Reservering goed en snel via de app kunnen regelen. Ook daar de openstaande bedragen snel en makkelijk kunnen betalen. Tijdens de reservering heel gemakkelijk foto's kunnen maken waardoor we toegang... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Voor het eerst gebruikt gemaakt vd diensten van Cofleet en bestelbus gehuurd. Gemakkelijk proces in klantvriendelijke app. Alles gaat via de app, ook als je de auto op gaat halen. Foto's maken... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik zou om 22 uur de auto inleveren, maar door brand bij de buren mochten wij ons huis niet in, dus we kunnen de bakwagen niet uitladen. Na 1 belletje werd zonder problemen de huurtijd verlengd tot 8... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Bij CoFleet geloven we dat mobiliteit flexibel, betaalbaar en betrouwbaar moet zijn. Wij bieden een innovatieve deelverhuurdienst voor bedrijfswagens die perfect aansluit bij de behoeften van zowel ondernemers als particulieren die af en toe een bedrijfswagen nodig hebben. Of je nu slechts een paar uur, dagen of weken per maand een bedrijfswagen nodig hebt, bij CoFleet ben je aan het juiste adres. Via onze gebruiksvriendelijke app kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week eenvoudig en snel een bedrijfswagen boeken, openen en verlengen – zonder gedoe en met volledige controle. Download de CoFleet app en ontdek hoe makkelijk huren nu is!
IJsselweg 49, 7061 XV, Terborg, Niederlande
- 085 7606550
- info@cofleet.nl
- cofleet.nl
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Das haben sich andere Leute angesehen
Zeer aan te bevelen
Duidelijk alles weergegeven in de app, keurig netjes en schoon bij aanvang.
Snelle afhandeling in 1 dag na afloop.
Zeer aan te bevelen

Antwort von Cofleet
Het installeren van de app zou simpeler…
Het installeren van de app zou simpeler kunnen (b.v. ingeven van datums) en inspectie van krasjes e.d. gaat bij een bemenste verhuurder makkelijker en sneller. Verder helemaal in order, alles werkt precies zoals op de site uitgelegd. Ook borg snel teruggestort.

Antwort von Cofleet
Lekker dicht bij en niet duur
Lekker dicht bij en niet duur. Moest even een koelkast verplaatsen en de oude naar de stort brengen. €31,50 voor twee uur huur vind ik zeer redelijk. Het telefonisch contact was prima, de app verdient nog wat verbetering. Het voertuig was bij ophalen niet afgetankt, dat is na telefonisch contact netjes opgelost.

Antwort von Cofleet
Super handig en gemakkelijk een bus…
Super handig en gemakkelijk een bus huren. Geen gedoe geen 9 tot 5 kantoor, nee gewoon via een app reserven en ophalen wanneer je wilt.
Proces is erg duidelijk en vooraf kun je zelf de aanwezige schades aangeven digitaal. Daardoor nooit gezeur achteraf.

Geweldige service
Geweldige service, zo fijn om een busje bij cofleet te huren. Alles loopt soepel! Erg tevreden, dankjewel voor jullie goede service!

Auto met laadklep
Auto, was niet afgetankt hierdoor extra kosten gemaakt!

Mooie manier van huren
Auto stond netjes klaar en door goed de app te volgen neem je de auto mee en lever je hem weer in.

Antwort von Cofleet
Deze voertuigen zijn zeer gemakkelijk…
Deze voertuigen zijn zeer gemakkelijk te huren en echt top service. Ik ga zeker vaker hier een bus huren

Antwort von Cofleet
Auto stond klaar op afgesproken moment…
Auto stond klaar op afgesproken moment en direct te gebruiken.
Even wennen wat de volgorde van de app is maar eigenlijk gaat dat intuïtief.
Huren van een auto is altijd een gevoelig ding ivm mogelijke schade maar veel van de geconstateerde schades waren al vermeld. Dus dat geeft een vertrouwd gevoel

Antwort von Cofleet
De app is heel gebruiksvriendelijk…
De app is heel gebruiksvriendelijk waardoor het huurproces vlekkeloos verloopt. Daarnaast is het huren van een bus relatief goedkoop.

Antwort von Cofleet
Goede nette bussen voor een lage prijs…
Goede nette bussen voor een lage prijs en een klantenservice die zeer behulpzaam is. Al met al een aanrader.

App werkt super
App werkt super. En klantservice is super relax en nemen snel op.

Antwort von Cofleet
Mijn ervaring was echt geweldig
Mijn ervaring was echt geweldig! De communicatie verliep supergoed. Er was steeds een vaste jongen aan de telefoon, en zelfs toen het qua tijd aan mijn kant misging, bleef hij ontzettend vriendelijk en behulpzaam – echt een topper. Alles werd duidelijk uitgelegd: van het ophalen tot het terugbrengen van de bus, inclusief het controleren op schade. Als ik weer een bus nodig heb, kom ik hier sowieso terug!

Antwort von Cofleet
Super handig en snel te regelen
Super handig en snel te regelen. Prima busjes!
Een minpuntje was dat de airco het niet deed. Best warm bij 29 graden

Super fijne ervaring!
Ontzettend snel en makkelijk kunnen reserveren! Makkelijke en goed werkende app. Het terugbrengen is ook zo gedaan.
Betrouwbaar bedrijf waar ik zeker terug zou komen!

Positieve ervaring
Voor ons een perfecte manier om een bus te huren binnen een tijd dat ons uit kwam.
Met de app. liep het goed en duidelijk op instructie. Positieve ervaring!

Antwort von Cofleet
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.