Collegehub.dk Bewertungen

TrustScore 3 von 5

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Meget dårlig den lader mig ikke komme ind på hjemmesiden lige pludselig kommer den ind på dating apps når man prøver at købe noget så siger den du skal downloade en dating app før du køber noget meget... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Købte en hoodie og en t-shirt til julegave til min datter og min nevø. Begge dele blev modtaget inden jul. Hoodie'en gik op i syningen efter få ganges brug. Skrev til colllegehub via hjemmesiden, og d... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Jeg modtog min pakke på 7 hverdag, så lang leveringstid - skrev dog til kundeservice, som var meget hurtig til at svare og de forklarede at der var travlhed pga 19krs tilbud og omkring deres behand... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Helt klart en stor anbefaling herfra. Mega sød kundeservice, med hurtige svar der kunne løse en fejl jeg havde lavet med det samme uden problemer. Super lækker kvalitet af tøj og en leveringstid der o... Mehr ansehen

Unternehmen hat geantwortet

1. Geschäft für bedruckte Kleidung

Vom Unternehmen geschrieben

Følg med i vores univers af fede styles til fantastiske priser!

Akzeptabel

Alle Bewertungen

1 Bewertung in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Mega fedt tøj! Sætter kæmpe pris på den hurtige levering⭐️⭐️

Kære Mahad

Det er fantastisk at høre, at du synes vores tøj er mega fedt, og at du værdsætter den hurtige levering! Vi stræber efter at give en god samlet oplevelse, og dine positive kommentarer betyder meget for os. Hvis der er noget mere, vi kan gøre for at glæde dig, så lad os det vide! ⭐️⭐️ Vh. Collegehub.dk

Skide godt

Har aldrig købt tøj derfra, men det ser skide godt ud. 5 stjerner

13. Dezember 2023

Kære Clara

Tak for de fem stjerner! Vi er glade for, at du synes godt om det tøj, du har købt fra os. Hvis der er mere, vi kan hjælpe dig med, eller hvis du har yderligere feedback, er vi her for det. Vi sætter pris på din støtte! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vh. Collegehub.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sprøde designs og lækker kvalitet

15. Dezember 2023

Kære Oliver

Vi værdsætter din anerkendelse af vores designs og kvalitet! Det glæder os at høre, at du synes om vores produkters udseende og materiale. Hvis der er noget andet, du gerne vil udforske eller dele, er vi her for at hjælpe! Tak for dine positive kommentarer. Vh. Collegehub.dk

perfekt!

Virkelig god service og tøjet var virkelig i god kvalitet. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her igen.🤩

15. Dezember 2023

Kære Ramis

Det glæder os at høre, at du har oplevet virkelig god service og er tilfreds med kvaliteten af tøjet! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen, og hvis der er noget specifikt, du leder efter, eller hvis du har yderligere feedback, er vi her for at hjælpe. Tak for din støtte! 🤩 Vh. Collegehub.dk

Nice :) :) :)

Kære Mathilde

Det er fantastisk at høre, at du synes, Collegehub er "nice"! Vi sætter pris på din positive feedback. Hvis der er noget, du gerne vil udforske eller har brug for hjælp til, er vi her for at assistere dig. :) :) :) Vh. Collegehub.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super gode priser og rigtigt god…

Super gode priser og rigtigt god kvalitet

18. Dezember 2023

Kære Jacob

Vi er glade for at høre, at du finder vores priser super gode og at kvaliteten er rigtig god! Det er vores mål at levere værdi til vores kunder. Hvis der er mere, vi kan gøre for at imødekomme dine behov, så lad os det vide. Tak for din positive feedback! Vh. Collegehub.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cream de la cream når det kommer til…

Cream de la cream når det kommer til kvalitet, og den bedste service der er i dk. Helt klart en anbefaling herfra 💪🏽

Kære Ali

Vi er henrykte over at læse din anmeldelse! Det glæder os at vide, at du betragter os som "cream de la cream" inden for kvalitet og fremhæver vores service som den bedste i Danmark. Tak for din anbefaling, det betyder meget for os. Hvis du nogensinde har brug for mere hjælp, er vi her for at støtte dig! 💪🏽 Vh. Collegehub.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super fed oplevelse god service

Super fed oplevelse god service. Blev mødt med et stort smil af den unge herrer som betjente mig og tøjet spiller!

Kære Silas

Det er fantastisk at høre, at du havde en super fed oplevelse i vores butik på strøget og med god service! Et smilende ansigt kan virkelig gøre en forskel, og vi er glade for, at du følte dig velbetjent. Hvis der er mere, vi kan gøre for at forbedre din oplevelse eller assistere dig med, er vi her for det. Tak for dine positive kommentarer! 😊 vh. Collegehub.dk

Godt

God kvalitet og god service

Kære Merle

Vi sætter pris på din anerkendelse af både vores kvalitet og service! Det glæder os at vide, at du er tilfreds med begge dele. Hvis der er noget specifikt, du leder efter, eller hvis du har brug for yderligere hjælp, er vi her for at assistere dig. Tak for din positive feedback! Vh. Collegehub.dk

Fantastisk service

Fantastisk service, hurtige til det hele og modtog mine varer før jeg havde tænkt mig om 💪🏽

18. Dezember 2023

Kære Kenneth

Det er fantastisk at høre, at du har haft en fantastisk serviceoplevelse, og at vi var hurtige med leveringen! Vi sætter pris på din feedback, og hvis der er noget mere, vi kan gøre for at imødekomme dine behov, er vi her for det. Tak for din støtte! 💪🏽 Vh. Collegehub.dk

God pris og kvalitet

Kære Marie

Det er dejligt at høre, at du mener, Collegehub kombinerer god pris og kvalitet! Vi bestræber os på at levere værdifulde produkter til vores kunder. Hvis du nogensinde har brug for mere assistance eller har yderligere spørgsmål, er vi her for dig. Tak for din positive feedback! Vh. Collegehub.dk

Kvaliteten i top

Kvaliteten i top, god pris

Kære Mette

Det er fantastisk at høre, at du finder kvaliteten i top og prisen god! Vi stræber efter at levere produkter, der opfylder dine forventninger. Hvis der er mere, du gerne vil udforske eller har brug for, er vi her for at hjælpe. Tak for dine positive kommentarer! Vh. Collegehub.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Super god service og rigtig gode priser

9. Dezember 2023

Kære Marcus

Vi er glade for at høre, at du har oplevet super god service og finder vores priser rigtig gode! Det er vores mål at levere en positiv oplevelse for vores kunder. Hvis der er mere, vi kan gøre for at hjælpe dig, eller hvis du har yderligere feedback, er vi her for det. Tak for dine positive kommentarer! Vh. Collegehub.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God kvalitet og fair pris

Kære Laura

Vi sætter pris på din bekræftelse af god kvalitet og en fair pris. Det er vores mål at tilbyde værdifulde produkter til vores kunder. Hvis der er mere, vi kan gøre for at imødekomme dine behov, så lad os det vide. Tak for din positive feedback! Vh. Collegehub.dk

Fantastisk

Fantastiske bukser

Kære Den lyserøde Panda

Det er fantastisk at høre, at du er tilfreds med de bukser, du har købt fra Collegehub, og at de har de billigste Fruit of the Loom-bukser. Vi sætter pris på din støtte, og hvis der er mere, vi kan hjælpe dig med, er vi her for det. Tak for din positive feedback! Vh. Collegehub.dk

Fantastisk.

Fantastisk

Kære Rosa

Vi er glade for at høre, at du synes om både vores webshop og butikken på Strøget i København! Vi stræber efter at give en god shoppingoplevelse både online og offline. Hvis der er mere, du ønsker at udforske eller hvis du har yderligere feedback, er vi her for det. Tak for dine positive kommentarer! Vh. Collegehub.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg synes at tøjet er helt fantastisk

Kære Silje

Det er fantastisk at høre, at du synes, tøjet fra Collegehub er helt fantastisk! Vi værdsætter din positive feedback. Hvis der er mere, du vil udforske, eller hvis du har yderligere spørgsmål, er vi her for at hjælpe. Tak for din støtte! Vh. Collegehub.dk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Kære Oline

Tak for din femstjernede anmeldelse! Vi sætter pris på, at du har haft en god oplevelse med vores service. Hvis der er mere, vi kan gøre for at forbedre eller assistere dig med, er vi her for det. Tak for din støtte! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Vh. Collegehub.dk

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er et rigtigt godt mærke med god…

Det er et rigtigt godt mærke med god kvalitet

Kære Ludvig

Det er godt at høre, at du er tilfreds med tøjet fra Collegehub og finder, at det har god kvalitet. Vi stræber efter at tilbyde produkter, der opfylder vores kunders forventninger. Hvis der er mere, du ønsker at udforske, eller hvis du har yderligere feedback, er vi her for at hjælpe. Tak for din positive kommentar! Vh. Collegehub.dk

Fint

Meget fint og lækkert tøj

19. Dezember 2023

Kære Peter

Det er dejligt at høre, at du synes, tøjet er meget fint og lækkert! Vi sætter pris på din positive feedback. Hvis der er mere, du gerne vil udforske eller har brug for, er vi her for at assistere dig. Tak for din støtte! Vh. Collegehub.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr