Da den oprindelige bestilte kok meldte afbud 3 dage før sølvbryllup, springer Peter ind og redder hele dagen. Peter foreslog en meget kreativ menu, som viste sig at være innovativ og et kulinarisk høj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt var skønt. Fremragende kulinariske, smukke og smagfulde 6 retter som Anna havde fremtryllet ved vores fest i Svendborg. Det hele spillede og kommunikationen med Anna var tip top og hyggelig tilmed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en virkelig skøn oplevelse med både maden og kokkene (Davide og Aaron). Maden var super lækker, flot anrettet og fuld af smag – lige præcis den slags kvalitet, man håber på, når man invite... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De gjorde det fantastisk, de var hjælpsomme og forståenden og maden smagte formidabelt. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerne er, at der var store problemer med den første kok vi havde booke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ChefMe er Danmarks førende platform, hvor kunder nemt kan finde og booke professionelle kokke til enhver anledning. Uanset om du planlægger en privat middag med en michelin kok, et stort event med en foodtruck, eller ønsker catering, tilbyder ChefMe en unik løsning, der matcher dine behov. Vi gør det simpelt at skabe uforglemmelige madoplevelser. Vores kokke spænder fra Michelin-niveau til specialister i events og buffeter, og hver booking er skræddersyet til dine ønsker. Gennem vores platform får du adgang til et bredt udvalg af menuer, gennemsigtige priser og autentiske kundeanmeldelser. Hos ChefMe brænder vi for at gøre dit arrangement ekstraordinært, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen fra inspiration til færdigt måltid.
Gammeltorv 6, 1457, København K, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Kristoffer lavede utrolig dejlig mad og var med til at gøre aftenen fuldendt.

Antwort von chefme - lej en kok
Frederik leverede som kok (for Patrick) en fantastisk god middag. Der bar styr på hver en deltalje fra maden over servering til oprydning. Alt fungerede perfekt. Vi var 24 samlet og alle havde en dejlig aften.

Antwort von chefme - lej en kok
Vi fik den dejligste italiensk inspirerede frokost buffet leveret af Peter. Maden smagte fantastisk, autentisk og der var mere end rigeligt.
En virkelig god oplevelse fra første skriv til sidste krumme 👌🏻 meget nemt og bekvemt!
Tusind tak for dejlig mad, det er bestemt ikke sidste gang vi ses.

Antwort von chefme - lej en kok
Tak til Jonas fra Patricks team for et super velforberedt og smukt tilberedt måltid til os & vores gæster. Serveret på en smuk solrig septemberdag i vores have. Ligeledes mange tak for oprydningen i køkkenet! 👌🏼

Antwort von chefme - lej en kok
Virker meget organiseret og professionelt, vi fik en virkelig god oplevelse med lækker mad, god service og kokken efterlod et helt opryddet køkken. Havde brug for kundeservice til bestillingen og fik hurtig hjælp.

Antwort von chefme - lej en kok
Hyrede Patrick som jeg har brugt 3 gange før over flere år … kort snak om menu og så ellers bare aftale … easypeacy.
Jeg kan ikke sige andet end lækker mad, helt fabelagtig betjening, som gjorde at jeg kunne nyde mine gamle venner som jeg kun ser 1-2 gange årligt og hvor samtale er vigtigere end jeg skal lave en middag og kun opleve køkkenet.
Og det allerbedste … når man vender sig mod køkkenet efter middagen, så er det ryddet som var der ikke sket noget.
Absolut ikke sidste gang med Patrick

Antwort von chefme - lej en kok
God oplevelse med en af chefme's kokke. Han var punktlig, ryddelig og leverede rigtig god mad! Vi var meget mætte og tilfredse tilsidst.
Jeg synes prisen var god, når man tænker på kvaliteten samt oplevelsen med en private kok.

Antwort von chefme - lej en kok
Niklas var med til at gøre aftenen til noget specielt. Virkelig god mad og alt spillede bare. Tak for det.

Antwort von chefme - lej en kok
Der var en god kommunikation med chefme lige fra start til slut. Og kokken Peter, som vi fik besøg af, kan varmt anbefales.Dygtig kok, skønt mad, hele tiden ryddede Peter op, og han forlod vores køkken i den fineste stand. Han var god til at fortælle om maden, og så var han også god for en historie eller to :-)

Antwort von chefme - lej en kok
Vi havde besøg af Thomas med hustru plus en tjener til min 60 års fødselsdag.
Thomas brillerede med en fantastisk menu, hvortill der blev lavet rigtige gode veganske retter til 2 gæster. Præsentation af mad, servering og service skete med et glimt i øjet og stor venlighed af alle tre.
Efter de ankom overtog de alt det praktiske og vi rørte stort set ikke en finger derefter og på intet tidspunkt var der rod noget sted
Vores allerbedste anbefaling

Antwort von chefme - lej en kok
Nem og brugervenlig platform, hurtig respons ved spørgsmål og vi fandt den helt perfekte kok til vores bryllup !

Antwort von chefme - lej en kok
Det har været en virkelig god oplevelse at finde en kok igennem Chefme.

Antwort von chefme - lej en kok
Havde besøg af Bo og William der lavede mad til 54 gæster. Alt var perfekt helt fra første opkald om dato og menu til selve dagen. Kommunikation i top, selv under en sommerferie med ferielukket. Maden var fantastisk og der var rigeligt af den. Super ide med blanding af både portionsanretning og sharing. Der blev taget hensyn til særlige diæter. Bo og William var yderst profesionelle og efterlod en rent køkken. Kan helt klart anbefale og vil afgjort bruge igen...!

Antwort von chefme - lej en kok
Peter lavede en 5 retters menu til min 40 års fødselsdag. Maden var fantastisk og Peter var god til at fortælle løbende hvad der blev serveret. Køkkenet skinnede bagefter og man kunnne ikke se han havde været der.
De varmeste anbefalinger herfra

Antwort von chefme - lej en kok
So easy from day one.... Good advice and tips from the chef and great food.... Highly recommend

Antwort von chefme - lej en kok
Vi har holdt fest for 45 gæster. En imponerende oplevelse. Alt klappede til perfektion - lige fra bestilling, kommunikation i forløbet op til festen, beroligelse af " mine sommerfugle i maven" og til selve festen. Gæsterne var vildt imponeret over denne fantastiske italienske madoplevelse. Vores bedste anbefalinger og tak for en god oplevelse.

Antwort von chefme - lej en kok
Det fungere bare og søde og rare mennesker

Antwort von chefme - lej en kok
Det var første gang, vi prøvede Patrick, men det var bestemt ikke sidste gang. Vi fik en skøn frokost sammen med gode venner, og havde tid til være sammen med gæsterne, da Patrick klarede maden. Køkkenet var totalt ryddet, da kokken gik hjem igen!

Antwort von chefme - lej en kok
Patrick og hans gule foodtruck gjorde lykke ved vores havefest. Lækker gourmet streetfood serveret hurtigt og med smil. Kan varmt anbefales

Antwort von chefme - lej en kok
Gå ind på chefme og læs om Bo og Mundverk der. Vi havde dem ude til bryllupsfest og det var en fantastisk oplevelse!

Antwort von chefme - lej en kok
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.