Cloudnet.dk Bewertungen 40

TrustScore 3.5 von 5

3.5

Das sagen Bewerter

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Meget tilfreds og rigtig god service. Svare på support aften og helligdage. - jeg giver de bedste anbefalinger herfra. Er helt sikkert ikke sidste gang jeg har løsning hostet her!

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fint domæne hotel, til prisen. Desværre flere gange deres support ikke har kunnet hjælpe. Er du selv teknisk og ikke har brug for supporten, til de lidt svære ting, så er de anbefaling... Mehr ansehen

Unternehmensdetails

1. Web-Hosting-Unternehmen
  2. DNS-Anbieter
  3. E-Mail-Dienst
  4. Internetanbieter
  5. Internetdienstanbieter

Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen

Din hjemmeside fortjener et hurtigt og sikkert hjem. Byg dit website på vores højtydende SSD Cloud Hosting platform. Lynhurtige, sikre og moderne webhoteller, til en pris hvor alle kan være med inkl. backup og pålidelig support! Ingen risiko med vores 30 dages pengene tilbage garanti.

Kontaktinformationen

2 Sterne
1 Stern

So nutzt dieses Unternehmen Trustpilot

Sløve servere og support

Gennem årene har jeg haft forskellige webhostingudbydere men Cloudnet.dk indtager første pladsen med de mest sløve og langsomme servere, der kun overgås af Cloudnets endnu sløvere support som skal rykkes for svar.

Med svartider på over 1000 m/sec overgår Cloudnet.dk serverne langt hvad WordPress anbefales som maksimal svartider. Et problem Cloudnets smarte supportere fiksede med at installerer et Cache plugin (uden min accept) på hjemmesiden. Dette ændrede naturligvis intet da plugin'et kun gemmer en kopi af siderne så de burde indlæses hurtigere. Selve serverens svartid er stadig ekstrem dårlig.

Support skulle rykkes for svar og deres svartider er generelle for branchen meget lange og fåmælte.

Den ene stjerne Cloudnet får af mig, er for deres 14 dages fortrydelsesret, Pengene tilbage garanti samt et tilbud på 6 mdr. gratis prøve.

Sandsynligvis har andre bedre oplevelser af Cloudnet.dk end jeg havde, men jeg kan ikke som sådan anbefale Cloudnet.dk til ret meget.

21. November 2024

Sløve servere og support

26. November 2024
Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super fint domæne hotel

Super fint domæne hotel, til prisen.

Desværre flere gange deres support ikke har kunnet hjælpe.

Er du selv teknisk og ikke har brug for supporten, til de lidt svære ting, så er de anbefalingsværdige.

Opdatering 01/01-24 fra 3 til 4 stjerner.

Deres support har oppet sig, det er blevet meget bedre.

1. November 2024

En klar anbefaling

Meget fint set-up fra køb af domæne til webhotelløsning. Når først du har fundet ud Cloudnethjemnesidens særlige indretning, fx. er der intet log-in synligt, men derimod masser af farver og bling, så er log-in til det hele, webmail, wordpress mm virkeligt nemt og overskueligt. Glæder mig til at udforske hele det nye univers af plugins og webløsninger.

18. März 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Billig, men kvalitet er i top!

Med den lille smule grundviden, jeg har, tog kun få minutter at flytte alle mine ting til Cloudnet. For dem, der skal sættes lidt mere ind i begreberne, er der hjælp at hente fra en vaks support. Et super produkt til en pris, hvor alle kan være med. Kontrolpanelet er på dansk, og alting virker bare.
Fem stjerner - uden tvivl.

29. Juni 2022

Billigt og rimelig kvalitet

Billig webhosting - har samlet ca. ti webhoteller i en enkel webhostingpakke med tilføjelsesdomæner og har reduceret prisen med ca. 90%.

Jeg var lidt skeptisk først pga. hjemmesidens udseende som pt ser lidt useriøs ud (ved ikke hvorfor men emojier og skrigfarver samt korte linjeafstande får siden til at se se utroværdig ud). Jeg tog dog chancen og har ikke fortrudt. Kundeservicen er også ok i forhold til prisen. Chatten svarede tilbage efter lidt over to timer - burde nok være bedre hvis man har et akut problem.

14. Dezember 2021

So funktioniert Trustpilot

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr