Conventus Bewertungen 23

TrustScore 2.5 von 5

2.3

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Deres nøglebrikker til triffitness har ikke virket i næsten en måned. Det har ikke lykkes at løse problemet. Og nu er de på ferie. håbløs firma.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service. Altid en fornøjelse at kontakte Conventus . Meget hjælpsomme , gode til at lytte og man får en rigtig god vejledning og en løsning på den udfordring man har spørgsmål til,

Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ret gammeldags at se på og så fatter jeg ikke, at man kan lave et it-system i dagens Danmark, hvor det ikke er tilladt at have specialtegn i sit kodeord. Det burde være et KRAV at man har specialtegn... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super service

1. August 2025

Conventus - pil ned

Vor Idrætsforening blev opfordret til at anvende systemet via Kommunen, som tilsyneladende betaler for det. ? Medlemsstyringen og kontingentbetaling virker ikke særligt professionelt udført, det er nødvendigt at få lavet videoer, for at kommende og eksisterende medlemmer kan finde ud af at bruge det.
Det giver kun de frivillige ekstraarbejde. Service hos Conventus ligger ikke lige til højrebenet, De virker nærmest fornærmede, hvis man tillader sig at spørge ind til evt kommende forbedringer.
Conventus kan IKKE anbefales.

14. September 2024

Conventus er uprofessionelt

Conventus virker gennemført uprofessionelt.
Dialogen i systemet ved betaling og tilmelding er rodet og ustruktureret.
Siden den lokaleidrætsforening anskaffede systemer har jeg anket herover.
Forhåbentlig er systemet tilnærmet gratis at bruge.

11. August 2024

Er det en joke?

Det mest elendige IT system jeg nogensinde har brugt, og nok også kommer til. Har da aldrig til dato oplevet et så ringe, ustabilt, brugerfjendtligt og forvirrende et system. Problemer med Conventus er oplevet hos flere foreninger.

Til daglig arbejder jeg med IT, og hvis jeg er forvirret, tør jeg da slet ikke tænke på hvad Hr. og Fru Jensen har af oplevelse.
Oprettelse, registrering og login virker måske 5% af tiden.
"ERR_TIMED_OUT". Det er hvad man kan forvente af at bruge Conventus.

Håber godt nok ikke folk betaler ret mange penge for sådan et elendigt system. Det er da direkte spild af tid og penge.

Desværre kan man ikke give 0 stjerner.
Vi skriver altså 2024 i kalenderen. Fix eller luk..

27. Mai 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et system med den ultimative dårligste…

Et system med den ultimative dårligste brugerflade. Det er til dato ikke lykkedes mig i første forsøg at få adgang til CONVENTUS, men skal hver gang over X-antal "glemte password" seancer. Når jeg endeligt kommer ind, er det trods alt lykkedes mig et par gange, at få tilmeldt til det ønskede hold. Helt galt går det dog, når man skal agere på vegne af sine børn.
Det er designet at max-teste blodtrykket hos gennemsnitsdanskeren, men det til trods har det tilsyneladende fundet en vis udbredelse. Kære foreninger - vælg det IKKE for jeres medlemmers skyld. Der må være bedre alternativer.

30. Januar 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Et system som åbenbart ikke udviklers

Vi er en forening med cirka 60-80 medlemmer over et kalenderår. Conventus er så lidt brugervenligt, at Wordpress er UX på højt niveau.

Det er umuligt at finde noget intuitivt, som man burde kunne med IT. Der er konstant problemer med betalingskort, osv.

Vi har kun Conventus fordi der tilsyneladende ikke findes et alternativ som kan mere og er mere brugervenligt.

Vores intro kursus blev udført af en velmenende herre, som nu mest vidste noget om sin egen forenings funktioner og ikke meget, om regnskabsdelen som var vores vigtigste årsag til at købe systemet.

Jeg håber at der dukker et andet system på med tiden.

16. Mai 2023

Virkelig øv oplevelse.

Vi er en klub/forening med ca 200 medlemmer som bruger conventus til at administrer vores medlemskaber/betalinger. ØV noget bæ!! Der er konstant ged i abonnementerne/grupperne. Folk bliver pludselig udmeldt selvom pengene er blevet trukket fra deres kort. Deres betalinger bliver ikke altid registreret. Og hele det ind/udmeldings system og opdatere kort/profil er bare en træls oplevelse. Det er så ringe. Selvom jeg betaler 15000kr for en professionel/conventus ekspert, så f’er det fuldstændigt op. Som det er lige nu, vil jeg aldrig anbefale det her til nogen andre virksomheder eller klubber/foreninger. Det skal laves om. Det skal være nemmere, og det skal bare ikke **** op med folks kontingent/betalinger/kontoer på den måde som det gør lige nu.

9. Februar 2023

Elendigt

Elendigt! Umuligt bare at logge på. Det mest ringe system / hjemmeside jeg har prøvet. Og jeg har været forbi en del. Kom nu ind kampen og stram op!

16. November 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Det er immervæk det ringeste system til…

Det er immervæk det ringeste system til dags dato og kun conventus formår at bringe mit tis i kog på den måde her.. bliver så frustreret da jeg ikke kan håndtere retningslinjerne for den lokale klub og få lov at betale det jeg skal. Det er total spild af tid og frarådes på det kraftigste at bruge et så ringe system

10. Oktober 2021

Meget dårligt

Har basis funktioner, men ikke mere end det…

Forstår ikke, at det ikke er muligt at redigere en bestilt tid, f.eks.

31. Juli 2021

Betalings delen stinker.

Tog mig en uge at få en betaling gennemført rigtigt.
Noget så simpelt som at betale sit kontingent til den lokale løbeklub.
Forening let eller klubmodul prøv at kigge den vej...

29. Januar 2021
Bewertet mit 2 von 5 Sternen

Ret gammeldags at se på og så fatter…

Ret gammeldags at se på og så fatter jeg ikke, at man kan lave et it-system i dagens Danmark, hvor det ikke er tilladt at have specialtegn i sit kodeord. Det burde være et KRAV at man har specialtegn i sit kodeord!

30. September 2019

Phishing/'fup' side?

Uklart om betaling er gennemført eller ej.
I det hele taget gav brugerfladen en ubehagelig fornemmelse af det kunne være en 'fup'-side hvor man ikke ønsker at indtaske sine konto oplysninger.

5. Oktober 2018

Har også brugt Conventus siden start; karakter -3

Har også brugt Conventus siden start. Enige med øvrige anmeldelser.
Hos Conventus bliver de super fornærmet hvis man påpeger en uhensigtsmæssighed eller fejl i deres system.
Han/ejeren burde være glad når at, brugerne tager sig tid til at skrive til dem, til at give dem et feed back på deres produkt.
Det virker som at de opfatter os kunder som værende til for denne virksomhed, og ikke omvendt.

Ny indpakning ændre ikke på at det er forældet og tungt.

Systemet ligger op til meget, men stort alle i foreningen fravælger at bruge systemet.
De (trænere, instruktører m.fl.) laver deres egne sideløbende systemer. Også selv om de er blevet 'oplært' i systemet.

Kan IKKE anbefale dette foreningssystem, men konkurrentens system er vist heller ikke særligt hensigtsmæssigt konstrueret.

10. Juli 2017
Bewertung ohne vorherige Einladung

Ist dies Ihr Unternehmen?

Kostenfreien Account erstellen

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr