Jeg havde købt et værdibevis gennem Sweetdeal og fik den på mail. Men den kom kæresten til at slette, så da jeg skulle købe varer..... intet værdibevis. Heldigvis kunne Lone Gravers pr. mail hjælpe m... Mehr ansehen
Fandt det produkt jeg ønskede - bestilte - og 2 dage senere blev pakken leveret, ovenikøbet med en gave inkluderet! Da jeg bestilte for mere end 300kr, var fragten gratis. Hjemmesiden er overskueli... Mehr ansehen
Jeg bestilte en Dennis Knudsen voks + et par hårnåle, og kunne derfor få gratis fragt :-D Det blev bestilt om aftenen, og næste dag modtog jeg en mail om at varene var afsendt. De kom allerede morg... Mehr ansehen
Logisk bestilling via hjemmesiden, med kvittering lige med det samme og servicemeddelelse om at din pakke er på vej, så alt ialt føler man sig tryg undervejs. Desuden holdt det stik at forsendelsen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Torvet 10, 2 sal., 5800, Nyborg
- 70 20 62 01
- info@coosh.dk
- coosh.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Spørgsmål til ordren + bestilte forkert. Sendte mail - straks retursvar, ingen problem. Ordre slettet klar til ny bestilling. Kan kun anbefales +++++ Top
Hurtig effektiv ekspedition. Varen kom indpakket i en tylpose, som gav en følelse af selv-forkælelse, når man pakker varen ud.
Jeg havde problemer med min kode fra Sweetdeal, men efter en mail blev den rettet til fra Coosh, og alt fungerede upåklageligt - anbefaler gerne.
Rigtig God service. Hurtig levering
Havde lidt problemer med en kode ( købt gennem sweet deal) kontaktede deres kundeservice, som straks ordnede problemet. Super service
superfin.
Meget nemt at handle.Hurtig levering.Supertilfreds kunde :-)
Bredt sortiment, hurtig ekspedition
Coosh har et bredt sortiment, med de produkter der er oppe i tiden.
Nemt at navigere rundt på hjemmesiden, hurtigt ekspedition.
Super lækker hjemmeside, jeg klart vil anbefale til alle
SUPER. Kunne ikke være bedre.
Varende levede fuldt ud til mine forventninger. Pakket pænt ind. Vil gerne handle der igen.
Hurtig
Hurtig og nem handel.
Dog er nogle priser lidt for høje på nogle produkter i forhold til andre hjemmesider.
Hurtigt og nemt
Dejligt stort udvalg til en rigtig god pris, nem bestilling og hurtig levering.
Lynhurtig levering!
Bestilte min vare kl. 14 onsdag, og jeg havde den kl. 11.15 dagen efter.
Hurtig og god service
Det jeg bestilte blev sendt med det samme. Ingen fragt ced køb over 300kr og det kan man jo altid godt lide :-).
Super hurtig ekspedition. Pakket i lækre gaveposer
Super hurtig ekspedition. Pakket i lækre chiffon gaveposer.
Nemt, hurtigt, billigt
I har en meget overskuelig hjemmeside, billege priser på produkterne og fejlfri levering. Jer vi jeg gerne både anbefale og bruge en anden gang :-)
Super...og hurtig eksp.trods det at det snart er jul ...
Hejsa... Det er første gang jeg har benyttet Jer og må sige at jeg er yderst tilfreds.. Hurtig levering er altid det bedste og det gjorde i trods juletravlhed...bestilte fredag den 14 og lev.mandag den 17... SUPER ...og tak... Ikke sidste gang jeg har benyttet Jer...
Perfekt
Hurtig levering. Alt iorden.. gratis fragt hvis man køber for over 300. Handler der helt sikkert igen
Godt - nemt - hurtigt
Godt sted at handle. Nemt at finde rundt på e-shoppen. Hurtig levering og info om afsendelse. Handler der helt sikkert igen.
Godt.
Fik pakken dagen efter jeg havde bestilt varen. Så god hurtig levering og rimelige priser.
Rigtig fin webshop
Gennemgående en rigtig fin oplevelse af handle hos coosh.dk. Oplevere en del bøvl med et værdibevis jeg havde, men det fik Lone sat skik på. Tusind tak for hjælpen Lone.
Super !
Rigtig hurtig levering og trak pengene først efter modtagelsen af produktet
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.