De service bij Concept R verdient lof. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam en goed geïnformeerd. Ze waren in staat om advies te geven over de nieuwste trends, stijlcombinaties en de beste... Mehr ansehen
Een goede optie voor mij kinderen die in actueel mode willen blijven! Ben netjes ontvangen door de medewerkers en eigenaar, brede collectie voor de jonge mensen, ruim paskamer en leuk ambiance! Lov... Mehr ansehen
Hele fijne ervaring gehad met deze winkel. Exclusieve Jordans besteld en binnen 2 werkdagen waren ze al geleverd. Top winkel, netjes & komen afspraken altijd na! De volgende exclusieve schoenen koop i... Mehr ansehen
- Bekleidungsgeschäft
- Jeansgeschäft
- Geschäft für Modeaccessoires
- Herrenmodengeschäft
- Oberbekleidungsgeschäft
- Schuhgeschäft
Vom Unternehmen geschrieben
Concept R is een exclusieve kledingwinkel gevestigd aan de Hooghuisstraat in Eindhoven. Nieuwe exclusieve merken en limited edition sneakers vind je bij Concept R.
Hooghuisstraat 4, 5611GT, Eindhoven, Niederlande
- 0402468686
- info@conceptr.nl
- conceptr.nl
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
Concept R leuke service in de winkel
Ik he al meerdere keren iets bij concept R gekocht zowel in de winkel als online, ik ben altijd tevreden over de service die ze leveren al hoewel ik in de winkel toch altijd wel iets beter vindt. Helaas hebben ze in de winkel niet altijd zoveel op voorraad dus dat zit dan wel weer tegen maar het is echt een fantastisch bedrijf met een leuke diversiteit aan merken. Zeker aan te raden.
Producten niet geleverd
Prachtige winkel, deskundig personeel
Prachtige winkel en zeer deskundig personeel. Ze hebben veel merken die je nergens anders in Eindhoven kan vinden. Ik kom zeker snel terug!
Prachtige winkel met een zeer…
Prachtige winkel met een zeer uitgebreide top collectie.
Top personeel en de eigenaar is een topper!!
Levert niet en is onbereikbaar voor klanten!
Wil niet eens 1 ster geven wat een bedrijf. Als je een prijs kon winnen voor slechtste klantenservice ter wereld, had dit bedrijf zeker gewonnen. Bespaar je de moeite om überhaupt contact op te nemen met dit bedrijf!
Levert niet en is onbereikbaar voor klanten!

Antwort von Concept R
Een product uit mijn bestelling niet…
Een product uit mijn bestelling niet ontvangen. Inmiddels al zeker 5 mails verder. Slechts een keer kreeg ik een antwoord. Daar kon ik helemaal niets mee. Product nog steeds niet ontvangen. Nu al ruim een maand verder.
Rare website weken geleden een mail…
Rare website weken geleden een mail gestuurd nog steeds geen reactie er staat als je je aanmeld via de nieuwsbrief je 10% korting krijgt meld me aan maar krijg geen korting zwaar misleidend
Ik heb ongeveer meer dan 1 week bijna 2…
Ik heb ongeveer meer dan 1 week bijna 2 sweet pink asics besteld na 3 mails en meedere keren bellen geen ene antwoord vindt dit egt onprofessioneel! Ik hoop dat ik me schoen nog binnen krijg, ik heb er 250 voor betaald!!
20/02 heb ik de ASICS
20/02 heb ik de ASICS - GEL KAYANO 14 CREAM SWEET PINK besteld. En volgens de site staat er dat het binnen 48 uur in huis zal zijn. Ondertussen zijn we 8 dagen en een paar e-mails & berichten verder en helemaal geen antwoord. Ook bij de track&trace staat er dat het pakket nog niet is aangekomen. Hopelijk komt er een gepaste oplossing.
2 weken geleden mijn broek op retour…
2 weken geleden mijn broek op retour gedaan en ervoor gekozen voor en kortingsbon zodat ik en maatje groter kan halen en nog steeds niks ontvangen ze nemen niet op pure oplichters
Het zijn grote oplichters
Het zijn grote oplichters! Ruim 3 weken geleden mijn bestelling teruggestuurd en tot op heden geen geld terug. Ze reageren niet op mijn mails, nemen gewoon nooit de telefoon op.
Probleem opgelost
Er waren wat problemen met het is netjes opgelost heb 2 broeken en een T shirt er bij gekregen vedankr top service!!!!
Fijn personeel top winkel goeie service
Fijn personeel top winkel goeie service
Haal altijd me kleding hier altijd…
Haal altijd me kleding hier altijd goede service en fijn personeel!
Ik koop hier altijd mijn kleding super…
Ik koop hier altijd mijn kleding super fijne winkel
Slecht
Broek kwam snel aan zonder retourbewijs,
Belde er dagelijks over en niemand nam op.
Stuur e-mails op en reageren op een gegeven moment niet, NIET HIER BESTELLEN
Top producten
Top producten. Haal altijd mn broeken hier
Zeer slechte service
Zeer slechte service. Bestelling gedaan via klarna, bestelling niet ontvangen, dit netjes gemeld bij klarna en ze zijn een onderzoek gestart. Uiteindelijk komt er geen terugkoppeling van Conecpt R en ik moet maar gewoon betalen, indien ik het hier niet mee eens ben moet ik bedrijf zelf benaderen want klarna kan niks doen. Ik heb jullie gemaild > geen reactie, gebeld > geen reactie. IK BETAAL NIET VOOR IETS WAT IK NOOIT ONTVANGEN HEB. Tot op heden is dit niet opgelost!!!
Mooie kleren en service altijd top en…
Mooie kleren en service altijd top en vriendelijk
Super vriendelijke werknemers
Super vriendelijke werknemers, top service
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.