Jacob er yderst kompetent og professionel i sin tilgang og behandling. Jeg vil ikke lægge mit ansigt i andre hænder end hans - de største anbefalinger fra mig!
Unternehmen hat geantwortet
Der findes gode og dårlige håndværkere..Jacob er den bedste..hos Cleves får du en personlig, og faglig kompetent rådgivning inden du får behandling. Du er 100% orienteret om, hvad der skal foregå, og... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jeg har gået hos Jacob i et år og jeg har været yderst tilfreds med hvert besøg. Jacob bidrager med en høj professionalitet og en stor kompetence ift. forskellige behandlinger og jeg har opnået et go... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Jacob er ikke bare dygtig, han er ekstremt kompetent, grundig og oprigtigt engageret i at skabe det bedste resultat for sine kunder. Man mærker med det samme, at han virkelig brænder for sit... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
CLEVES er en kosmetisk speciallægeklinik i Køge. Vi tilbyder behandlinger med: BOTOX, FILLER, SKINBOOSTER (injektionsbehandlinger), samt PEELING med AHA og RETINOL og hudpleje fra NEOSTRATA m.fl. (CLEVES er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed) Jacob er kosmetisk sygeplejerske med over 8 års erfaring. Hos Jacob kan du forvente: Kvalitet, tilfredshed og god tid.
Torvet 19 B 1 TH , 4600, Køge, Dänemark
Meget flotte resultater ❤️❤️
Jacob er behagelig, super professionel og yderst kompetent.
Alt i alt en super god og tryg oplevelse.

Antwort von CLEVES
Meget flotte resultater efter behandling. Jacob er behagelig, professionel og yderst kompetent. En super god og tryg oplevelse. Jeg har været der to gange og er afgjort fast kunde hos Jacob/Cleves. De varmeste anbefalinger!

Antwort von CLEVES
Jacob er åndssvagt dygtig til det han laver, han er fantastisk sød og imødekommende og man får virkelig kvalitet-resultater for pengene.
Den eneste betænkelighed jeg har ved at anbefale ham er, hvis for mange får øjnene op for hvor god han er, så bliver det sværere for mig selv at få en tid 😅 eller at han sætter prisen op fordi han bliver endnu mere eftertragtet.
Skal du havd botox, så lad Jacob gøre det, du bliver ikke skuffet!

Antwort von CLEVES
Jacob er rigtig dygtig, han lytter og vejleder og har tid til en. Han har min største anbefaling. Jeg har både fået lavet mine læber og min bekymringsrynke mellem brynene, og han laver det flotteste resultat, Jeg er rigtig glad for at jeg fandt ham, og jeg vil anbefalde ham til alle.

Antwort von CLEVES
Jeg har været på klinikken flere gange.
Det giver mig en utrolig tryghed at det er Jacob der behandler mig (og her møder du ikke en masse forskellige behandlere der gør det på deres egen måde men af Jacob selv hver gang).
Fra jeg bliver taget imod til jeg går er jeg i de tryggeste hænder & føler at jeg bliver hørt i alt.
Jacob ved hvad han taler om & ved hvad han gør & han presser ikke alle mulige behandlinger ned over en.
Jeg er såå tilfreds med behandlingerne & jeg vil til enhver tid anbefale Cleves & Jacob.
Både vedr. kvalitet, service niveau & pris.
Her får du meget for pengene (jeg har prøvet andre klinikker i Køge men jeg kommer kun hos Cleves fremover).
Så overvejer du et besøg hos Cleves så ved du at du vil blive taget imod i øjenhøjde & et skyhøjt service niveau hver eneste gang :)

Antwort von CLEVES
5 stjerner + God kvalitet + Naturligt look + Jacob har styr på det hele og giver mange gode råd
Tak Jacob

Antwort von CLEVES
Det vigtige for mig har været at opnå et naturligt resultat. Alle mine anbefalinger til Jacob! Han er meget kompetent, god til at vejlede- og så er han mega flink og cool!

Antwort von CLEVES
SÅ tilfreds med mit forløb og behandling.
Jacob er meget behagelig, og yderst professionel.
Jeg vil til enhver tid anbefale Jacob til kosmetiske behandlinger.

Antwort von CLEVES
Altid en fornøjelse at komme hos Jacob❤️
Han er så dygtig og enormt kompetent.
Man føler sig i trygge hænder her 😊
Ville aldrig vælge en anden til at rører mit ansigt end Jacob 🙏

Antwort von CLEVES
I am highly recommending Cleves .Jacob is onest and very good at cosmetic treatments! I am looking forward to my next appointments.

