COMPUTERAMBULANCEN ApS Bewertungen

TrustScore 5 von 5

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Efter udskift af gl Ipad til ny, dannedes store "klumper i cablerne" til den stationære forbindelse. Vi måtte konsultere Dr Anton i Computerambulancen, og efter 17 minutter, fungerer begge dele helt o... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

[navn fjernet] er rar, hurtig, meget serviceminded og generelt lige præcis den type person, man allerhelst vil overlade sin livsnerve og arbejdsredskab til. Kan klart anbefales - hvad jeg allerede h... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bedste tekniske service ydelse i menneskelig øjenhøjde. Ingen hokus pokus, skjulte fee's. Dejlig lokal stemning i lille virksomhed hvor hjertet banker for at fixe computere. Fedt de stadig findes! Kee... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Computerabulancen er det bedste sted i København og omegn hvis man vil have lavet sin computer. Min iMac's skærm døde, og efter en diagnosticering fik jeg forklaret problemet og løsningen. Der bl... Mehr ansehen

1. Computerreparaturdienst
  2. Wirtschafts- und IT-Beratungsagentur
  3. Computer- und Zubehörgeschäft
  4. Datenrettungsdienst
  5. Laufwerk- und Speicherservice

Vom Unternehmen geschrieben

Computerambulancens mission er først og fremmest at tilbyde hurtig og billig hjælp til computere i nød. Computerambulancen tilbyder også opgraderinger til computere som måske nok har det godt, men f.eks. gerne vil have en større harddisk eller mere hukommelse. Intet problem er for lille og ganske få problemer er for store. Vi har serviceaftaler med mange mindre kreative firmaer som sætter pris på vores hurtige og professionelle support og kendskab til kreative virksomheders arbejdsflow og værktøjer.

Hervorragend

Alle Bewertungen

13 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Computerambulancen er en fornøjelse!

Jeg har benyttet Computerambulancen adskillige gange. Om min computer er gået i sort, husets internet ikke har kunnet nå ud i hjørnerne, kludder i backup systemet, umuligt smarttv, anskaffelse af nye produkter eller andet, så bliver problemerne bare løst - lynhurtigt. Det er super nemt at booke tid online - med mange valgmuligheder. Anton er bare virkelig dygtig, og altid fuld af gode råd og tips til hvordan man kan få max glæde af sin elektronik - og han øser generøst af alt sin viden med stor begejstring. Alle udrykninger har været en sand fornøjelse!

13. Mai 2024

Bedste hjælp og oplevelse

For nylig fik jeg hjælp af computeramulancen til bl.a. overføre data fra gamle diske til ny computer, og få ryddet op i Apple-id og Google-konti, som var filtret sammen med mine børns. Ingen spørgsmål er for dumme, og priserne gode og transparente. Kæmpe anbefaling herfra!

26. April 2024

God vejledning

Problemet blev løst og blev fulgt op med god vejledning Hertil kom hjælp med at løse et par mindre problemer, som lå ud over det, jeg var kommet for

24. April 2024
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Næget betjening af politiske grunde

Jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg ikke hørte tilbage fra Computerambulancen, men ejeren dukkede pludselig op i en debattråd på Facebook for at lade mig vide, at han ikke var vendt tilbage grundet min position i Israel/Palæstina-konflikten. Jeg synes det er beskæmmende, at man som ikke-jødisk dansker, der er pro-Israel og anti-Hamas bliver beskyldt af en privat erhversdrivende for "at støtte folkemord" og derfor nægtet betjening.

Jeg ved ikke om man overhovedet må den slags - nægte at betjene kunder baseret på politiske holdning, race, seksualitet osc. Ligemeget hvad er det en ubehagelig udvikling overfor hvilken jeg er nødt til at sige fra og give Computeranbulancen en dårlig anmeldelse.

Det bør ikke være sådan virksomheder agerer overfor kunder i Danmark - og de bør slet ikke dydighedssignallere og ydmyge deres kunder med det i tråde på sociale medier.

22. März 2024
COMPUTERAMBULANCEN ApS-Logo

Antwort von COMPUTERAMBULANCEN ApS

🇵🇸🇵🇸🇵🇸

Se vores story angående denne fine anmeldelse her på vores Instagram:

Hvis linket ikke virker så gå til @computerambulancen på Instagram og se vores highligts

🙏🏼❤️

Super god service!

Super god service!
Meget imødekommende, enormt dygtig og fair priser.
Varmeste anbefaling herfra.

16. August 2021
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har i dag fået en enestående hjælp…

Jeg har i dag fået en enestående hjælp af Computerambulancen. Venlig modtagelse og hurtig analyse af problemerne af såvel min IPad, IPhone og en brugt Mac, jeg lige har fået.
En fin formidling, forståelig kommunikation til en pensionist, der ikke er IT kyndig.
En varm anbefaling til Computerambulancen......
ovenikøbet til rimelig i pris.
Pensionisten

23. Juli 2021

Super service!

Super service! Min MacBook ville ikke starte og Anton var super hurtig og professionel til at finde problemet. Jeg kan kun give min varmeste anbefalinger :-)

11. April 2021
Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Manglende kommunikation

Jeg indleverede min pc til diagnose d. 11.februar. Jeg har siden da mailet to gange, ringet et utal af gange og lagt besked og skrevet en besked på FB. Jeg har nu efter næsten en måned ikke fået kontakt med nogen fra Computerambulance og ved faktisk ikke hvordan jeg skal få fat i min pcér igen. Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale denne butik.

9. März 2021
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr