Meget dårlig den lader mig ikke komme ind på hjemmesiden lige pludselig kommer den ind på dating apps når man prøver at købe noget så siger den du skal downloade en dating app før du køber noget meget... Mehr ansehen
Købte en hoodie og en t-shirt til julegave til min datter og min nevø. Begge dele blev modtaget inden jul. Hoodie'en gik op i syningen efter få ganges brug. Skrev til colllegehub via hjemmesiden, og d... Mehr ansehen
Jeg modtog min pakke på 7 hverdag, så lang leveringstid - skrev dog til kundeservice, som var meget hurtig til at svare og de forklarede at der var travlhed pga 19krs tilbud og omkring deres behand... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Helt klart en stor anbefaling herfra. Mega sød kundeservice, med hurtige svar der kunne løse en fejl jeg havde lavet med det samme uden problemer. Super lækker kvalitet af tøj og en leveringstid der o... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Følg med i vores univers af fede styles til fantastiske priser!
Fabriksparken 19, 2600, København K, Dänemark
- hey@collegehub.dk
- collegehub.dk
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Gudsjammerlig levering
Bestilte lørdag. Det torsdag kl 17.12 idag. Har ikke hørt et eneste ord om min pakke. Jeg rejser snart en måned så det fsndme noget møg, hvis det ikke når hjem.

Antwort von Collegehub.dk
Lang leveringstid men fede t-shirts
Lang leveringstid men mega fede t-shirts, kan godt anbefale

Leveringstid
På deres hjemmeside står der at levering er 4-5 dage, men for mig gik der 12 dage. Og ved at læse andre anmeldelser kan jeg se at nærmest alle har oplevet det samme. Jeg forstår selvfølgelig godt at der kan se ske forsinkelser, men hvis det alligevel er ved alle at leveringen tager så lang tid, så skal i da bare skrive på hjemmesiden at det tager mere end 4-5 dage

Jeg har ventet på min pakke i 8 dage
Jeg har ventet på min pakke i 8 dage, og har ingengang fået en mail om at pakken er på vej. Der står på deres hjemmeside at den kommer mellem 4-5 dage, men intet er kommet.

leveringstid
jeg købte 3 trøjer for 10 dage siden og de er stadig ikke blevet sendt.

Antwort von Collegehub.dk
Jeg har bestilt en pakke for en hel uge…
Jeg har bestilt en pakke for en hel uge siden og den er stadig ikke sendt afsted endnu selvom på hjemmesiden står der at der kun går 4-5 dage
Lidt langsom levering
Lidt langsom levering, men første priotitet, loyalitet 🗣️🗣️🗣️🗣️

Antwort von Collegehub.dk
Jeg har købt for en uge siden og der er…
Jeg har købt for en uge siden og der er ikke sket noget, jeg har ikke fået en mail besked eller noget.

HAr ventet 7 dage og stadig ikke sendt afsted
Har ventet 7 dage og stadig ikke sendt afsted fra lageret og der står på hjemmesiden at shipping er 4-5 dage

Køb ikke her.
Bestilt t-shirt for 8 dage siden, den er fortsat ikke afsendt.

Antwort von Collegehub.dk
Har ikke modtaget min pakke
Har ikke modtaget min pakke efter en uge!
(der står 1-2 hverdage, eller 3-4)
Bestilte min pakke d 13.6 det er d 20.6 i dag.
Dårlig service!

Jeg bestilte 2 baby tee og 2 bukser
Jeg bestilte 2 baby tee og 2 bukser. Der er gået 9 dage og har stadig ikke fået min pakke

Købte 2 sweatshirts
Købte 2 sweatshirts d. 11 Juni, og min pakke er ikke engang blevet sendt endnu.
Har ingen mails eller beskeder modtaget siden min ordrebekræftelse, alt for dårligt

Dårlig levering
Bestilte en pakke for 8 dage siden.
Og den er stadig ikke blevet sendt til posthuset eller noget som helst.
Virkelig irriterende når der står 4-5 dage på deres hjemmeside.

Bad.
Didn't get any response from their customer service team, bad experience.

Antwort von Collegehub.dk
Jeg bestilte 2 sweatshirts og her kun…
Jeg bestilte 2 sweatshirts og her kun fået en af dem og det er nok 24 dage siden jeg fik pakken. Og jeg her prøvet at skrive til dem og de så beskeden, men fik ikke et svar

Antwort von Collegehub.dk
Hvis jeg kunne havde jeg givet dem 0…
Hvis jeg kunne havde jeg givet dem 0 stjerner. ENORMT dårlig service!! Jeg bestilte mit tøj om tirsdagen, og først en uge efter får jeg en ordrebekræftelse og en information om at noget af mit tøj ikke er garanteret levering, og derfor nok tager endnu længere tid om at komme. Det kan ikke passe at de lader folk bestille vare som de ikke engang har på lager! Har før læst dårlige anmeldelser om samme hændelse og det er simpelthen for dårligt.
Levering/afsending.
Inden på deres hjemmeside står der 3-4 dages levering (cirka). Bestilte mit tøj d. 6 og nu er det d. 13 og har stadig ikke modtaget det. Skriver så til dem på dag 4 om hvor langt min pakke er, hvor de svarer at min pakke ikke er blevet pakket endnu. De skriver at de vil skrive til mig dagen efter, og finde ud af hvornår pakken ville blive sendt osv. Men, har ikke fået svar endnu. Er dybt skuffet, da jeg har hørt meget godt om deres hjemmeside.

Levring
Levring. Jeg har nu ventede på min pakke siden lørdags, jeg fik en besked om den var på vej d 6/5 og det passede så ikke. Har lige modtaget en mail fra collegehub om at de ikke havde tøjet hjemme og derfor sender de den først næste uge.
Synes det for dårligt og i vælger og sælge noget som ikke er på lager, så til alle som skal bruge tøjet til en speciel dag, så køb det mindst 2 uge før.

Antwort von Collegehub.dk
Elsker trøjerne mega god service som hjalp mig til at få min pakke hurtigere fik min pakke efter 3 dage mega pæne t-shirts

Antwort von Collegehub.dk
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.