Wat een afzetters!!!!!! Ik bestel 2 puzzels en krijg er maar 1 binnen. Zij blijven beweren dat ik de allebei ontvangen heb. Dit is absoluut niet waard. Na heen en weer gemaild te hebben willen ze 50... Mehr ansehen
OPLICHTERS 10 rollen Reparatie tape besteld 15 euro per rol blijkt uit China te komen voor 3 euro per rol voor 7 euro per rol opgelicht... Verzendkosten zogenaamd gratis Nu problemen met douane moe... Mehr ansehen
NIET DOEN Bestelling van Dec 2022 nooit ontvangen welke achteraf gezien uit China zou komen. Toch aantal betaal verzoeken gehad ondanks meerdere mailings. Maanden mee bezig geweest om het uiteindelij... Mehr ansehen
Onlangs 3 setjes accessoires gekocht voor mijn Dremel tool. Slijpschijfjes, mini zaagbladen en een haakse adapter, totaal ca. 50 Euro Alle schijfjes en bladen wiebelen, niet goed centrisch, de ha... Mehr ansehen
Informationen, die aus verschiedenen externen Quellen stammen
Iedere dag één nieuwe top aanbieding die slechts 24 uur geldig is en OP=OP!
Niederlande
- clicktobuy.nl
Das haben sich andere Leute angesehen
Slechte kwaliteit en terugsturen kost geld
Mijn pakket na 6 weken ontvangen en het was niet de kwaliteit die ze online lieten zien. Bovendien lekt deze tuinslang. Terugsturen kan alleen als je zelf de porto betaalt. Slechte club.
Oplichters
Besteld in februari, 5 maand later nog niets ontvangen. Geld terug gevraagd maar ze kunnen het bedrag niet retourneren zolang ik het pakje niet terug gestuurd heb... maar ik heb niets ontvangen. Classic internetoplichting! Klacht ingediend bij meldpunt Belgie voor oplichting.
Een WiFi versterker besteld en nog niet…
Een WiFi versterker besteld en nog niet geleverd vanwege corona wordt mee geschermd dan. Voor mij is de maat vol en ga rechtsbijstand inschakelen en aangifte doen bij de politie. Beste mensen denk aub na voor je iets besteld
5 mei 2 deurbellen besteld na vele…
5 mei 2 deurbellen besteld na vele mailtjes en betaling gedaan nog niks ontvangen dus mensen trap er niet in koop hier niks bij want u artikel wordt nooit geleverd
6 weken geleden een product besteld het…
6 weken geleden een product besteld het zou al snel geleverd worden compleet met trek en trace nummer maar tot heden nog niets ontvangen ik waarschuw u allemaal koop niets bij dit bedrijf er wordt niets geleverd
6 weken en nog niks ontvangen
Het duurt al 6 weken en me pakketje is der nog niet ! Heb al 3 x gemaild dan krijg je een standaard mail terug met een link die niet werk vind dit echt heeel slecht geregeld bestel vaak maar hier nooit meer !!
Kijk uit dit zijn oplichters
Goederen besteld en betaald maar click to buy levert niets.
Klassiek geval van oplichting.
Koop hier niets want je bent je geld kwijt.
Ik ga aangifte doen bij meldpunt internetfraude.
Hele slechte ervaring net deze…
Hele slechte ervaring net deze oplichters. Deurbel besteld voor €16.95 en dus betaald op 14 mei 2020. Vanaf die tijd alleen maar kulpraatjes dat vanwege corona leveringsproblemen en ook problemen met de leverancier en dan weer nog meer corona kortom er wordt niet geleverd en je geld krijg je niet terug alleen als je het pakje retourneert...Maar dan moet je het eerst wel ontvangen en daar wringt dus net de schoen bij dat malafide click to but. NOOIT IETS BIJ KOPEN!!
Onkruidmaaier besteld
Onkruidmaaier besteld, maar kwam erachter dat dit alleen de borstel was! Gemaild dat ik de order in wil trekken en mijn geld teruggestort wilt hebben. Ik kreeg een mail terug met de tekst op site gearceerd dat het alleen om de borstel ging en dit duidelijk op de website staat aangegeven. Daarna nogmaals mail gestuurd dat ik van de bestelling af wil zien en het aankoopbedrag teruggestort wilt hebben. Daarna niets meer vernomen ook niet na enkele mails daarna dat ik op antwoord en bevestiging wacht. Na het lezen van de reviews er ook geen vertrouwen meer in en ga mijn rechtsbijstand inschakelen!!
