Meget dårlig den lader mig ikke komme ind på hjemmesiden lige pludselig kommer den ind på dating apps når man prøver at købe noget så siger den du skal downloade en dating app før du køber noget meget... Mehr ansehen
Købte en hoodie og en t-shirt til julegave til min datter og min nevø. Begge dele blev modtaget inden jul. Hoodie'en gik op i syningen efter få ganges brug. Skrev til colllegehub via hjemmesiden, og d... Mehr ansehen
Jeg modtog min pakke på 7 hverdag, så lang leveringstid - skrev dog til kundeservice, som var meget hurtig til at svare og de forklarede at der var travlhed pga 19krs tilbud og omkring deres behand... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt klart en stor anbefaling herfra. Mega sød kundeservice, med hurtige svar der kunne løse en fejl jeg havde lavet med det samme uden problemer. Super lækker kvalitet af tøj og en leveringstid der o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Følg med i vores univers af fede styles til fantastiske priser!
Fabriksparken 19, 2600, København K, Dänemark
- hey@collegehub.dk
- collegehub.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Svindelfirma!!! Hold jer væk!
Bestilte d. 9. marts 2024, d. 14. marts modtager jeg et TT nr. til Postnord og d.18. marts trækker Collegehub pengene for min ordre. Jeg har dog stadig ikke modtaget min pakke, og kan se på det fremsendte TT nr. at pakken stadig ikke er afsendt!!!
Jeg har forsøgt at kontakte butikken/webshoppen flere gange både på telefon og mail. Intet svar på mail" Hver gang jeg ringer på telefonen i mellem kl. 10-16, går den på telefonsvare som "siger at man har ringet udenfor åbningstiden som er mellem kl. 10-16". Inden jeg bestilte var jeg herinde på Trustpilot og tjekke deres anmeldelser ud, fordi jeg havde en dårlig mavefornemmelse med firmaet. Nu vil jeg kontakte min bank og bede dem om at trække mine penge tilbage, som firmaet har trukket til trods for at man de ikke har afsendt varen.
Opdatering: Efter at jeg igen skrev en mail til firmaet om at ville politianmelde dem, hvis jeg ikke fik svar indenfor 24 timer, besvarede de min mail og ringede de efter kort tid. De sagde at min Postnord har fået min pakke væk og at de kunne sende en ny. Jeg bad om mine penge retur, og de siger at de har tilbageført disse. Efterfølgende modtaget jeg en mail fra firmaet, hvor de skriver at jeg skulle skamme mig for at give dem en dårlig anmeldelse. Samt at jeg skal finde et andet sted at købe mit tøj.
Tro mig, jeg handler ikke her igen!

Collegehub er skibidi
Kan anbefales kom til tiden og meget god kvalitet

Super godt😍
Super god levering kom efter 3 dage😍
God kvalitet i tøjet.
Kan klart anbefales
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Bedste hjemmeside!! 1 dags levering
Bedste hjemmeside!!
Bestilte igår og har allerede fået pakken idag! Og så mega Billige priser! Køber helt sikkert derfra igen

scam
Min ven fik ikke sin penge tilbage eller fik nogen sinde hendes pakke

Taknemlig
Havde købt en baby tee, men der var et hul i ærmet. så skrev til dem og fik mine penge fra fragten retur, og så sendte de en ny og en extra med, uden jeg sku betale noget. virkelig søde og fantastiske. er så taknemlig

Antwort von Collegehub.dk
Lidt irreterne at der står 5-10 dages…
Lidt irreterne at der står 5-10 dages levering og man så sidder her efter ca 20 dage og stadig ik har modtaget noget

Fantastisk oplevelse❤
på hjemmeside står der 5-10 dages levering og jeg modtaget min efter kun 4 dage! og fik altid en besked om hvor min pakke var! også tusind tak til postnord for meget hurtig levering! var meget glad for den😊 havde bestilt en disco baby-tee men farven var lidt lysere end på billedet men det gøre da ikke så meget! jeg er meget tilfræds😊😊❤❤ og hvertfald ikke sidste gang jeg køber derfra! skal også tjekke deres fysisk butik! og fantastisk kvalitet til en pris
tusind tak collegehub

Antwort von Collegehub.dk
Jeg kan varmt anbefale CollegeHub!
Kundeservice 10/10💘
Her bestilt herfra 2x og det bliver bestemt heller ikke sidste gang!

Antwort von Collegehub.dk
Der var virkelig hurtig svar og meget…
Der var virkelig hurtig svar og meget meget god kunde service vil helt klart rekommandere denne butik

Hjælp på collegehub!
Når man skriver i deres hjælp på hjemmesiden, så får man svar inden for 5 minutter (jeg fik det efter 2 minutter)! MEGA god service og skide god kvalitet af tøj de også sælger. De bruger også sin tid på at lytte til sine kunder og forstå hvad problemet er!💕
Det personen hjalp mig med var at min ordre bekræftelse blev ikke sendt, men det fiksede de inden for 10 minutter!!❤️
Love love LOVE COLLEGEHUB🫶🏼

God services
Jeg havde bestilt en baby tee som ikke var i den rigtige strøelse men jeg fik så et gavekort på 250kr og en ny baby tee i den rigtige strøelse. Rigtig god oplevelse😊

Baby tee
Havde købt en baby tee men da den så kom hjem var den helt beskidt under det ene ærme men ellers resten var fin.

Super god service
Super god service. Jeg havde en Korrespondance omkring en levering der var lidt længere end forventet. Dette undskyldte Thomas mange gange og gjorde alt han kunne for at rette op på dette, oven i købet tilbød han ekstra items på deres regning for at hjælpe. Kun positive ting her fra

Antwort von Collegehub.dk
Super god kundeservice og hurtig…
Super god kundeservice og hurtig levering. Lækkert blødt tøj

Manglende levering
Bestilte en t-shirt 9.jan, fik ordre bekræftelse og en besked om ordren var registreret ved PostNord, men har aldrig modtaget varen. Har skrevet til collegehub 2 gange, men har ikke hørt fra dem

Super oplevelse!
Godt og behageligt tøj til en mega billig pris. Hurtig og venlig kundeservice og en veludført markedsføring. Køber gerne derfra igen!

Fantastisk
Køb,køb og køb derfra. Tingene er mega bløde og mega billige. Købte et par sweatpants til 19 kr og en sweatshirt til 99 kr og en babytee til 19 kr, og jeg er mega glad for alle tingene. Lidt lang levering tid, ventede nemlig en uge. Men det var det hele værd🤩

Antwort von Collegehub.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.