Antwort von CLEVES
Jeg har været med fra start hos Jacob.
Han går ikke på kompromis omkring det æstetiske og fylder ikke bare på for at tjene ekstra. Han er yderst professionel og man føler sig tryg i hans hænder. Han udfører ikke behandlinger han ikke selv kan stå inde for og for ham er det vigtigt at resultatet af behandlingen ser
naturligt ud. Jeg er meget glad og tilfreds og kan varmt anbefale ham til andre. Han har ydernere nogle rigtige gode tilbud som også er værd at kigge på.

Antwort von CLEVES
Jeg elsker Jacob og hans arbejde han er virkelig kompetent og ved hvad han laver 🙏 er virkelig tilfreds, og der er rart og trygt og være, har 100% tillid til hans arbejde .

Antwort von CLEVES
Da jeg i længere tid ønskede mere fylde i læberne, henvendte jeg mig til Jacob - her blev jeg mødt med god sparring i form af vejledning/rådgivning, samt en tryghed som førstegangs indenfor filler. Jacob var enormt behjælpelig under forundersøgelsen og var god til at guide mig, da jeg er helt grøn indenfor kosmetiske behandlinger. Selve udførelsen har jeg også været enormt tilfreds med og jeg føler også jeg er blevet hørt i mine præferencer til behandlingen!
Alt i alt en rigtig god oplevelse og jeg har nu 2. Gang med opfyldning af mine læber, været lige så tilfreds og glad for resultatet! Cleves er helt sikkert et besøg værd! :-)

Antwort von CLEVES
Jeg har nu været i hænderne på Jacob to gange og jeg er simpelthen så glad for resultatet. Jeg har fået botox og jeg oplever at Jacob er lydhør overfor mine ønsker og guider mig samtidig så resultatet bliver bedst muligt.
Stor anbefaling herfra.

Antwort von CLEVES
Altid tilfreds med resultatet og den gode professionelle behandling. Har nu været ved Jakob flere gange og kan kun anbefale klinikken.

Antwort von CLEVES
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Jacob. Fra start til slut blev jeg mødt af venlighed og professionalisme på et højt fagligt niveau. Jacob tog sig tid til at lytte og forstå mine behov. Behandlingen var yderst kompetent, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet. Resultatet oversteg mine forventninger, og jeg kunne ikke være mere tilfreds. Jeg vil varmt anbefale Jacob til alle, der søger kvalitet og god service.

Antwort von CLEVES
Jeg har tidligere haft mindre heldige oplevelser med dyr Botox-behandling i Køge, hvor resultatet udeblev, og selve processen var alt andet end behagelig og uden den store effekt. Heldigvis fandt jeg frem til Cleves i Køge og behandleren Jacob – og hvilken forskel på resultat og pris.
Jacob er en utrolig dygtig og erfaren behandler, der virkelig sætter sine kunder i centrum. Han lytter, rådgiver uden at presse, og hans evne til at forklare behandlingen på en forståelig måde skaber en stor tryghed. Fra første stik kunne jeg mærke, at jeg var i de helt rette hænder.
Hos Cleves betaler du for kvalitet og ekspertise – ikke for overflødig reklame, luksuriøse lokaler og mindre erfaren behandlere. Jacob leverer naturlige resultater uden overdrivelse og med fokus på det, der passer bedst til dig i lokaler der oser af stil og velkommenhed.
Hvis du overvejer Botox og filler, kan jeg ikke anbefale Jacob og Cleves nok. Her er du garanteret en professionel behandling i højeste klasse.
Stor anbefaling til Cleves herfra!!!

Antwort von CLEVES
Kæmpe anbefaling! Det var min første gang med filler og følte mig i så trygge hænder hos Jacob. Han tog sig god tid og lyttede til de spørgsmål jeg havde. Mega rart og trygt rum at være i!
Der kommer jeg glædeligt tilbage !!!

Antwort von CLEVES
Bedste anbefaling fra mig.
Får oprigtig anbefaling til behandlingerne, Jacob giver sig altid god tid og er meget omhyggeligt i sit arbejde. Kvaliteten er helt i top, føler mig helt tryg i Jacobs hænder, så absolut de aller bedste anbefalinger fra mig

Antwort von CLEVES
Kæmpe anbefaling! Jeg føler mig meget tryg hos Cleves. Jacob lytter, vurderer og vejleder med stor ærlighed og æstetik. Derudover er han i sandhed en nålens mester, jeg mærker stort set intet når jeg er i hans hænder. Virkelig fantastisk!

Antwort von CLEVES
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.