2 mei bestelling gedaan
2 mei bestelling gedaan. Tot op heden niets ontvangen. Bij rwactienop mail krijg ik nu al 6 weken te horen dat het bij de leverancier is. Even geduld. Duurt iets langer ivm corona.. geld terug? Nee als ik het ontvang kan ik het retour sturen en dan krijg je geld terug. Staat nu al een week bijn post.nl aangemeld, maar die ontvangen verder niets.
Stel oplichters! Niet leveren is gewoon geld terugstorten ipv mensen aan heg lijntje houden
Dit zijn scammers
Begin april puzzel besteld, zou gisteren geleverd zijn. Geen postbode gezien. En pakje zou op te halen zijn in een postpunt 134km (!!) verderop. Waar het dan vandaag afgehaald werd! Niet door mij! Dikke scammers!!
Ook ik wacht al een maand op mijn…
Ook ik wacht al een maand op mijn bestelling. Ik hoop dat het alsnog geleverd gaat worden maar als ik het zo lees kan ik het vergeten!!!
Simpelweg een doorgeef luik van Ali…
Simpelweg een doorgeef luik van Ali express.
Zij bestellen op jou postadres. Verdienen op die manier een paar euro op elke bestelling.
Beter zelf uit China bestellen via Ali, whis of geek. Goedkoper en dezelfde levertijden. Mocht het product te laat geleverd worden krijg je simpel je geld terug
24.95 euro betaald voor mobiel net om…
24.95 euro betaald voor mobiel net om te tafel tennissen ...nog steeds niet ontvangen!!!
Andere stappen ondernemen?? 26 april 2020 schreven jullie het af!!
Geduld is op!
Tot heden product niet ontvangen en…
Tot heden product niet ontvangen en dat is reeds 6 weken later als beloofd.
Krijg wel netjes antwoord op mijn mail , maar 1e was heb geduld en 2e hij is al ingepakt en post.nl track en trace op 6 mei 2020.
Schermen met geen geld terug.
Ik ben benieuwd of het ooit nog komt, maar gezien reviews weinig hoop.
Is de 2e keer in korte tijd opgelicht en wordt nu heel voorzichtig om te bestellen bij dit soort sites en eerst reviews lezen vooraf.
De mevrouw die reageert zegt Marianne te heten en ik zou zeggen "je bent om te huilen dame en wens je weinig goeds"
Meer dan een maand geleden een produkt…
Meer dan een maand geleden een produkt besteld en nog steeds niet gekregen. Wel een track&trace nummer gekregen. Het produkt zou een leverrijd hebben van 5 tot 15 weekdagen. Ik snap dat Corona wat roet in het eten gooit, maar zooooo lang wachten kan niet. Het produkt zou uiterlijk tussen 15 en 22 mei geleverd worden.
Ben benieuwd of ik het überhaupt nog wel krijg als ik alle voorgaande reviews lees....
VRESELIJK BEDRIJF - OPLICHETERS.... IK GA MIJN PRODUCT NOOIT KRIJGEN
Ik wilde geen ster geven. OPLICHTERS ZIJN ZE. Ik heb mijn product 3 maanden geleden besteld en nog niks. Ik heb niet eens meer een bericht van hun met " sorry sorry door de Corona hebben wij vertraring "
vreselijk….. geen product, geen geld terung… niet bestellen bij hun aub
Waardeloos bedrijf
Nog 1 ster teveel. Je kan bestellen en betalen. Vervolgens anderhalve maand wachten en niets ontvangen. Komt waarschijnlijk door door de Corona problemen. Vervolgens nietszeggende mails en aan het lijntje houden, terugbetalen ho maar. Ze kunnen, de volgens mij via China bestelde troep, gewoon niet leveren. Oplichting dus...
The guy is a cheat!!!!!!!!
The guy is a cheat!!!!!!!!! STAY AWAY!!!! I bought 2 cameras from him, he ships them in 2 different packages, 2nd one is send to the wrong address. I ask for a partial refund, he offers less what i paid for half. Than he gets smart when i dont accept the partial refund and offers me full refund if i send him back the 1st camera to Vietnam!!!! Really, really?????? The camera was not shipped from Vietnam it was shipped from US, anyway you want it back, you pay for shipping to Vietnam. He is a scammer!!!!!!
Hier hetzelfde als bij de andere…
Hier hetzelfde als bij de andere reviews : 5 weken geleden een mobiel pingpong setje met raketten en balletjes besteld, nog altijd niks ontvangen, zijn alleen bereikbaar per mail. Ik laat het hier niet bij, ga contact opnemen met de 1 of andere consumentenbond....
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.