 von 5

2.1

Al een paar keer gebruikt en ik snap niet dat ik vroeger genoegen nam met die slappe supermarkt-dingen. Dit hout voelt echt massief en geeft nul speling. Na het koken blijft de schiller altijd op het... Mehr ansehen

Vloercoating besteld geschikt voor 10m2 kreeg een remia emmertje geleverd met 500 gram product. Product leek nog het meeste op speelzand,het was niet te verwerken. Advertentie gaf een duidelijk vloei... Mehr ansehen

Ondanks twijfelachtige berichten op Trustpilot 3 bh's besteld en betaald (reservering) via Klarna. De bh's waren veel te klein. Cottoom wilde ze niet teruggestuurd krijgen, naar China sturen duurt lan... Mehr ansehen

Had voor 10 vierkante meter bestelling geplaatst maar heel klein emmertje gekregen met .05 kg inhoud, € 39.99 betaald maar kan hier niets mee, wel mail verkeer geweest en op een gegeven moment is ee... Mehr ansehen

2.1

Mangelhaft

TrustScore 2 von 5

Hat 44 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 2 Wochen

Voor 80 e 2 grote emmers epoxy besteld…

Voor 80 e 2 grote emmers epoxy besteld voor minimaal 20 vierkante meter, 2 mini bekertjes ontvangen voor nog geen 1 vierkante meter! En product is nog grote rommel ook nog. Zeer slecht!
Geen antwoord op mail naar bedrijf.

19. Mai 2025

duurt erg lang ,totaal ander merk

duurt ERG lang en heb een heel ander merk gekregen dan wat er op de side word aangeboden,erg klein potje ben benieuwd of ik hier 10 vierkante meter mee kan doen geloof er niks van,vol me sowieso genaaid nooit meer iets bestellen bij deze side

14. Mai 2025

Gewoon bedrog.

Zeer klein potje, kwam al half leeg aan was uitgelopen in de verpakking. Had het kunnen denken dat dit niks is. Ik ga het ook niet betalen daar ik achteraf betalen heb gekozen ze komen het maar halen...

2. Mai 2025

Oplichterij is dit

Oplichterij is dit
Ik had epoxy vloerverf besteld voor een bedrag van bijna 600 euro dat was18 emmers dat ik moest hebben en ik krijg 6 kleine mini potjes
Mails gestuurd en krijg gewoon geen antwoordduq we aijn bedrogen en veel geld kwijt

15. April 2025

Ik heb de waterdichte coating gekocht

Ik heb de waterdichte coating gekocht. Het is maar een heel klein potje. Je zou er 24 m2 mee kunnen doen maar na 5 m2 was potje leeg. Het is een witte smurrie en niet transparant Je kan her zeker niet gieten wel met een kwast uitsmeren. Het beloofde laagje is niet te vinden tenzij je een loep gebruikt. DUS NIET KOPEN!

23. März 2025

Let op: retourkosten naar China zijn voor koper

Let op: dit is een aziatische verkoper. Ik kreeg de bestelling na enige tijd thuis gestuurd. Maar bij retourzenden duurt het lang voordat je contact krijgt. Helaas zijn de retourkosten naar china voor de koper. Daar moet je dus wel rekening mee houden!

11. März 2025

This site is a scam

This site is a scam, I ordered Hoogglans Marmer Effect Epoxy and received a closed and completely empty bucket to my surprise, shame and disgrace

1. Februar 2025

Wat een slecht nep bedrijf is dit

Wat een slecht nep bedrijf is dit. Diverse dingen besteld maar daarna geen gehoor zit al 2 weken te wachten op de pakketjes 📦 op email krijg je een standaard mailtje terug. Bah wat een flut bedrijf. En geld kwijt. 😞

24. Januar 2025