Cloom Bewertungen 10

4. Schwangerschaftsbetreuung
  5. Sportverein
  6. Yoga-Studio

Vom Unternehmen geschrieben

De beste online workouts voor thuis, met live feedback van onze trainers. Fitness. Yoga. Stretching. Elke dag lessen van 25 minuten. Probeer gratis.

4.4

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cloom: een erg fijn platform workouts bij te volgen.

Cloom vind ik een erg fijn platform om workouts bij te volgen. Het werkt voor mij veel beter om thuis tussen andere activiteiten door een workout te volgen dan eerst naar de sportschool te moeten. De persoonlijke aandacht en sfeer tijdens de workouts vind ik top en motiverend! Ik zie uit naar nieuwe workouts :)

6. September 2022

Antwort von Cloom

Bedankt voor je review Josella, we zijn blij te lezen dat je Cloom zo motiverend vindt. (en we zijn druk bezig met nieuwe workouts & programma's) Tot snel!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Betere aanwijzingen dan op sportschool

Werkt echt super fijn die korte sessies vanuit huis. Kost je niet te veel tijd omdat je niet hoeft te reizen waardoor je snel denkt "ik doe nog even een lesje (of twee achter elkaar)". En de trainers geven je meer en betere aanwijzingen dan tijdens groepslessen op een sportschool.

5. September 2022

Antwort von Cloom

Dank je wel voor deze mooie review Deborah! We zijn heel blij dat je zo fijn bij ons sport. Keep it up!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

A great way of doing a quick workout for everyone…

A great way of doing a quick workout that has a great effect! I’ve been with them from the start and it’s a wonderful experience!

Interface and graphics are perfect.
Easy way of signing up, good communication with trainer and really easy to follow the exercises. Both visually as vocally you are guided, anyone can do this!

Highly recommended!

5. September 2022

Antwort von Cloom

Hi Edwin, thank you very much for your nice review!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cloom is fantastisch voor een leuke…

Cloom is fantastisch voor een leuke work-out op je eigen niveau. Als je weinig tijd hebt zijn deze korte work-outs super, je merkt daarna meteen dat je even lekker gesport hebt! De coaches geven je tijdens de work-out persoonlijk advies, helemaal top.

Antwort von Cloom

Dank je wel voor deze mooie review Niels! We zijn heel blij dat je zo fijn bij ons sport. Keep it up!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Cloom heeft ervoor gezorgd dat ik nu…

Cloom heeft ervoor gezorgd dat ik nu elke dag met plezier sport, dat had ik echt nooit verwacht naast mn baan en twee kids!

Antwort von Cloom

Dank je wel voor deze mooie review Arjanna! We zijn heel blij dat je zo fijn bij ons sport. Keep it up!

superpositieve vibes

Hele fijne manier om regelmatig te sporten, kost weinig tijd maar daarna veel meer energie; superpositieve vibe tijdens de klas. Je doet meer dan je alleen zou doen maar wel op je eigen niveau, met eigen doelen.

Antwort von Cloom

Dank je wel voor je positieve review. Fijn om te horen dat je blij bent met Cloom!

I love Cloom

I love Cloom! It is the perfect combination of convenience (workouts from home) with the personalization of getting real time feedback and suggestions from a trainer! They are constantly adding and improving they classes. They just added on-demand classes which are great for those days when my work schedule doesn’t line up with the live classes. Classes are quick and effective and so fun to do!

Antwort von Cloom

Hi Katie. Thank you for your review! Super happy that you're enjoying Cloom!

Super fijn

Super fijn. Leuke afwisselende work outs op fijne tijdstippen met echt goede en fijne trainers. Altijd persoonlijke aandacht ook bij een grotere groep. Zie veel terugkomende namen dus veel mensen zijn tevreden! Ik sport eindelijk weer meerdere keren per week zalig! Zweet er goed van en zie en voel de resultaten!

27. August 2022

Antwort von Cloom

Dank je wel Marieke, wat leuk om te horen & fijn om je telkens in de workouts te zien!

Fan van Cloom

Met Cloom kan je kort, maar effectief trainen vanuit huis. Dat het live is
en met een groep werkt voor mij veel beter dan een trainingsvideo op YouTube. De ervaren trainers gevende helpende aanwijzingen om je houding te verbeteren of de training effectiever te maken. Je hoeft de deur niet uit en bent binnen een half uur weer klaar!

8. Juli 2022

Antwort von Cloom

Dank je wel Jole, wat leuk om te lezen! We zien je graag weer in onze workouts.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

If you're looking for inspiration to work out more...

Love everything about Cloom workouts: super efficient (from home, no commute); personal attention from trainers; varied exercises; fun. I now work out much more often because of it! Highly recommend.

31. Mai 2022

Antwort von Cloom

Thank you Danielle, we are happy you like it. Thanks for sharing & see you in our workouts!

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr