Da den oprindelige bestilte kok meldte afbud 3 dage før sølvbryllup, springer Peter ind og redder hele dagen. Peter foreslog en meget kreativ menu, som viste sig at være innovativ og et kulinarisk høj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt var skønt. Fremragende kulinariske, smukke og smagfulde 6 retter som Anna havde fremtryllet ved vores fest i Svendborg. Det hele spillede og kommunikationen med Anna var tip top og hyggelig tilmed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en virkelig skøn oplevelse med både maden og kokkene (Davide og Aaron). Maden var super lækker, flot anrettet og fuld af smag – lige præcis den slags kvalitet, man håber på, når man invite... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De gjorde det fantastisk, de var hjælpsomme og forståenden og maden smagte formidabelt. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerne er, at der var store problemer med den første kok vi havde booke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ChefMe er Danmarks førende platform, hvor kunder nemt kan finde og booke professionelle kokke til enhver anledning. Uanset om du planlægger en privat middag med en michelin kok, et stort event med en foodtruck, eller ønsker catering, tilbyder ChefMe en unik løsning, der matcher dine behov. Vi gør det simpelt at skabe uforglemmelige madoplevelser. Vores kokke spænder fra Michelin-niveau til specialister i events og buffeter, og hver booking er skræddersyet til dine ønsker. Gennem vores platform får du adgang til et bredt udvalg af menuer, gennemsigtige priser og autentiske kundeanmeldelser. Hos ChefMe brænder vi for at gøre dit arrangement ekstraordinært, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen fra inspiration til færdigt måltid.
Gammeltorv 6, 1457, København K, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Rigtig god oplevelse og bestemt ikke sidste gang!

Antwort von chefme - lej en kok
Stor fornøjelse at have besøg af Alessandro og hans makker. Det var en super god madoplevelse. Alt fungerede perfekt og der var bare styr på tingene. God kommunikation inden dagen - både ift menu og antal. Køkkenet blev efterladt opryddet og rengjort. Virkelig en dejlig afslappende måde at have gæster på🤩 Kan kun anbefales!!

Antwort von chefme - lej en kok
Vores kok Sofie, kom med gode forslag til at imøde komme konfirmandens ønsker og fik det til at spille på dagen. Så vi er virkeligt glade.

Antwort von chefme - lej en kok
Det var enkelt at kontakte ChefMe og få en aftale på plads. Vores ønsker og behov blev 100% indfriet af kokken Jesper. Vi vil benytte ChefMe igen.

Antwort von chefme - lej en kok
De er meget profesionelle og giver en tryghed og tillid
til deres produkt.

Antwort von chefme - lej en kok
Kan kun anbefale andre at prøve dette. Det var en helt fantastisk oplevelse. Tid og overskud til at fokusere på arrangementet.

Antwort von chefme - lej en kok
Har nu gjort det et par gange... - og konceptet er genialt. Du vælger og filtrerer selv afhængig af ønsker, økonomi og dato. God kommunikation med kokken omkring menu og valg af drikkevarer til. Jeg er fan.

Antwort von chefme - lej en kok
Første gang vi prøvede Chefme - ikke sidste.
Vi havde besøg af skønne Federica e Allesio.
De var nemme at kommunikere med. Var præcise og velforberedte. Maden så godt ud og smagen var i top.
De skønne unge mennesker var nemme at have på besøg. Venlige, smilende, lyttende og diskrete. Køkkenet var som blæst, da de var færdige.
Intet at sætte en finger på.

Antwort von chefme - lej en kok
Jens-Christian lavede super mad. Alt var som aftalt og alle gæster var ovenud begejstrede. Stor tak til jakob og teamet :-)
Vi vender helt sikkert tilbage

Antwort von chefme - lej en kok
Det var nemt at komme i kontakt med chefme og dialogen var kort og præcis.
Kokken som jeg blev sat i kontakt med, var kompetent, han kom med forslag til menuen og leverede hvad der blev aftalt og maden var fantastisk.
Så de bedste anbefalinger herfra.

Antwort von chefme - lej en kok
Til min 60 års fødselsdag, tog vi en stor sammenbragt familie i sommerhus ved vestkysten - ældre , unge, børn og baby - med allergier, antiflamentoriske ønsker og kræsne gæster. Peter kom med en hel gennemtænkt og udsøgt menu - der var taget hensyn til alle- tak for en god oplevelse

Antwort von chefme - lej en kok
Martin er en fantastisk kok som laver så lækker mad og er velforberedt, punktlig, effektiv og serviceminded. Vi giver Martin de bedste anbefalinger og takker for en vellykket dag.

Antwort von chefme - lej en kok
Super løsning. Skønt at have lidt ro til at nyde maden. Selv med små børn og pauser nødvendige undervejs.

Antwort von chefme - lej en kok
Syntes det var en rigtig god oplevelse og en super dygtig kok

Antwort von chefme - lej en kok
It was very easy to organize my husband's 50th birthday - thank you!

Antwort von chefme - lej en kok
Alt var super lækkert - sovsen var dog en anelse for salt, men ellers smuk og lækker mad. Frederik var imødekommende og fortalte fint om maden - rigtig god oplevelse der klart kan anbefales😊

Antwort von chefme - lej en kok
God kommunikation med kokken. Kommer til den planlagte tid. Grundig overlevering. Vi fik en Take Away, hvor vi selv skulle gør de sidste ting og anrette. Hertil var en meget grundig beskrivelse. Virkelig lækkert mad.

Antwort von chefme - lej en kok
Når professionalisme munder ud i så delikat mad, komplementeret af perfekt tilpassede vine er det svært ikke bare at læne sig tilbage og smile fra øre til øre.

Antwort von chefme - lej en kok
Enestående gourmetmiddag: Harmonisk, innovativ, udsøgte smage, uovertruffen præsentation, madoplevelse når det er bedst."

Antwort von chefme - lej en kok
Rafael lavede 6 retter mad til vores 15 gæster nytårsaften. Det var en fantastisk oplevelse - maden var bare helt i top. Vi vil helt klart bruge Rafael igen. Rafael er en super sød fyr, serviceminded, passioneret - har intet dårligt at sige om Rafael. Rafael forlod køkkenet opryddeligt og rengjort, det var rigtig dejligt.

Antwort von chefme - lej en kok
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.