Das sagen Bewerter
Når man mottar feil faktura og må ringe- er d bare å belage seg på å bruke dagen på å få tak i de. Jeg ble den heldige nr. 36 i kø. Man får ikke tilbud om å bli oppringt. På hjemmesiden finner man... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ikke mulig å betale, spekulerer de i å legge på gebyr?
Fikk sms med link til å betale faktura etter en e-konsultasjon med fastlegen. Forsøkte fire ganger fra mobilen med ulike kort og det bare feilet. Forsøkte skjema på Kontakt oss for å informere om betalingsproblemer og det skjemaet feilet også. Ringte inn og ventet to timer før de ringte tilbake. Ba de sende Vippskrav. Det kunne de ikke, de sa jeg måtte vente til jeg får faktura, så betale den inkl et gebyr og deretter be om å få tilbakebetalt gebyret. Mistenker at de spekulerer i feilede betalinger uten gebyr jeg nå etter å ha funnet denne siden og sett alle problemer alle andre har. Jeg forsøkte også å logge meg inn på deres nettside fra min iPad for å betale der. Prøvde to ganger med ulike kort, Mastercard kom til verifikasjon i nettbanken, så feilet det, VISA feilet før verifikasjon i nettbanken. Møkkafirma!
Hva er galt med denne bedriften?
Jeg forsøker å betale en regning fra et legekontor . Jeg har forsøkt minst 5 ganger, med to ulike kort, MEN DET GÅR IKKE!!! Får beskjed om at ''Betalingen feilet, prøv igjen senere''. Har gått inn via link i sms og via nettsiden! Ingenting virker! Seriøst, dette går ikke ann!
Og en ting til: Når det er sååå mange, og bare dårlige anmeldelser, hvorfor svarer ikke Convene på noe av dette?
Så jeg spør firmaet:
Kan dere forklare hvorfor jeg ikke får betalt? Hvor mye tid skal kundene bruke på dette? Og nå må jeg jo ringe og bruke ytterligere tid.
Hvorfor kommenterer dere ikke anmeldelser? ALLE har jo gitt Convene én stjerne.
Helt ubrukelig firma!
113 dårlige anmeldelser nå 114
113 dårlige anmeldelser nå 114.
HERREGUUUD FOR EN MØKKABEDRIFT.
useriøse uvennlige kundebehandlere som gjemmer seg bak en fasade og er ikke villige til å samarbeide på noen ting. Håper en riktig person bruker gode advokater og gransker denne bedriften her endag. Dette er i gråsonen til kriminel virksomhet. Her må dere passe dere og være raskt ute med å betale evt purringer. Her 10 dobles ting raskt. Ingen navn fra avsender fra firmaet men den er nesten sladdet i hilsen bildet nederst. Nei styr unna
JEG BLE SÅ SKUFFET OVER AT JEG TAPTE
JEG BLE SÅ SKUFFET OVER AT JEG TAPTE BETYDELIGE PENGER PÅ DENNE FALSKE PLATTFORMEN. JEG VAR GLAD FOR AT JEG FIKK TILGANG TILBAKE TIL PENGENE MINE MED AT JEG FIKK NAVNET PÅ UTSTILLINGSBILDET MITT SOM VAR MEDVIRKENDE TIL Å HJELPE MEG MED Å FÅ TILBAKE
Når man mottar feil faktura og må…
På hjemmesiden finner man ingen andre henvendelsesmåter som privatperson heller.
Fikk ikke hjelp når jeg endelig fikk tak i et menneske. At convene sender ut feil faktura ønsker de at kunden selv skal ordne opp i. Elendig kundeservice
Prøved sms betaling
Prøved sms betaling, å alle måten gir internal error.
helt tydeling at ingen tester noen ting, å veldig dårlig support.
