Copenhagen Strings Bewertungen 21

TrustScore 4.5 von 5

4.6

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Helt og aldeles fantastisk - havde booket til en privat fest. Alt kørte perfekt lige fra første kontakt. Copenhagen Strings er super imødekommende, helt igennem professionelle, utrolig dygtige, s... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Musiker

Vom Unternehmen geschrieben

Copenhagen Strings har mange års erfaring med musik til bryllup og events og sætter meget gerne prikken over i’et til vielse eller efterfølgende reception. Vores konstellation er meget fleksibel og tilbyder alt fra solo-cello til fuldt strygeensemble. Har i specifikke musikalske ønsker - for eks. akkompagniment ved solistfremtræden eller arrangementer af specifikke numre, er vi behjælpelige med dette også.

4.6

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Helt og aldeles fantastisk

Helt og aldeles fantastisk - havde booket til en privat fest.
Alt kørte perfekt lige fra første kontakt.
Copenhagen Strings er super imødekommende, helt igennem professionelle, utrolig dygtige, sikre den gode underholdning og levere en optræden som giver energi til krop og sjæl.
Kæmpe stor tak for at give mig og mine gæster en fantastisk oplevelse.

28. Februar 2026

Fantastisk performance

Så Copenhagen Strings i Odd Fellow den 7. februar 2026. En absolut fortryllende fremstilling af “Coldplay meets Imagine Dragons”. De fire musikere var udover at være helt fantastisk dygtige også super nærværende og charmerende. Tak til jer 🙏🏻⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7. Februar 2026

Copenhagen Strings var helt utrolige

Copenhagen Strings var helt utrolige. Niels spillede den smukkeste musik til min farmors begravelse og gjorde både ceremonien og afskeden helt særlig. De er professionelle, svarer hurtigt og gør koordinering og planlægning let! Man føler sig i trygge hænder hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Copenhagen Strings og vil uden tøven bruge dem igen til en fremtidig begivenhed.

3. Januar 2026

Antwort von Copenhagen Strings

Tusind tak for dine ord, og dejligt at vi kunne gøre dagen til en smuk og værdig afsked!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk ABBA candlelight koncert på…

Fantastisk ABBA candlelight koncert på Postgaarden- det skal absolut opleves

14. Dezember 2025

Antwort von Copenhagen Strings

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at I kunne lide koncerten 🎻✨
Vi håber at se jer en anden gang!

Amazing music

The most amazing music throughout the day of our wedding. Copenhagen Strings are both professional and very high quality. Best recommendations from us

23. August 2025

Det var helt fantastisk

Det var helt fantastisk ! Det er uden tvivl noget af det bedste vi har brugt penge på, som ekstra drys til vores bryllup ! Det gav en helt fantastisk stemning i kirken og bagefter hjemme i haven at have 3 strygere med. Alle synes det var meget rørende og gav virkelig det ekstra til både tårer og minder 😍
Venlige og løsningsorienteret musikanter.

23. August 2025

Hej Sarah!

Tusind tak for den smukkeste dag og for din fine anmeldelse!
Vi håber at I kan se tilbage på en uforglemmelig dag med masser af gode minder ✨

Magisk stemning!

Super pre-planlægning og musik. 2 strygere i kirke og til receptionen var med til at skabe en magisk stemning.

14. Juni 2025

Kan varmt anbefale Copenhagen Strings

Det var en meget stor fornøjelse at samarbejde omkring den musik vi gerne ville have spillet til vores bryllup og fremførelsen var lige så smuk og velgennemført som vi havde drømt om.

En stor tak til Copenhagen Strings for at gøre vores store dag helt perfekt.

21. September 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Fantastisk flot musik til bryllup

Fantastisk flot musik til bryllup.

Copenhagen Strings spillede til vores bryllup og alt spillede bare. De var nemme og hurtige at kommunikere med op til dagen, super profesionelle på dagen og spillede virkelig smukt til vores vielse. Det var virkelig en smuk del af vores dag. De spillede til indgang, udgang og fælles sange - begge dele fungerede virkelig godt og smukt med de to strygere. Varm anbefaling herfra.

17. August 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tak for fantastisk musik under…

Tusind tak for fantastisk musik under vores bryllup. Vi er dybt imponerede over jeres musikalitet og dygtighed, og vores gæster er også meget meget glade for jeres fantastiske musik.

Copenhagen Strings kan varmt anbefales.

28. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Incredible Group of Musicians!

We recently had our wedding in June 2024 in Copenhagen and we had asked Niels and two other members of the Copenhagen Strings to perform. They were absolutely wonderful - so talented and also a pleasure to work with. When we met Niels prior to our wedding in order to plan, we had requested a few unique songs to play during the ceremony and he was able to find the sheet music and play the songs perfectly. Him and his trio made our wedding so special and we will remember their performance forever. We highly recommend to anyone looking for a strings performance!

29. Juni 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tusind tusind tusind tak for fantastisk…

Tusind tusind tusind tak for fantastisk musik under vores vielse og reception d. 6. juli. Vi er blæst bagover af jeres musikalitet, samspil, professionalisme og fleksibilitet - ikke mindst i lyset af meget svære arbejdsbetingelser pga. vejret. I skal vide, at vi var rørt til tårer af jeres musik ad flere omgange, og at vores gæster også virkelig lagde mærke til jeres fantastiske musik.

I var med til at gøre vores dag uforglemmelig.

6. Juli 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Dygtige og professionelle musikere til begravelse!!

Vi havde bestilt en Strygekvartet hos Copenhagen Strings til at komme og spille ved min kærestes mors begravelse. De var utrolig søde og forstående over for den lidt følsomme situation og leverede desuden smuk musik, hvor vi selv havde ønsket hvad de skulle spille. Alt i alt en meget god og professionel leveret oplevelse. Kan varmt anbefales.

13. Januar 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr