Da den oprindelige bestilte kok meldte afbud 3 dage før sølvbryllup, springer Peter ind og redder hele dagen. Peter foreslog en meget kreativ menu, som viste sig at være innovativ og et kulinarisk høj... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Alt var skønt. Fremragende kulinariske, smukke og smagfulde 6 retter som Anna havde fremtryllet ved vores fest i Svendborg. Det hele spillede og kommunikationen med Anna var tip top og hyggelig tilmed... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vi havde en virkelig skøn oplevelse med både maden og kokkene (Davide og Aaron). Maden var super lækker, flot anrettet og fuld af smag – lige præcis den slags kvalitet, man håber på, når man invite... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De gjorde det fantastisk, de var hjælpsomme og forståenden og maden smagte formidabelt. Den eneste grund til at de ikke får 5 stjerne er, at der var store problemer med den første kok vi havde booke... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
ChefMe er Danmarks førende platform, hvor kunder nemt kan finde og booke professionelle kokke til enhver anledning. Uanset om du planlægger en privat middag med en michelin kok, et stort event med en foodtruck, eller ønsker catering, tilbyder ChefMe en unik løsning, der matcher dine behov. Vi gør det simpelt at skabe uforglemmelige madoplevelser. Vores kokke spænder fra Michelin-niveau til specialister i events og buffeter, og hver booking er skræddersyet til dine ønsker. Gennem vores platform får du adgang til et bredt udvalg af menuer, gennemsigtige priser og autentiske kundeanmeldelser. Hos ChefMe brænder vi for at gøre dit arrangement ekstraordinært, og vi står klar til at hjælpe dig hele vejen fra inspiration til færdigt måltid.
Gammeltorv 6, 1457, København K, Dänemark
Hat 100 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Antwortet meist innerhalb von 24 Std.
Vi havde fornøjelsen af have Patrick og hans hjælper - hos os i Lørdags. Det var i den grad en virkelig god oplevelse. Dejlig sammensat menu, hvor alt var veltilberedt og meget velsmagende. God kommunikation før og på dagen - og skønt ikke at skulle bekymre sig om at tilberede mad eller oprydningen efterfølgende. Vores køkken blev forladt rengjort, og selv gulvet blev vasket. En virkelig dejlig aften, og Jeg kan varmt anbefale Patrick.

Antwort von chefme - lej en kok
Vi havde glæden af Thomas fra Øhavskøkkenet i forbindelse med vores bryllup den 17. juni 2023. Fantastisk mad, fantastisk service og alting fungerede upåklageligt. Kæmpe anbefaling herfra.

Antwort von chefme - lej en kok
Vi bookede en fabelagtig kok Bo fra Mundwerk) gennem ChefMe til vores bryllup. Det er det bedste, vi nogensinde har gjort. Alt spillede fra booking til maden var serveret. Nemt, overskueligt, god kundeservice, god kommunikation. Det gør vi uden tvivl igen. Mine varmeste anbefalinger til både ChefMe og Bo.

Antwort von chefme - lej en kok
Jeg havde en trist oplevelse i weekenden. Som jeg i en overskrift kaldte. Værste oplevelse nogensinde. Men jeg må bare sige. Hold da op hvor har Chefme og deres Direktør Thomas Mamburay taget min henvendelse seriøst. Tusind tak for jeres forståelse for situationen. Tak for hurtigt at tage kontakt til mig og tusind tak for hurtigt at løse vores mellemværende. Jeg er så tilfreds at jeg giver Chefme en ekstra chance og vil booke en kok gennem dem næste gang vi står med behovet for det. TAK

Antwort von chefme - lej en kok
Rigtig god kommunikation og meget sød og imødekommende. Laver god mad!

