I grund och botten en gedigen tjänst som stärker entreprenörskapet och skapandelusten - när allt det administrativa kan läggas åt sidan. Skatter, avgifter, moms, redovisningar och allt annat som tar... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Väldigt smidig tjänst som funkar bra med support via telefon när man behöver. Mycket bra att kunna ”föranmäla” uppdrag. Dock hade jag problem då CC skulle fakturerade en av mina kunder men fakturan in... Mehr ansehen
Enkelt och smidigt, även för mig som förstagångsfrilansare. Gränssnittet är intuitivt och det går fort att komma igång med faktureringen. Ett stort plus för att det finns kontroller och rutiner inbyg... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Enkelt att hantera, lätt att skicka iväg fakturor osv. Jag skulle dock gärna vilja kunna välja hur mycket skatt man betalar på varsin faktura istället för att den direkt kopplas till skattekortet... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben

Att frilansa ska vara enkelt, smidigt och roligt – och det är precis vad Cool Company gör möjligt! Genom deras tjänst kan du fakturera utan företag, vilket innebär att du slipper all administration och pappersarbete som annars följer med att driva eget.
Oavsett om du jobbar som konsult, kreatör, hantverkare eller med något helt annat, kan du genom Cool Company få betalt för ditt arbete utan att starta eget företag. Du skickar enkelt din faktura, och vi tar hand om skatter, avgifter och bokföring. På så sätt kan du fokusera helt på det du är bäst på – att leverera värde till dina kunder.
Cool Company är perfekt för dig som vill testa på att frilansa utan att ta steget fullt ut till egenföretagande, eller för dig som vill ha en flexibel extrainkomst. Dessutom erbjuder vi snabb utbetalning och en trygg lösning där du är försäkrad under dina uppdrag.
Vill du jobba självständigt men slippa krånglet? Då är Cool Company den perfekta lösningen för dig!
Riddargatan 7a, 114 35, Stockholm, Schweden
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Det är rätt enkelt när man gjort det nån gång.
Det är synd att man inte längre kan lägga resor på teammedlemmar.

Antwort von Cool Company
Skulle vara snyggt om ni hade en app för att gör detta.

Antwort von Cool Company
REKOMMENDERAR STARKT ATT INTE FAKTURERA VIA CC!!!.
Jag har använt Cool company i flera år nu men jag har haft problem nästan varje månad som var felet hos dom och att lösa problemet tagit flera dagar efter många kontakt med kundtjänst via chatt och mejl vilket resulterade att jag var för sen med mina betalningar och fått betala påminnelse avgifter.
Dom jar dålig intern system och okunnig personal.
REKOMMENDERAR STARKT ATT INTE FAKTURERA VIA CC!!!
Purchase threw go groopie a door camera ordered 30th September 24 was given 10 days plus £4.99 postage not received
And this company sells and sends
Endelig kan jeg fokusere på det jeg liker best!
Enklere kan det ikke bli ganske! :) enkelt
Fixa min första faktura. Vilken kanon enkel tjänst.
Hoppas att övrig service funkar lika bra.
Då blir det betyg höjning.
Peace and out. Bygg Farfar
Rintigt bra tjänst för frilansare.
Är dock lite missnöjd att det ska vara så svårt att kunna göra avdrag på grejer som är investerat.. men samtidigt är det ju ett bra sätt att kunna jobba lagligt med det man tycker om.
Har fakturerat genom Cool Company under några år och kan verkligen rekommendera dem. Förutom att allt fungerar perfekt så är de mycket tillmötesgående, kunniga och trevliga.

Antwort von Cool Company
Cool Company må vara bra så länge du arbetar och verksamheten flyter på som den ska. MEN om du råkar skaffa barn, bli sjuk eller på annat vis frånvarande från arbetet ska du veta att det lätt kan bli krångel med SGI och Försäkringskassa och Cool Company finns inte där för att backa dig som din arbetsgivare, snarare tvärt om.
Dåligt bemötande från ledning. Bli inte egenanställd hos Cool Company AB.

Antwort von Cool Company
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.