chefme - lej en kok Bewertungen 420

TrustScore 5 von 5

4.8

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Da den oprindelige bestilte kok meldte afbud 3 dage før sølvbryllup, springer Peter ind og redder hele dagen. Peter foreslog en meget kreativ menu, som viste sig at være innovativ og et kulinarisk høj... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Alt var skønt. Fremragende kulinariske, smukke og smagfulde 6 retter som Anna havde fremtryllet ved vores fest i Svendborg. Det hele spillede og kommunikationen med Anna var tip top og hyggelig tilmed... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi havde en virkelig skøn oplevelse med både maden og kokkene (Davide og Aaron). Maden var super lækker, flot anrettet og fuld af smag – lige præcis den slags kvalitet, man håber på, når man invite... Mehr ansehen

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

De gjorde det fantastisk, de var hjælpsomme og forståenden og maden smagte formidabelt. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerne er, at der var store problemer med den første kok vi havde booke... Mehr ansehen

1. Online-Bestellservice

Vom Unternehmen geschrieben

ChefMe er Danmarks førende platform, hvor kunder nemt kan finde og booke professionelle kokke til enhver anledning. Uanset om du planlægger en privat middag med en michelin kok, et stort event med en foodtruck, eller ønsker catering, tilbyder ChefMe en unik løsning, der matcher dine behov. Vi gør det simpelt at skabe uforglemmelige madoplevelser. Vores kokke spænder fra Michelin-niveau til specialister i events og buffeter, og hver booking er skræddersyet til dine ønsker. Gennem vores platform får du adgang til et bredt udvalg af menuer, gennemsigtige priser og autentiske kundeanmeldelser. Hos ChefMe brænder vi for at gøre dit arrangement ekstraordinært, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen fra inspiration til færdigt måltid.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Middag til 10 personer

Kristoffer lavede utrolig dejlig mad og var med til at gøre aftenen fuldendt.

12. Oktober 2024

Hej Kirsten,

Det er vi bare super glade for!

Astrid, ChefMe

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Frederik leverede som kok (for Patrick)…

Frederik leverede som kok (for Patrick) en fantastisk god middag. Der bar styr på hver en deltalje fra maden over servering til oprydning. Alt fungerede perfekt. Vi var 24 samlet og alle havde en dejlig aften.

21. September 2024

Hej,

Tusind tak for de flotte ord!
Det glæder os, at Frederik sørgede for en fantastisk god middag, og at alt gik perfekt. Vi er glade for, at I havde en dejlig aften og håber at kunne hjælpe jer igen en anden gang!

De bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

5 stjernet oplevelse - Vi fik den dejligste italiensk…

Vi fik den dejligste italiensk inspirerede frokost buffet leveret af Peter. Maden smagte fantastisk, autentisk og der var mere end rigeligt.
En virkelig god oplevelse fra første skriv til sidste krumme 👌🏻 meget nemt og bekvemt!
Tusind tak for dejlig mad, det er bestemt ikke sidste gang vi ses.

14. September 2024

Hej Rikke,
Hvor er det dejligt!

Vi er enormt glade for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os :-)

Vi glæder os til at "se" dig igen!

Astrid, ChefMe

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak til Jonas fra Patricks team for et…

Tak til Jonas fra Patricks team for et super velforberedt og smukt tilberedt måltid til os & vores gæster. Serveret på en smuk solrig septemberdag i vores have. Ligeledes mange tak for oprydningen i køkkenet! 👌🏼

14. September 2024

Hej!

Mange tak, for at dele jeres oplevelse - Det er vi super glade for!

Rigtig god søndag :-)

God oplevelse

Virker meget organiseret og professionelt, vi fik en virkelig god oplevelse med lækker mad, god service og kokken efterlod et helt opryddet køkken. Havde brug for kundeservice til bestillingen og fik hurtig hjælp.

7. September 2024

Hej,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at I havde en god oplevelse med både maden, servicen og den hurtige hjælp fra kundeservice.

Vi sætter en ære i at levere en professionel service fra start til slut, så en anmeldelse som din kan kun få os til at smile! :-)

Vi håber at kunne hjælpe dig igen ved en anden god anledning!

Perfekt middag med venner

Hyrede Patrick som jeg har brugt 3 gange før over flere år … kort snak om menu og så ellers bare aftale … easypeacy.
Jeg kan ikke sige andet end lækker mad, helt fabelagtig betjening, som gjorde at jeg kunne nyde mine gamle venner som jeg kun ser 1-2 gange årligt og hvor samtale er vigtigere end jeg skal lave en middag og kun opleve køkkenet.
Og det allerbedste … når man vender sig mod køkkenet efter middagen, så er det ryddet som var der ikke sket noget.
Absolut ikke sidste gang med Patrick

9. September 2024

Hej Jakob,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det glæder os virkelig meget at høre, at du har haft en så god oplevelse med Patrick igen. Vi er glade for, at du kunne nyde aftenen med dine venner uden at skulle bekymre dig om maden eller oprydningen – præcis som det skal være!

Vi er stolte over, at Patrick fortsætter med at lave lækre menuer og en super service, der gør dine middage mindeværdige.

Vi glæder os til at hjælpe dig med endnu flere skønne aftener fremover :-)

De bedste hilsner

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God oplevelse, god mad, fair priser

God oplevelse med en af chefme's kokke. Han var punktlig, ryddelig og leverede rigtig god mad! Vi var meget mætte og tilfredse tilsidst.
Jeg synes prisen var god, når man tænker på kvaliteten samt oplevelsen med en private kok.

6. September 2024

Hej Mikael!

Hvor er det bare dejligt at høre :-)
Tak for at dele det med os.

God dag!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Niklas var med til at gøre aftenen til…

Niklas var med til at gøre aftenen til noget specielt. Virkelig god mad og alt spillede bare. Tak for det.

31. August 2024

Hej Søren,

Super godt at høre!

Tak for at dele det med os.

Jubilæumsmiddag til 5 stjerner

Der var en god kommunikation med chefme lige fra start til slut. Og kokken Peter, som vi fik besøg af, kan varmt anbefales.Dygtig kok, skønt mad, hele tiden ryddede Peter op, og han forlod vores køkken i den fineste stand. Han var god til at fortælle om maden, og så var han også god for en historie eller to :-)

23. August 2024

Hej Rene,
Tak for at dele din oplevelse med os.

Vi er super glade for, at du havde en god oplevelse.

Peter er smadder god!

Hav en dejlig aften :-)

Allerbedste anbefaling til Thomas+

Vi havde besøg af Thomas med hustru plus en tjener til min 60 års fødselsdag.
Thomas brillerede med en fantastisk menu, hvortill der blev lavet rigtige gode veganske retter til 2 gæster. Præsentation af mad, servering og service skete med et glimt i øjet og stor venlighed af alle tre.

Efter de ankom overtog de alt det praktiske og vi rørte stort set ikke en finger derefter og på intet tidspunkt var der rod noget sted

Vores allerbedste anbefaling

31. August 2024

Hej Claus,
Mange tak for de fine ord!

Thomas er enormt dygtig :-)

Nem og brugervenlig platform

Nem og brugervenlig platform, hurtig respons ved spørgsmål og vi fandt den helt perfekte kok til vores bryllup !

24. August 2024

Hej Line,

Det er bare SÅ godt at høre! :-)

Vi håber at i havde et dejligt bryllup.

Fantastisk aften

Havde besøg af Bo og William der lavede mad til 54 gæster. Alt var perfekt helt fra første opkald om dato og menu til selve dagen. Kommunikation i top, selv under en sommerferie med ferielukket. Maden var fantastisk og der var rigeligt af den. Super ide med blanding af både portionsanretning og sharing. Der blev taget hensyn til særlige diæter. Bo og William var yderst profesionelle og efterlod en rent køkken. Kan helt klart anbefale og vil afgjort bruge igen...!

3. August 2024

Hej Kelly,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at Bo og William leverede en perfekt oplevelse, både med maden og kommunikationen.

Tak fordi du anbefaler dem, og vi ser frem til at hjælpe igen!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Peter lavede en 5 retters menu til min…

Peter lavede en 5 retters menu til min 40 års fødselsdag. Maden var fantastisk og Peter var god til at fortælle løbende hvad der blev serveret. Køkkenet skinnede bagefter og man kunnne ikke se han havde været der.
De varmeste anbefalinger herfra

20. Juli 2024

Hej Camilla,

Det lyder til at være en skøn fødselsdagsfejring!

Jeg er glad for at høre om din gode oplevelse med vores dygtige kok Peter. Tak for de fine ord og din anbefaling.

Hav en dejlig dag :-)

Great experience

So easy from day one.... Good advice and tips from the chef and great food.... Highly recommend

13. Juli 2024

Hello Ian,

It’s wonderful to hear about your great experience and that you found ChefMe easy to use from day one.

Thank you for sharing! Have a fantastic day :-)

Best,

Imponerende madoplevelse

Vi har holdt fest for 45 gæster. En imponerende oplevelse. Alt klappede til perfektion - lige fra bestilling, kommunikation i forløbet op til festen, beroligelse af " mine sommerfugle i maven" og til selve festen. Gæsterne var vildt imponeret over denne fantastiske italienske madoplevelse. Vores bedste anbefalinger og tak for en god oplevelse.

13. Juli 2024

Hej Ilse,

Hvor er det skønt at høre om din dejlige oplevelse!

Michael er virkelig dygtig, og vi er glade for, at du har haft fornøjelsen af hans besøg.

Jeg ønsker dig en rigtig dejlig dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det fungere bare og søde og rare…

Det fungere bare og søde og rare mennesker

14. Juli 2024

Hej Annemarie,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi værdsætter dine søde ord og din forståelse og fleksibilitet i forbindelse med dit arrangement og kokken.

Vi er glade for at høre, at du er tilfreds og har haft en god oplevelse.

Hav en rigtig god dag! 😊

Med venlig hilsen,

God oplevelse!

Det var første gang, vi prøvede Patrick, men det var bestemt ikke sidste gang. Vi fik en skøn frokost sammen med gode venner, og havde tid til være sammen med gæsterne, da Patrick klarede maden. Køkkenet var totalt ryddet, da kokken gik hjem igen!

11. Juli 2024

Hej Inge,
Tusinde tak for den flotte anmeldelse.

Vi er også store fans af Patrick!

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Patrick og hans gule foodtruck gjorde lykke

Patrick og hans gule foodtruck gjorde lykke ved vores havefest. Lækker gourmet streetfood serveret hurtigt og med smil. Kan varmt anbefales

6. Juli 2024

Hej Lene,

Tusind tak for at dele din oplevelse og anbefaling af Patrick og hans gule foodtruck.

Det er fantastisk at høre, at I havde en dejlig havefest med lækker gourmet streetfood!

Rigtig god dag :-)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Luksusmiddag i spejderhytte til bryllupsfest

Gå ind på chefme og læs om Bo og Mundverk der. Vi havde dem ude til bryllupsfest og det var en fantastisk oplevelse!

29. Juni 2024

Hej Agnes,

Godt at høre! Vi er også store fans af Bo herinde!

Astrid, Chefme

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr