Har været hos Christiant foto i dag,, Havde aftalt på forhånd Nudeart/portrættet, og gerne lidt mere frække fotos,, Han er dygtigt med setup og effekt, professionel i sit arbejde med Nudeart 😊 A... Mehr ansehen
Christiant
Jeg var så heldig at få en gratis baby fotografering gennem Facebook. Var idag afsted, og fik taget billeder af både sønnike på 6 måneder og storesøster på 5 år. Børnene følte sig hurtigt trygge i stu... Mehr ansehen
Vi var igår forbi Christian, hvor vi fik taget de fineste billeder af vores lille dreng, samt af os som familie. Rigtig god og kreativ fotograf, hvor vi følte os godt tilpas hele vejen igennem.... Mehr ansehen
Ingen slinger i valsen. VI blev guidet gennem det hele på bedste vis og han havde gode ideer til de klassiske familie og børnebilleder. Det hele var nede på jorden og der var dejlig afslappet stemn... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
En super oplevelse med et godt resultat!
Har i dag fået taget nogle rigtig gode fotos af mine 2 piger.
Min yngste på 4 år havde slet ikke lyst, men Christian var tålmodig og lod hende være til hun selv var klar.
Pigerne og jeg havde en super positiv oplevelse fuld af grin og overskud.
Jeg gik derfra med nogle skønne billeder. Bruger gerne Christian en anden gang!
Varme anbefalinger herfra!!
Har lige fået taget de mest fantastiske…
Har lige fået taget de mest fantastiske billeder af vores 2 drenge.
Super med mulighed for at købe den digitale pakke med alle billederne, når man har svært ved at vælge mellem alle de gode billeder.
De varmeste anbefalinger her fra.

Antwort von Christiant
Jeg kan IKKE anbefale Christian…
Jeg kan IKKE anbefale Christian Thøgersen.
Min kone “vandt” en konkurrence og vi endte med at betale 4500kr hvilket var en kæmpe fejltagelse. Jeg prøvede at få fat på christian 20-30 min efter vi gik fra studiet på tlf. Sms og mail, men når beløbet er overført, så er den “flinke” christian og pengene væk. Jeg fik kun næsvise svar retur, da han endelig svarede.
Jeg er imponeret over du kan drive forretning på den måde Christian!

Christian eminent fotograf
Jeg har fået taget mine nye prof billeder hos Christian og han får hermed mine varmeste anbefalinger. Christian fangede lynhurtigt, hvad det var, som mine billeder gerne skulle “kunne” og udstråle, hvilket er meget vigtigt for mig og mit firma. Han formåede endda, at fange mig fra min bedste side. Christian er ganske enkelt en eminent og meget professionel fotograf, det fremstår afslappet og menneskelig i sin stil. Psykolog Anne Dorthe Hasholt
Forevigelse af baby
Vi havde en fantastisk time ved Christian, hvor slutresultatet blev en masse skønne billeder af vores lille guldklump. Professionel, kreativ og imødekommende. Kan anbefales.
Kan bestemt anbefale Christian
Kan bestemt anbefale Christian. Fik taget nogle flotte billeder og det var fedt at Christian kom med gode forslag og ideer undervejs.
Min kæreste og jeg fik taget billeder…
Min kæreste og jeg fik taget billeder af vores to børn. Det var en rigtig god oplevelse, og proffesionelt på en behagelig afslappet facon. Vi er glade for resultatet og kan kun anbafale Christian.
Super fin oplevelse og rigtig gode…
Super fin oplevelse og rigtig gode billeder jeg fik med hjem, af min datter på 11 mdr.
Uacceptabel opførsel
Uacceptabel opførsel.
Efter utallige ubesvarede mails må jeg konstatere, at Christian er en svindler. Han vil ikke udlevere en faktura eller redegøre for, hvad jeg har betalt for. Istedet sidder jeg tilbage med nogle ubrugelige digitale billeder.
Christian kan se frem til et civilt søgsmål.
Der er tale om en fuldstændig uacceptabel opførsel og det er svineri at behandle folk på den måde.

Antwort von Christiant
Hvis man søger en kreativ fotograf som…
Hvis man søger en kreativ fotograf som tænker ud af boksen og som kan sit håndværk, så skal man vælge Christian.
Christian er engageret og meget lydhør overfor egne ønsker og ideer.
Mange tak for nogle fantastiske billeder af min datter.
Dette var 2. fotografering hos Christian og absolut ikke den sidste.
Jeg sender hermed de bedste anbefalinger herfra.
Ualmindelig dårlig kundeservice og umulig at kontakte
Fik taget babyfotos af Christian for lidt over en uge siden.
Fire blev købt digitalt til skærmbrug og web, og et blev købt digitalt til print.
De fire til skærmbrug er fuldkommen ubrugelige - uskarpe og grynede indtil man, ifølge en anden fotograf, skalerer dem helt ned i thumbnail størrelse!
På trods af adskillige forsøg på at komme i kontakt via både mail, telefonopkald, telefonsvarebeskeder, messenger osv. er dette endnu ikke lykkedes og derfor må en dårlig anmeldelse være på sin plads.
Han har end ikke givet os muligheden for at købe de fire i stor størrelse i stedet.
Billederne skulle bruges til dåbsinvitation. Tilbage står vi og må tage billeder selv. Dyreste omgang nogensinde på trods af, at fotograferingen var vundet.
Vi vil have det produkt, der blev lovet - eller pengene retur. Kan det virkelig være rigtigt at man tvinges til at booke en tid igen og troppe op personligt for at få et livstegn eller snert af kundeservice? Eller gå til forbrugerombudsmanden?
Afholdelse af konkurrencer er der tydeligvis masser af tid til, men ikke simpel kundeservice…
DEJLIGE BILEDER
Min familie og jeg vandt en foto time hos Christian. Der kom en masse flotte og sjove billeder ud af den time!
Det er helt sikkert et besøg og pengene værd.
Vores familie er nu foreviget i et flot foto der skal hjem og hænge på væggen :-)
TAK FOR DET!
Min familie og jeg har idag været inde…
Min familie og jeg har idag været inde ved Christian. Han fik taget nogle super gode billeder og han fik os til at føle os godt tilpas. Nu glæder vi os til at modtage billederne👌🏼
Hvis man vil have taget nogle gode familie billeder, kan vi ihvertfald anbefale Christian.
Flotte billeder
Flotte billeder, meget professionelt i en god og tryg atmosfære.
Gør det gerne igen :-)
Super fine billeder.
En rigtig god oplevelse for hele familien. Vi kan varmt anbefale Christian.
En skøn oplevelse og fantastiske billeder
En skøn oplevelse ved Christian Thøgersen. Vi fik taget familiebilleder og han havde rigtig mange gode ideer til at fange “ånden” i vores familie ❤️
Der var masser af gode shots af vælge imellem og Christian ventede tålmodigt imens vi udvalgte de bedste. Vi fik de fantastiske billeder med det samme via dropbox. Vi kan varmt anbefale ham.
Fuldt ud tilfreds!
Vi har lige været i Odense og få taget billeder hos Christian 😊 det kan varmt anbefales! Vi havde vores lille søn med, som ikke rigtig ville som vi havde tænkt, men Christian var super dygtig til at fange ham på de mest perfekte tidspunkter. Vi fik billederne digitalt med det samme og er rigtig tilfredse med både oplevelsen og billederne 👍😊 Christian er virkelig tålmodig især når det gælder et utålmodigt barn 😅
Super god fotograf
Vi var inde hos Christian og få taget de fineste billeder af vores børn. Det var en super behagelig oplevelse, han var rigtig god til at guide og havde god tålmodighed. Der kommer vi helt sikkert igen
Ditte Hansen
God oplevelse
Efter at vi sammen havde udvalgt vores foretrukne billeder, redigerede han billederne med det samme, og vi fik dem tilsendt inden vi forlod studiet.
Tak for en god oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang! �
En fantastisk oplevelse
Vi har dd. været hos Christian og har fået over 300 fantastiske billeder af vores 3 børn. Både sammen og hver for sig.
Vi blev mødt i indgangen med smil og håndtryk. Han tog sig af de to store i starten, da den lille sov.
Han guidede, viste os billederne undervejs og var enormt effektiv!
Han redigerede 14 billeder imens vi sad der, og som vi selv havde udvalgt. Dernæst sendte han alle digitalt og inden vi gik ud af døren.
Alt i alt en super god oplevelse og nogle fantastiske billeder, som vi allerede sætter stor pris på!
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.