Super rengøring
Super rengøring. Jeg har nu benyttet Cleanus de sidste par måneder, og jeg kan kun anbefale. Der bliver skinnende rent, og det er nogle skønne "alfer" der kommer og svinger "kosten".

Antwort von Cleanus
Cleanus er et professionelt rengøringsfirma, der sætter en ære i at levere resultater af høj kvalitet, præget af både effektivitet og imødekommende service. Med fokus på både detaljer og tidseffektivitet arbejder vi dedikeret for at levere et resultat, der lever op til de højeste standarder.

Antwort von Cleanus
Kære Cleanus Rengøring. Jeg har denne gang haft den store fornøjelse at møde Iman og Abdulla (undskyld stavning). Deres rengøringsstandard er eminent og upåklagelig. Jeg håber på, at de to skønne personer også vil rengøre mit hjem ved næste aftale. De to er alle pengene værd :-). Kh Margit

Antwort von Cleanus
Vi er yderst tilfredse med vores samarbejde med Cleanus. De leverer et grundigt og gennemført resultat hver gang, og man kan tydeligt mærke, at medarbejderne er både glade og engagerede i deres arbejde. Servicen er professionel, ærlig og autentisk, og kommunikationen fungerer altid uden problemer. Vi kan varmt anbefale dem.

Antwort von Cleanus
Jeg er rigtig tilfreds med Cleanus - de har generelt været stabile, grundige og dygtige til at udføre deres arbejde på en måde, så jeg har kunnet bruge min tid på alle de andre ting, som kan være svært at nå i en travl dagligdag. Jeg kan kun anbefale Gabriel og firmaet til andre

Antwort von Cleanus
Jeg haft besøg af Cleanus flere gange, og hver gang har jeg været SÅ tilfreds! Virkelig sødt personale, der altid er så grundige. Vil varmt anbefale Cleanus!

Antwort von Cleanus
Super serviceminded. God, grundig og effektiv rengøring. Glad for vores indgået faste aftale.

Antwort von Cleanus
Super fint resultat professionelt og søde medarbejdere

Antwort von Cleanus
Jeg er en meget tilfreds kunde og oplever gang på gang at få mere end forventet. Cleanus er super professionelle, punktlige og virkelig dygtige til deres arbejde. Jeg er så glad for, at jeg fandt jer – varme anbefalinger herfra!

Antwort von Cleanus
Jeg glæder mig til at få besøg af jer igen. Mit hjem har aldrig set så clean ud.

Antwort von Cleanus
De gjorde rent i min lejlighed. Og jeg var så overrasket over resultatet, jeg ser frem til næste uge hvor de kommer og gøre rent igen. Tak for samarbejdet!

Antwort von Cleanus
Virkelig venligt personale, som er meget forstående og fleksible