Christinawestergaard Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Christina er dygtig, glad, smilende og laver super meget værdifuld materiale og leverer det på en let forståelig måde. Kan helt sikkert anbefale hendes gratis fælleskab i Oasis og hendes bogklubber... Mehr ansehen

1. Unterricht
  2. B2B-Dienstleistungen
  3. Karrierecoach
  4. Life Coach

Vom Unternehmen geschrieben

Hjælper mennesker og virksomheder med at blomstre ved at lære dem videnskaben bag succes, så de kan få skabt de resultater som de ønsker!

Hervorragend

Alle Bewertungen

2 Bewertungen in den letzten 12 Monaten

Bewertung abgeben

Coachning

Christina er en super god coach og fik mig hjulpet mig til ret hurtigt i min session at se udfordringen jeg havde. Herfra blev jeg coachet og det var på en blid og tryk måde, så jeg hurtigt fik løsnet op for en udfordring jeg havde haft i flere år. Jeg afsluttede session med at være lettet, glad og helt igennem tilfreds med Christina`s hjælp

30. September 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Coach med engagement og vilje

Christina er utrolig dejlig at snakke med, hendes interesse, vilje, engagement, inspiration og motivation gjorde det til en rigtig god oplevelse. Hun stillede relevante og meget direkte spørgsmål, så jeg fik gjort mine mål mere konkrete og med dato på, det har jeg ellers haft svært ved. At hun selv har gået vejen, og selv lever det, skinner i den grad igennem. Hendes kærlighed til jobbet er tydelig.

19. August 2025
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Lysten og modet til at handle.

Jeg var til et event med Christina i København d. 4. maj og hun giver så meget god energi og indsigt videre.
Hun havde også samlet mennesker der var seriøse omkring deres egen udvikling, og det var helt klart med til at skabe en værdifuld intensitet og intimitet.

Jeg gik derfra med lysten og modet til at handle, på de ting der kom til mig. Christina er et sundt input, der minder mig om hvilke muligheder der er i livet.
Det er vigtigt, især hvis hverdags-miljøet ikke rummer den samme stemning af handlekraft og ambition.

Tak og på gensyn! :)

Patrick

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg er glad og taknemlig for at jeg valgte Christina som min Coach

Jeg vil på det varmeste anbefale Christina Westergaard som Coach. Hun går vejen selv og har de resultater, jeg drømmer om. 💪🏼 Hun er god til at spotte hæmmende overbevisninger. På trods af at jeg selv er uddannet Coach og terapeut, kan jeg stadigvæk lære noget af Christina ♥️
Jeg anbefaler ALLE at have en mentor og her er Christina et godt valg. Hun hepper og TROR på mig. Hun har hjulpet mig med tekniske ting, som sætte Stripe betalingssystem op + kalender. Kæmpe anbefaling herfra. TAK TAK TAK Christina ♥️🙏🏼♥️

21. Mai 2024
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Christina er en meget dygtig formidler…

Christina er en meget dygtig formidler og har en stor viden indenfor personlig udvikling. Det var et veltilrettelagt arrangement med nærvær og en god og relevant undervisning, hvor vi som deltagere blev inddraget og engageret i undervisningen.

Wow siger jeg bare..

Kære Christina, du er en fantastik og levende formidler. Du lever materialet og har det fuldstændig på rygraden. Man er ikke i tvivl om, at det virkelig er det, du brænder for og ønsker at formidle til hele verden. Wow siger jeg bare.....

Christina ER en stjerne

Jeg har deltaget i et fantastisk og ekslusivt event hos Christina 4 maj 2024 . Jeg gjorde det samme i januar og dengang skrev jeg at Christina sigter mod stjernerne. Denne gang tør jeg godt at sige (uden at blinke) at Christina ER en stjerne!
Hun lever det materiale hun formidler - og man tryllebindes af hendes mod og engagement.
Jeg vil til hver en tid anbefale at man tilbringer tid sammen med Christina - man kan kun blive mere livsklog af det.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Christina er en af de bedste jeg kender…

Christina er en af de bedste jeg kender til at få noget kompliceret, til at virke simpelt. Måden hun omformulere tingene på, er helt genial.
Der er altid kyndig vejledning at hente og hvis du trænger til et kærligt spark bagi, er Christina klart en du skal stifte bekendtskab med.
Der er nærvær og engagement.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger!

13. Januar 2024

Nærværende og lyttende

Christina laver et fantastisk stykke arbejde i Oasis. Hun øser ud af sin viden og er en fremragende formidler. Oasis får mine bedste anbefalinger. Det er en kæmpe mulighed for dig som vil personlig udvikling.
Som coach er Christina lyttende, empatisk og så opmærksom. Hun er skarp og nærværende. Med hendes hjælp er jeg blevet handlekraftig i sådan en grad, jeg ikke troede mulig. Jeg deltager i et forløb med Christina og vil også fremover bruge hende som coach. De bedste anbefalinger herfra.

14. November 2023
Christinawestergaard-Logo

Antwort von Christinawestergaard

Tusinde tak for de rosende ord kære Heidi, dine ord varmer! Og det er så dejligt at se din vækst og få lov til at følge med på din rejse!

Glæder mig til vores fremtidige samarbejde fortsat!🥰

En Fantastisk Oplevelse med Coach Christina

Jeg har haft den utrolige fornøjelse af at arbejde sammen med coach Christina, og jeg kan ikke få armene ned over, hvor fantastisk en person hun er. Hendes støtte og vejledning har ikke kun haft en positiv indvirkning på mit liv, men også på hele min families trivsel.

Christina har en unik evne til at skabe forbindelse og forståelse, hvilket gør hendes coaching-sessioner utroligt givende. Hendes dedikation til at hjælpe andre er tydelig, og det er tydeligt, at hun brænder for sit arbejde. Christina formår virkelig at skabe en tryg og støttende atmosfære, hvor man føler sig hørt og forstået.

Jeg er dybt taknemmelig for den positive forandring, Christina har hjulpet mig og min familie med at opnå. Hendes evne til at tackle udfordringer på en empatisk og opmuntrende måde er enestående. At have Christina som coach er ikke bare en oplevelse, det er en ære. Hun har virkelig gjort en forskel i vores liv.

Jeg kan på det varmeste anbefale Christina til alle, der leder efter en coach, der ikke kun har de nødvendige færdigheder, men også et hjerte fyldt med empati og forståelse. Christina er uden tvivl en særlig person, og jeg er taknemmelig for at have hende som guide på min rejse mod personlig vækst og trivsel.

Kæmpe anbefaling til alle!

24. Juli 2023

Christina w. Larsen

Christina er den skarpeste coach jeg har mødt hun ved hvor du er, hvad der skal til og stiller de helt rigtige spørgsmål, udover det giver Christina så utrolig meget af sig selv hun er der og støtter dig - Christina har også lavet det fedeste univers " oasis" hvor der er højfrekvens og energifuldte " mandags morgenkaffe" møder hvor interessante bøger og temaer tages op - vi snakker her energi, oplevelser og følelser og dem er der sjældent de helt rettet og fortjente ord til - hop derfor selv ind og tjek Christina og ikke mindste universet " Oasis " ud 🙏🙏

1. Dezember 2023

Christina er en ener 🤩

Christina er en ener. Hun er autentisk, nærværende og meget inspirende. Sådan empatisk, skønt og lysende kærligt væsen. Jeg har stor gavn af at følge hende og bliver støttet med og i tillid samt tro. Tak - du gør en enorm forskel for mig og helt klart også andre. Bedste anbefalinger herfra. 🙏❤️🕯

14. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Christina er helt igennem et fantastisk…

Christina er helt igennem et fantastisk mennesker og en fatastisk Coach, hun er målrettet og bevidst. Hun deler uf af hendes fantastiske viden med stolthed, gavnmildhed og kærlighed. Christina kender ikke ordene "der er ikke nok til alle" Tværtimod!!!
Christina taler ikke om - Christina GØR.
ET fantastisk menneske der igennem sin stolthed, har vist og lært mig at finde min på min rejse.
Jeg er i et forløb med Christina og jeg har på 4 måneder nået det uopnåelige.

16. Dezember 2023

Coach

Første gang du møder Christina er du ikke et øjeblik i tvivl om hvor meget hun brænder for det som hun laver. Christina formår at skabe en tryghed og et rum hvor man med det samme mærker at der er plads til os alle. Jeg kan på det varmeste anbefale at du starte et samarbejde med hende, hvis du sidder fast i livet og ikke rigtig ved hvilke værktøjer der skal til for at komme videre. Tag kontakt til hende og hun ville hjælpe og guide dig hele vejen igennem

16. Dezember 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Godt liv & de rigtige værdier

Christina & Oasis gruppe er bestemt tiden og energien værd. Projektet er meget anbefalelsesværdigt til ALLE - da formålet er at arbejde for at du, jeg, vi alle får et bedre liv - et godt liv. Hvor vi virkelig kan mærke hvem vi er - samtidig med at vi har de rigtige værdier intakt, altså der er plads til DIG og ANDRE i samme univers.

Christina er decideret en Xllent formidler og har spidskompetence i at formidle svær viden til noget forståeligt konkret, som du kan bruge med det samme i dit liv, direkte efter samtale med hende. + meget rosværdigt - et stort bankende hjerte for at gøre en forskel i verden (hvilket hun med stor taknemmelighed også gør)

Hun og alle som deltager i gruppen ønskes de bedste muligheder i livet + ja det får de også herinde med opkald, mange samtaler på kryds og tværs + netværk på kryds og tværs, hvis man er interesseret i det.

Christina og Oasis får hermed de varmeste anbefalinger herfra min hånd af.

Med ønsker om at OASIS vil få fortsat stor succes - til gavn for mange

1. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Du har ALT at vinde og INTET at tabe…

Du har alt at vinde og INTET at tabe ved at alliere dig med Christina som coach, hvis du virkeligt ønsker at skabe positive forandringer i dit mindset og dit liv. Christina brænder i den grad for at hjælpe andre mennesker til læring og udvikling, og hun giver i sine FB-grupper og sit Community på Skool (OASIS), hver dag kvit og frit ud af sin enorme viden og erfaring. Hun er ikke bare en ekstremt dygtig og empatisk coach, men også en fænomenalt inspirerende og vidende underviser og vejleder. Jeg vil gå så langt at sige, at jeg skylder Christina, at jeg på relativ kort tid, har været i stand til at ændre både mit mindset og mit liv radikalt til det bedre. Det hun har gjort for mig kan simpelthen ikke gøres op i penge - det er uvurderligt.

24. November 2023
Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Christina gør mere, end hun lover

Jeg mødte Christina i foråret 2023, og siden da har hun stået klar, når jeg har haft brug for vejledning og hjælp.
Christina er så autentisk i sin tilgang til sin formidling, og hun brænder virkelig for at udbrede sin viden til alle. At være en del af Christinas netværk har stor betydning for mig, da hendes energi og begejstring bliver sendt ud i samme ånd. Hun er sin viden, og hun fortæller ikke, hvordan stoffet skal opfattes - hun lever det. Jeg har stor respekt for Christina som coach og ikke mindst som menneske.
Charlotte Grønberg

14. Dezember 2023

Just do it

Kender Christina fra fortiden. Vidste hun kunne shine, men slet ikke så meget som hun gør nu.
Christina har hjulpet mig til at åbne øjne og sindet for nye måder, eller måder jeg kendte, men ikke helt kunne finde ud af at handle på.
Hver dag vokser jeg, hver dag inspireres jeg af Christina og fælleskabet der vokser omkring hende.
Så ja…. Just do it!

24. November 2023
Bewertung ohne vorherige Einladung

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr