Cheapcomputers.nl Bewertungen 214

4.8

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Ik werd uitstekend te woord gestaan door de medewerker. Na uitleg omtrent mijn wensen waar ik een laptop voor ging gebruiken heeft hij perfect uitgezocht wat voor mij geschikt was. Prima bedrijf.

Unternehmen hat geantwortet

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tweedehands laptop gekocht, was de eerste keer bij deze webshop. Op tijd geleverd, goed ingepakt, goede prijs.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

kapot betrouwbaar!!! ik wilde een eigen chromebook, en de website zag er gewoon chill uit en heel duidelijk welke soorten er nog waren enzo. hij was na 4 dagen binnen en helemaal glad en schoon, verpa... Mehr ansehen

1. Geschäft für Computerzubehör

Vom Unternehmen geschrieben

Cheapcomputers.nl is gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en refurbished laptops voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij leveren betrouwbare Windows laptops en Chromebooks die professioneel zijn gereinigd, uitgebreid getest en direct gebruiksklaar worden geleverd. Dankzij onze strenge kwaliteitscontrole ontvangt u altijd een laptop die technisch 100% in orde is. Wij bieden een ruim assortiment aan nieuwe en gebruikte laptops, aangevuld met kwalitatieve laptopaccessoires. Op onze refurbished modellen ontvangt u standaard tot 3 jaar garantie, zodat u verzekerd bent van zorgeloos gebruik en maximale zekerheid. Naast verkoop verzorgen wij ook computerreparaties en installatieservices bij scholen, bedrijven en particulieren. Voor het onderwijs bieden wij aantrekkelijke leaselaptops, waardoor leerlingen en studenten voor een vast laag maandbedrag kunnen beschikken over een betrouwbare laptop. Met duizenden tevreden klanten in heel Nederland staan wij bekend om onze scherpe prijzen, persoonlijke service en snelle levering. Bezoek onze balie op werkdagen tussen 15:00 en 17:00 uur of bestel eenvoudig online via Cheapcomputers.nl.

4.8

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Hat 50 % seiner negativen Bewertungen beantwortet

Antwortet meist innerhalb von 24 Std.

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Goed bedrijf met goede spullen.

De site geeft goede en uitgebreide informatie om te vinden wat je wil hebben. Bestellen en betalen ging soepel en makkelijk. Het apparaat ziet er goed uit en werkt perfect. De bezorging was minder geslaagd. PostNl had de doos gewoon in de entree op de brievenbus kasten gezet zonder een belletje of waarschuwing. Gelukkig zag een buurman het pak staan en waarschuwde mij.

14. April 2026
Cheapcomputers.nl-Logo

Antwort von Cheapcomputers.nl

Bedankt voor uw mooie review en uw fijne woorden over onze website en service.

Vervelend om te lezen dat de bezorging niet goed is verlopen. Wij verzenden onze pakketten altijd met handtekening voor ontvangst, dus dit is niet zoals het hoort. Gelukkig heeft uw buurman het pakket op tijd opgemerkt.

Veel plezier met uw aankoop.

Aanrader

Ruime keuze, super-prijs en snel en duurzaam geleverd. Voorlopig heel tevreden en een aanrader!

23. März 2026

Prima service op maat

23. März 2026
Cheapcomputers.nl-Logo

Antwort von Cheapcomputers.nl

Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door onze medewerker.

Wat goed om te horen dat het advies goed aansloot op uw wensen. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren naar wat een klant precies zoekt, zodat we een laptop kunnen adviseren die daar echt goed bij past.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens bij Cheapcomputers.nl.

Team Cheapcomputers.nl

Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr