Unternehmen hat geantwortet
Kolejny raz skorzystaliśmy z usługi przekłucia uszu. Wróciliśmy ponieważ wiedzieliśmy że obsługa jest na najwyższym poziomie :) Pani Ewelina która nas obsługiwała była bardzo delikatna a przy tym um... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Pani Julia przekłuła uszy naszym córkom w wieku 7 i 9 lat. Było bardzo miło i przyjemnie. Bardzo się starała, żeby dziewczynki się nie bały i mogły cieszyć się nowymi kolczykami. Potem jeszcze długo n... Mehr ansehen
Wiejska 12/3, 00-490, Warszawa, Polen
Świetna obsługa i przede wszystkim duży wybór kolczyków, przekłuwałam w tym tygodniu uszy w Galerii Wileńskiej ,Pani Oliwia świetnie mi pomogła i doradziła jakie kolczyki będą dla mnie najlepsze , z całego serca polecam i na pewno wrócę po kolejne przekłucia :)

Antwort von Claire's Polska
Usługa na wysokim poziomie. Pani Patrycja mega uprzejma :) Salon w Galerii Pomorskiej w Bydgoszczy.

Antwort von Claire's Polska
Bardzo profesjonalne przebicie uszu z bardzo miłym podejściem do małej klientki :)

Antwort von Claire's Polska
Polecam super profesjonalne Dziewczyny, przeklolismy Córce uszy (5lat) Córka ani drgnęła, bezboleśnie i naprawdę z pełną precyzja❤️

Panie z super podejściem do dzieci ♥️ Bardzo polecamy punkt w Bydgoszczy

Antwort von Claire's Polska
Pani wykonująca przekłucie bardzo uprzejma i wszystko miło wytłumaczyła.

Antwort von Claire's Polska
Fajny sklep.ale ...najważniejsze,co przyciąga klienta i do Was wraca to obsługa i tu wielkie podziękowania dla p.Weroniki. Pełen profesjonalizm i kunszt przekłuwania uszu. Dla mnie w skali 1-10 ...11 ...Suuuper osobowość i sprzedawca .Brawo.
Marzena W.

Antwort von Claire's Polska
Bardzo miła i uśmiechnięta Pani Patrycja wykonała dziś profesjonalne przekłucie uszu ❤️ wysoka jakoś obsługi z czystym sumieniem polecam Bydgoszcz 😊 szybko i bezboleśnie 👍

Antwort von Claire's Polska
Profesjonalna obsługa ; pani Patrycja bardzo dobrze podchodzi do klienta ;) polecamy . Szybko i sprawnie .

Antwort von Claire's Polska
Kolejna wizyta udana w Claire's w galerii wileńskiej, polecam, zawsze duży wybór produktów i świetna obsługa

Antwort von Claire's Polska
Polecam serdecznie!!!! Szczególne podziękowania dla Pani Kaja w Piasecznie, która cudownie zaopiekowała się córką 6 lat przy przekuwaniu uszu. Wszystko poszło bardzo sprawnie i we wspaniałej atmosferze. Dziękujemy ☺️

Profesjonalna obsługa. Polecamy! W galerii katowickiej z Panią Julią ❤️

Antwort von Claire's Polska
Super, babeczka. Bardzo dobre podejście do dzieci. Pani Dominika w Manufakturze wymiata ;)

Antwort von Claire's Polska
Decently big selection of products and everything looks fancy. I liked it and would buy again for sure

Antwort von Claire's Polska
było fajnie miła pani super atmosfera

Antwort von Claire's Polska
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Erfahren Sie mehr darüber, wie Bewertungen auf Trustpilot gehandhabt werden.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.