Dbbbelt betalt og må betale for jobben deres??
skjedde noe med betalingen over banken som gjorde at det dobbel betalte. Ringte og fikk svar på pengene tilbake, men må betale 100kr pga de trenger det for tiden de brukte på å finne det. Uansett om det er en del av jobben de blir betalt for?? heilt sjukt
Ikke mulig med vipps eller lagrende…
Ikke mulig med vipps eller lagrende kort fra Samsung/Wallet
Det mest sykeste og useriøse selskapet…
Det mest sykeste og useriøse selskapet som må finnes i Norge. Visste ikke om det engang før jeg fikk en sak der. Hvis jeg hadde betalt dobbelt opp, så tok de gebyr for at jeg hadde gjort det 😠 Ikke kunne de sende ut varsel dagen før datoen noe skulle betales. Ikke rart jeg var nr 31 i køa! Dette selskapet burde vært anmeldt . Send klage til finansklagenemda, veldig enkelt skjema å sende
Rot og inkompetanse
Rot og inkompetanse. Virker som om de sender ut inkassovarsel uten å gjøre jobben å sjekke om det er valid eller ei. Tror folk bør sjekke CONVENE dobbelt og trippel, for her er det noe galt.
Sender deg regning og inkasso selv om du har betalt
Betalte for min legetjeneste samme dag i automaten på legesenteret.
En uke etterpå får jeg faktura.
Tar kontakt med legesenteret som sier at jeg har betalt i henholdt til deres systemer.
Etterhvert får jeg beskjed fra legesenter at inkasso skal være slettet.
2 måneder etterpå får jeg NOK en regning med inkasso salær.
Dette firmaet SVINDLER og TERRORISERER folk. Virker som de ikke er på nett med sine kunder i det hele tatt. Jeg NEKTER å betale. Vis ikke legesenteret nå klarer å slette Convene sitt krav tar jeg saken videre til forbrukerådet. De har jo en lang liste på misfornøyde kunder som har det samme eller lignende problemer som meg. De må ha et elendig IT system for deres tjenester.
Verste dritten jeg har vært med på
Verste dritten jeg har vært med på. Har anbefalt legekontoret mitt om å avvikle driften med Convene. Å måtte logge på 3 jævla ganger med BankID for å betale en regning på 300 kr. er helt på trynet.
Som me seie i Stavanger; Heilt fullstending på tryne.
Dritfirma
Dritfirma. Man betaler og like forbanna får man faktura på samme legebesök. Og så har de mage at skylle på lege legekontor har gjort fel. Dritprat. Firma burde anmeldes for svindel
Mottar sms med betalings-lenke
Mottar sms med betalings-lenke. Meldingen forsvinner når den er åpnet. Lukket heldigvis ikke fanen, ellers umulig å finne igjen faktura. Ser ut som et kjeltringselskap som spekulerer i gebyrer av hele modellen.
Useriøst ubrukelig
Useriøst ubrukelig! Ikke klarer de gi deg tilgang til eventuelle utestående fakturaer, betalt flere regninger dobbelt! Og de påstår det står ubetalt selv etter at alle innbetalinger er dokumentert betalte! Elendig kundeservice! Anbefaler ingen å bruke de!
Svindel selskap
Jeg får bare opp fakturaene fra Convene/CrediCare ETTER at de har gått til Inkasso.
Ingen mail, ingen telefon og ingen e-faktura.
Måten de holder på er fullstendig svindel!
Jeg betalte 300,- for influensavaksine…
Jeg betalte 300,- for influensavaksine på mitt lokale legesenter. Brukte debitkort og debitert i min nettbank samme dag. 4 dager senere får jeg sms fra Convene Pay med betalingslink og beskjed om at hvis jeg ikke betaler innen 48 timer, påløper det fakturagebyr. Etter mye fram og tilbake finner jeg ut at jeg må ringe Creditcare. Ingen unnskyldning - tvert imot ber de meg sende bevis på at jeg har betalt. Utrolig at legene fortsetter å bruke dette selskapet, som utnytter eldre og andre med lav digital kompetanse på verste måte.
Valgte spesifikk løsning ved…
Valgte spesifikk løsning ved terminalen. Fikk så opp at det ble sendt sms, har ikke fått sms eller noe form for vanlig faktura, Dem har ikke kunde telefon i form av support for å hjelpe dem som faktisk betaler dem, er ren svindel. Blir tvunget til å bytte Fastlege pga denne svindelen de bruker. Jeg går utifra at dem sender det til inkasso snarest. Tar kontakt med advokat om så skulle være nødvendig.
Krever betaling selv om du har frikort
Krever betaling selv om du har frikort. 10 kr gebyr for varsel på sms på dag 2 etter faktura et utskrevet.
So funktioniert Trustpilot
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.