Min oplevelse er nogle år gammel
Min oplevelse er nogle år gammel, men har lige siddet og læst anmeldelser og kan konstatere, at det vist ikke er blevet meget bedre siden dengang.
Jeg fik tilbudt en studiebolig i København, hvor der i tilbuddet stod, at den var 36 m2, hvorefter det var helt umuligt at komme i kontakt med CIU for at få en fremvisning. Til sidst ender jeg med at takke ja til boligen, da fristen nærmer sig, og alt virker ok i det de skriver i tilbuddet. Endelig får jeg fat på tidligere udlejer, der fremviser. Her er så tale om en 11 m2 kælder-lejlighed/rum, hvor de resterende m2 er fordelt ud over fællesarealer, viser det sig... Dette er jo ligefrem et misvisende boligtilbud. Efter jeg sagde, at jeg selvfølgelig ikke skulle bo der alligevel til den pris, og fordi de ikke havde været sandfærdige om lejligheden, fik jeg ikke tilbud længere. Selvom jeg stod på ventelisten i flere år, fik jeg aldrig en studiebolig gennem CIU. Virkelig dårlig service og decideret umuligt at komme i kontakt med dem, hvilket var utrygt.