CHUN Bewertungen

4.5

Ik heb gewoon voor het eerst in mn leven mn moeder moeten vragen om een broek in te korten voor mij, ik stond met mn gehele voet op de broekspijp omdat ie zo lang was( dat is heel bijzonder voor ee... Mehr ansehen

Ik volg Chun al een jaar op Tiktok vanwege haar leuke persoonlijkheid en ze werd nog geliefder toen ik zag dat ze zoveel moeite deed voor hijabis om allerlei soorten mogelijkheden te bieden. Ik zat al... Mehr ansehen

Order. mijn order leek zoek te zijn doordat hij de voorgemelde status bleef houden. Direct contact opgenomen met de klantenservice en kreeg vervolgens heel snel een antwoord dat ze het onderzoek zo... Mehr ansehen

Slechte contact, geen reactie, reageren niet op mails, krijg mijn geld niet terug ook zouden miin pakket retour sturen die heb ik nooit meer ontvangen. Meerdere keren proberen contact op te nemen maar... Mehr ansehen

1. Damenmodengeschäft

Alle Bewertungen

29 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Geweldig

Heb al een aantal keren kleding hier besteld en elke keer een goeie ervaring! Snelle verzending, goeie communicatie en klantenservice (reageren altijd best snel). Leuke kleding ook, zeker aan te raden.

3. Oktober 2023

Bestelling van Marcella

Hoii, ik heb hier een topje besteld. Het was snel binnen en zat heel mooi ik kijk ook altijd naar de tiktoks en gunde die meid gewoon alles, echt zo’n lieve meid lijkt ze me! Top bedrijfje!

Hele mooie broeken.

Hele mooie broeken. Ik zocht een broek die over mijn schoenen valt. Dat is lastig te vinden als je lang bent. En die hebben ze hier. Leuk verpakt werd het bezorgd.

25. August 2023

perfect!

De broek was perfect! Echt me nieuwe favoriete broek hij zat lekker het was snelle verzending en alles was heel leuk ingepakt!

Leuke kleding!!

De kleding is heel leuk en van goede kwaliteit. Het pakketje werd ook de volgende dag bezorgd, dus helemaal perfect!

22. August 2023

Gewoon perfect!!

Ik heb 2 keer besteld en tot 2 keer toe geweldig! Het komt de volgende dag al aan, het zit perfect en ook nog goede kwaliteit! Ik had na 2 jaar zoeken hier eindelijk de perfecte broek gevonden voor mij lengte. Ik heb er toen maar gelijk nog 2 besteld en wederom weer perfect!

Super goed!!

Chun is een super lieve, spontane meid! Reageerd snel op berichten, en is erg klantvriendelijk!! De levering was ook erg snel, het toegestuurde kledingstuk is van goede kwaliteit! Kortom, chuncloting is zeker aan te raden! Goede kwaliteit kleding, voor een goede prijs! En daarbij nog eens een lieve, leuke verkoopster!!

29. Juli 2023
CHUN-Logo

Antwort von CHUN

Hi Myrthe! 💕

Bedankt dat je de tijd hebt genomen voor deze lieve review, waardeer ik enorm! Veel plezier met het dragen van je item.

Liefs,

CHUN✨

Ik ben zo blij met jouw kleren zitten…

Ik ben zo blij met jouw kleren zitten ook heel lekker en ik ben zo blij dat het goedkoper dank je wel ❤️😘

24. Juli 2023
CHUN-Logo

Antwort von CHUN

Hi lieve Zeynep!

Bedankt voor je lieve review, we zien je graag snel terug om je weer te laten slayen! 💓

Liefs,

CHUN✨