Ik heb mijn bestelling ontvangen en deze was super goed ingepakt! De chocolade is echt heerlijk en perfect om cadeau te geven. Ik ben ontzettend goed geholpen en heb zelfs iets extra’s gekregen, wat e... Mehr ansehen
Besteld aan de hand van goede reviews hier ondanks dat de prijs verdacht goedkoop leek. Ik kreeg het snel binnen: 1-2 dagen. Ik had de dubai melkchocolade 200 gram reep en 100 gram( dubai pure chocala... Mehr ansehen
Ik heb ongeveer een week geleden een multipack van 5 repen gekocht. Ik was verkocht! Ik heb zoveel repen uitgeprobeerd, en geloof me Ik ben kritisch maar dit is toch wel echt de beste die ik tot nu to... Mehr ansehen
Al meerdere keren besteld, en het is gewoon altijd goed! Allereerst is het altijd zeer goed verpakt, ik heb nog geen enkele gebroken of gesmolten reep ontvangen. Dit ook de enige dubai reep waarbij de... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Verslavend lekker
Levering is redelijk snel en goede kwaliteit. Je proeft de smaken goed, als je eenmaal begint kan je niet meer stoppen met eten. Ik beveel het aan! 🍫
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik bestelde twee repen pistache Dubai-chocolade (gold) en heb niets anders dan lof. De bestelling deed ik op zaterdag en maandag had ik de chocolade al in huis. Uitstekend verpakt, de smaak is vol en de repen zijn royaal gevuld. Uitstekende kwaliteit.
Ik plaats niet vaak reviews (eigenlijk alleen via Google), maar omdat het er weinig waren, wilde ik graag mijn positieve ervaring delen. Ik bestel hier zeker opnieuw.
Hele lekkere Dubai praline
Hier heb ik mijn beste dubai praline gekocht.Snelle levering, vriendelijke services. Perfect
De perfecte Dubai chocolade reep!
Al een jaar lang bestel ik overal Dubai repen en voor het eerst heb ik de perfecte reep gevonden 🥰 Dus als je zoekt naar een reep die er heerlijk uitziet, en heerlijk smaakt: bestel echt via chocolatier Lolo, supersnelle levering en superlekkere chocolade! 😍
Een genot voor het hele gezin!
Ik heb onlangs heerlijke Dubai chocolade besteld bij een fantastische chocoladewebshop — alles straalde luxe en kwaliteit uit, van de stijlvolle verpakking tot de verfijnde smaak, en mijn kinderen hebben er met volle teugen van genoten; het was echt een traktatie die ons hele gezin verraste en verwende.