Fijne ervaring gehad met Michael. Komt duidelijk en transparant over en wou ook luisteren naar het feit dat we in Nederland bestuurd worden door psychopaten en Satanisten. Zij offeren -ook hier in NL... Mehr ansehen
Men Is duidelijk in het gesprek en breng de voordelen goed na voren, met een nacontrole of het allemaal goed is. De communicatie was per telefoon duidelijk en prettig dank hier voor. Vriendelijk gr... Mehr ansehen
Goed en duidelijk gesprek en uitleg. Wij hadden het genoegen met werknemer Sander vd Berg. Hij heeft ons goede uitleg gegeven en door de info van het contract geholpen. En de service erg goed... Mehr ansehen
Ten eerste een heel prettig en positief gesprek. Goed inhoudelijk advies en duidelijke communicatie en een groot aantoonbaar verschil tussen de maandelijkse kosten bij Essent t.o.v Engie in het... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij ConsuBeheer helpen we consumenten om grip te houden op hun vaste lasten. Wij vergelijken energiecontracten en zorgen ervoor dat klanten altijd profiteren van een passend en eerlijk aanbod zonder gedoe. Onze missie is om het klanten zo eenvoudig mogelijk te maken om te besparen, door persoonlijk advies te combineren met transparantie en betrouwbaarheid. We nemen de tijd om elke situatie goed te begrijpen, zodat we niet zomaar het goedkoopste, maar het meest geschikte contract adviseren. ConsuBeheer werkt uitsluitend samen met erkende energieaanbieders en handelt volgens de geldende wet- en regelgeving. Klanttevredenheid staat bij ons voorop , dat blijkt ook uit de duizenden consumenten die wij al succesvol hebben geholpen aan een beter energiecontract.
Herengracht 584, 1017CJ, Amsterdam, Niederlande
- 085 - 773 3761
- info@consubeheer.nl
- consubeheer.nl
Hat 87 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Totaal niet bereikbaar!!!
Totaal niet bereikbaar!!!! Verschrikkelijk om nog vragen te stellen of te annuleren

Antwort von Consubeheer
Een vriendelijke heer,die me duidelijk…
Een vriendelijke heer,die me duidelijk uitgelegde hoe de situatie in mekaar stak omtrent de gasprijzen en electra prijzen , en me netjes door het proces heen loodste.
Eindelijk iemand die ook kon luisteren…
Eindelijk iemand die ook kon luisteren naar vragen.
Vrolijke meid
Vrolijke meid en goed in de communicatie. Vriendelijk en duidelijk in wat er gaat gebeuren.
Bedankt Melissa
Was duidelijk uitgelegd wat voor mij de…
Was duidelijk uitgelegd wat voor mij de voordelen zijn en werd zeer vriendelijk tewoord gestaan.
kei enthousiaste verkoper
IK had n kei enthousiaste verkoper aan de lijn die echt de tijd voor me nam, ik ben niet handig met telefoon en computer tegelijk maar hij loodste me er doorheen.
Ik ben blij met mn nieuwe energie contract en hij verdient n 10
Duidelijk en goed geholpen
Duidelijk en goed geholpen, geen probleem voor extra uitleg van A tot Z!
Door jesse van de ven
Slechtse ervaring in mn leven
Nog nooit in mijn leven heb ik zulke ellende van telemarketing ontvangen.
Ik ben in 2024 benaderd met een aantrekkelijk aanbod om over te stappen. Ben ik niet verder meegegaan.
Wel werd ik constant gebeld met hetzelfde verhaal. Zelfs na het aangeven om geen contact meer te ontvangen hierover. Ging een lange tijd goed. Tot mid- 2025 en 2026 constant gebeld met hetzelfde verhaal. Er word ook steeds aangegeven dat ik hier niet over gebeld wil worden.
Prima. Zelfs na blokkade van het nummer word ik steeds met een ander nummer gebeld.
Alles nog te negeren tot vandaag.
Een of andere knoepert die blijft pushen en betweterige opmerkingen maakt en liegt. Ik geef aan dat ik zelf heb afgesproken met X bedrijf wat ik krijg qua contract. "Ja dat is via ons gegaan!"
Terwijl ik helemaal niet mijn contract daar heb.
Ook nog eens racistisch geprofileerd worden met een "Ja okee dan, Ramadan Kareem hé"
Dan bel ik 4 keer om het hierover te hebben. Word er niet opgenomen.
Ik sterf liever dan dat ik hier ooit iets afsluit.
Bekijk het.

Vriendelijke service
Vriendelijke medewerker die alles goed uitlegt.
Netjes geholpen door een vriendelijke J…
Netjes geholpen door een vriendelijke J vd Ven
Consubeheer heeft het afgelopen jaar voor veel irritatie gezorgd
Consubeheer heeft het afgelopen jaar ons geadviseerd ons contract met de energie leverancier vroegtijdig te beëindigen en over te stappen. De medewerker van Consubeheer bevestigde dat hier geen boete uit voort zou komen. later kregen wij toch een boete van 1100 van onze oude energie leverancier. Met heel veel tijd, moeite en veel telefoontjes is dit uiteindelijk door Consubeheer opgelost. Hierna gaven wij aan gelieve niet meer hun als tussen persoon te hebben. Ik word nu nog steeds gebeld en er worden dingen gezegd als je moet een tussen persoon hebben dat heeft heel nederland en je kan niet direct zelf een contract aan gaan met een energie leverancier.

was kort en duidelijk
was kort en duidelijk, en vriendelijk
Goede voorlichting door Michael
Oké goed merel
Agressieve manier van benaderen en…
Agressieve manier van benaderen en dreigen met boetes. Zijn een tussenpersoon zeggen ze maar de boete is voor ingekochte energie. Dit terwijl wij al de bevestigingen hebben gehad van de energiemaatschappij dat de overstap onrechtmatig was.

Antwort von Consubeheer
Ik heb met Sander van den berg…
Ik heb met Sander van den berg gesproken. Hij heeft mij goed geholpen en had ook heel veel geduld. Hij was heel klantvriendelijk dat maat je als klant altijd blij. Keep op the good work.
Merel heeft mij heel goed
Merel heeft mij heel goed. Met overstappen
Dylan Van Der Meij heeft mij keurig…
Dylan Van Der Meij heeft mij keurig geholpen met mijn energiecontract en ook nog het goedkoopst wat er voor hun beschikbaar was.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.