Antwort von chefme - lej en kok
Fantastisk oplevelse, skøn mad, søde kokke alt i alt langt over forventning

Antwort von chefme - lej en kok
Det her er den bedste mad oplevelse jeg har været udsat for nogensinde. Ikke kun på grund af maden, som var i en klasse for sig selv, eksperimenterende, og overraskende. Der var endda smidt et par ekstra oplevelser ind, udover det aftalte. Men lige så meget på grund af at Peter havde forberedt sig på selskabet, omgivelserne og det køkken han havde tilrådighed. Og lige så meget på grund af at Peter vidste præcis hvor meget han skulle interagere med selskabet. Det blev nøjagtigt så intimt som det skulle. Og så har Peter en imponerende erfaring med fra udlandet, især USA. Det blev en af de oplevelser man ikke vil være foruden. Tak Peter!

Antwort von chefme - lej en kok
Min frue og jeg havde fornøjelsen af Michael og hans team 10.6 i Valby. Super oplevelse med god og sød betjening. Maden var helt i top, vi havde valgt 4 retter som alle smagte virkeligt godt, klart til top kvalitet. God information om retterne ved serveringen som på en god restaurant

Antwort von chefme - lej en kok
Rasmus lavede mad til vores 75 bryllupsgæster. Han var rigtig god til at spore sig ind på, hvilken menu der ville passe til os, og han svarede hurtigt og præcist. På dagen var han rigtig god til at præsentere maden hurtigt og præcist, og det smagte vidunderligt. Og prisen var meget rimelig. Ingen finger at sætte nogetsteds. Han får vores varmeste anbefalinger.

Antwort von chefme - lej en kok
Vi havde en kokken Rafael ude som lavet lækkert mad til 15 mennesker og havde foreslået en 4 retters menu. Hele køkkenet var flot ryddet op og Rafael var behagelig og kommunikeret fint.

Antwort von chefme - lej en kok
Fantastisk oplevelse - fuld valuta for pengene. Alt klappede 100%. Jens indtog køkkenet på en stille og rolig måde og sørgede for at vi fik en kanon oplevelse - det er bestemt ikke sidste gang at vi gør det. Endnu engang tak til dig, Jens

Antwort von chefme - lej en kok
Anaïs er fantastisk. Sød og dygtig og med en super udstråling. Sammen med sine to søde medhjælpere gjorde hun min fest uforglemmelig😉

Antwort von chefme - lej en kok
Udelukkende roser for en helt fantastisk menu. Alle gæsterne har rost maden og Jens fik klapsalver fra selskabet. Også tak for Jens' måde at være på.

Antwort von chefme - lej en kok
Matchet mellem kok og vores ønsker var virkeligt godt.

Antwort von chefme - lej en kok
Fik besøg af velforberedt Jesper, der leverede 5-6 lækre retter uden dikkedarer, med stor tålmodighed og fleksibilitet i timingen. Desuden var Jesper godt selskab, og havde også betænkt børnene på fin vis. Klar anbefaling herfra

Antwort von chefme - lej en kok
Kære Tim, 1000 tak for en lækker middag. Alt spillede som det skulle og levede op til vores forventninger, også det gode humør og overskud. Alt var lækkert, men især forretten tog kegler hjem - stor kudos fra os og vores gæster. De bedste hilsener, Lene Nielsen

Antwort von chefme - lej en kok
Kokken Rasmus Bang og hans medhjælper lavede tre utrolig dejlige retter mad til min datters konfirmation. Vi var 40 personer. Han var lydhør overfor vores ønsker og spørgsmål. Han kom til aftalt tid og gik straks igang. Han præsenterede hver ret for gæsterne. Og han afleverede sammen med vores eget serveringspersonale køkkenet i fuldstændig opryddet stand og opvasken klaret. Han får mine varmeste anbefalinger.

Havde den bedste oplevelse med ChefMe og kokken Peder. Kan varmt anbefales

Antwort von chefme - lej en kok
Vi havde Jonas ude fra chefme til og lave mad til min datters konfirmation i lørdags vi er Fuldt ud tilfredse og Jonas er en meget sød fyr og meget nem og snakke med der var helt styr på det hele og gæsterne var meget imponeret og vores køkken var Heldt ryddet op inden han to hjem :)

Antwort von chefme - lej en kok
Vi havde det mest fantastiske arrangement med Sofie. Skøn mad og flot præsentation!

Antwort von chefme - lej en kok
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.