Classies Bewertungen 7

TrustScore 3 von 5

Hat keine negativen Bewertungen beantwortet

FUYEZ DE TOUTE URGENCE

Médiocre !
J’ai effectué une commande d’environ 250€ tout de même, une semaine plus tard, je n’ai toujours aucune nouvelle (la politique indique une expédition sous 2-3j avec mail de confirmation..)
Je tente de les joindre par téléphone et n’ai aucune réponse.
Je leur envoie un mail et obtient une réponse m’indiquant qu’ils ont eu un soucis informatique donc ma commande n’apparaissait pas et que leur téléphone ne fonctionne pas non plus. Elle m’indique procéder à l’envoi de la commande le jour même. Soit. (Rappelons toute de même que les frais de livraison incompressibles sont de 12.9€ pour un service zéro…)

Depuis, je n’ai aucune nouvelle et n’ai pas reçu de confirmation d’expédition..
J’ai tenté de les joindre de nombreuses fois par téléphone et leur ai renvoyé de nombreux mails restés sans réponse.
Ils n’ont aucun réseau social sur lequel vous pourriez les contacter…

J’espère obtenir le remboursement intégral de ma commande malgré tout…

en résumé : service client inexistant, site désuet.
À mon sens, il s’agit d’une grosse escroquerie!!

À FUIR DE TOURE URGENCE!!!!

23. Februar 2026

Snelle verzending

Snelle verzending. Ze houden je op de hoogte over de levering. Perfect, graag tot een volgende keer.

29. Januar 2026

Ik had een harnas voor mijn hond…

Ik had een harnas voor mijn hond besteld voor mijn hond maar deze was niet goed. Kon het terug brengen maar de retour label die ze stuurde werkte niet. Na heel veel keren mailen en appen eindelijk antwoord!!!! Duurde een week dat ik een andere retour label kreeg. Kreeg een excuus en ze zeiden dat ik cadeaubon kreeg ter compensatie . Deze nooit ontvangen. Over algemeen ben ik dus niet te spreken over de werkwijze.

10. Juli 2025

Besteld en uiteindelijk koop geannuleerd

volgens hun website zou een bestelling de volgende dag geleverd worden mits deze niet op voorraad is, duidelijk.. mijn bestelling was wel op voorraad maar 4 dagen later nog niet verstuurd, hierop een bericht/mail naar de klanten service gestuurd maar geen reactie.
Uiteindelijk een mail gestuurd dat ik de koop wilde annuleren en daar wel gelijk reactie op gehad, de koop is geannuleerd en 2 dagen later netjes mijn geld terug gehad. Mijn advies is pas de verzendtijd aan op je website dan heb je geen teleurstelling.

17. Juli 2025

Aquarium besteld

Aquarium besteld , een ander item in de plek gekregen . Na enkele mails met de winkel bleek echter dat ze geen aquarium voor me hadden en dat ik verkeerde item maar moest terugsturen.
Dit is geen klantenservice.

3. Februar 2025

Zeer goede service

Had een bestelling gedaan en was door de levering beschadigd geraakt
Via de chat heel snel geholpen door een vriendelijke persoon
Ben altijd blij als de service goed is
Zeer betrouwbare webshop
Een tevreden klant

5. November 2024
Classies-Logo

Antwort von Classies

Dankjewel voor de mooie commentaar Luc !