Chainclub Bewertungen 33

TrustScore 3.5 von 5

3.7

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Produkter i dårlig kvalitet. Fik to halskæder som begge var fuldstændig viklet sammen og umuligt at få fikset uden af ødelægge dem. Forsendelsen var hurtig og til tiden. All in all ville jeg aldrig... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte to halskæder og et armbånd herfra og alle tre varer gik ud over mine forventninger. Levering var enkelt, hurtig og uden problemer. 100% en anbefaling herfra, hvis man søger lækre produ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har bestilt et armbånd. Jeg bestilte et armbånd fra chainclub, og fik det allerede leveret til døren dagen efter. En oplevelse i verdensklasse, og en kvalitet af samme kaliber. Alt i alt en super... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Levering hurtig fint tilbud med 2 for 1, men at man skal betale 62 kr for at få sendt en pakke retur 0,1 kg det er for skidt!

1. Juweliergeschäft

Vom Unternehmen geschrieben

Hos Chainclub tilbyder vi smykker som giver dit outfit prikken over i'et. Vi tilbyder på nuværende tidspunkt sølvfarvede halskæder og armbånd til mænd. Chainclub er opstartet med et specifikt mål, nemlig pæne smykker i god kvalitet til priser som alle kan være med på. Deraf kommer vores motto "Det behøver ikke være dyrt at ligne en million!"

3.7

3 Sterne
2 Sterne
1 Stern

Godt produkt

Man kan ikke sætte en finger på deres arbejde, og rigtig hurtig levering.

kan klart anbefales:)

11. Januar 2023

Hej Nicklas

Tak for din anmeldelse

Dejligt at høre du har haft en god oplevelse hos os med hurtig levering :)

Helt fantastisk oplevelse

Helt fantastisk oplevelse, ambitiøse iværksætter gør bare lige det ekstra. Tak for en konge oplevelse drenge!

Et konge produkt, jeg er super tilfreds.

9. Januar 2023

Hej Morten

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for du har haft en konge oplevelse! Tusind tak for de fine ord :)

Fungerer bare🫡

Jeg købt to halskæder for sådan 300 kr. så sindssyg pris så gav jeg 38 kr. for fragt hvilket var det hele værd for bestilte dem torsdag aften hvor fredag aften de ringer til mig og siger de lige har lagt den postkassen, så for mig var der under 24 timers levering. Så kan klart anbefales og 100 % også tænkt mig at købe flere smykker der fra

5. Januar 2023

Hej Jonathan

Tak for din anmeldelse

Hos Chainclub vil vi gå rigtig langt for vores kunder. Vi er glade for du har bemærket den hurtige levering og er tilfreds! Tak for de fine ord :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg bestilte en halskæde herfra

Jeg bestilte en halskæde herfra, og den gik udover alle mine forventninger! Super pris og endnu bedre service. Kunne ikke være mere tilfreds!

9. Januar 2023

Hej Anders

Tak for din anmeldelse

Vi er rigtig glade for du er tilfreds med produktet og vores service!

To ambitiøse drenge

To ambitiøse drenge, der brænder for det de laver! En helt klar anbefaling herfra, og med deres hurtige levering er det perfekt, hvis man er lidt for sent ude til en gave:)

10/10

8. Januar 2023

Hej Josefine

Tak for din anmeldelse

Tusind tak for de fine ord!
Vi er glade for at høre du er tilfreds med produktet og leveringen.

god levering

Bestilte armbånd og halskæde en søndag formiddag og de leverede sgu samme dag selv, så jeg ikke skulle vente. Det god stil:) og klart en fordel at bo i frederikssund

7. Januar 2023

Hej William

Tak for din anmeldelse

Vi vil gå rigtig langt for at give vores kunder en god oplevelse. Vi tænkte derfor at det var en god service at køre ud med pakken til dig, så du ikke skulle vente på levering fra et fragtfirma.
Vi er glade for du sætter pris på dette, og har haft en god oplevelse hos os! :)

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Tak for hurtig levering og fede…

Tak for hurtig levering og fede armbånd. Vender helt sikkert tilbage.

27. Dezember 2022

Hej Britt

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre du er tilfreds med produktet og leveringen.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

lækre produkter og fantastisk service!

100% en anbefaling herfra, hvis man søger lækre produkter og fantastisk service!

27. Dezember 2022

Hej Frederik

Tak for din anmeldelse

Vi er rigtig glade for at anbefaler os, og det er super fedt at produkterne gik ud over dine forventninger!

Fantasktisk oplevelse!

Super god service, brugervenlig hjemmeside. Fed kampagne de to unge herre køre med. Til sidst men ikke mindst er det en hurtig levering de tilbyder!

29. Dezember 2022

Hej Oskar

Tak for din anmeldelse

Tak for de fine ord. Vi er glade du kunne finde noget interessant i vores kampagne!

Bestilte en halskæde.

Jeg bestilte en halskæde herfra og den gik over de forventninger jeg havde i forhold til prisen. Jeg havde ingen problemer med levering og de var hurtige til at svare på de spørgsmål jeg havde.
Klar anbefaling herfra!

29. Dezember 2022

Hej Victor

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre du er tilfreds med produktet og levering. Vi gør vores bedste for at besvare henvendelser så hurtigt som muligt, vi er glade for du har bemærket dette.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Jeg har bestilt et armbånd.

Jeg har bestilt et armbånd.
Jeg bestilte et armbånd fra chainclub, og fik det allerede leveret til døren dagen efter. En oplevelse i verdensklasse, og en kvalitet af samme kaliber. Alt i alt en super god oplevelse. Jeg kan med glæde anbefale Chainclub videre

14. Dezember 2022

Hej Berthram

Tak for din anmeldelse

Vi er rigtig glade for at du er glad for armbåndet og har haft en god oplevelse hos Chainclub. Tusind tak for det søde ord!

Rigtig god dag og godt nytår!

Kvaliteten er i top!

Hurtig levering, god kvalitet hvor sølv farven ikke forsvinder som dem man køber fra wish
Kan kun anbefales

8. Dezember 2022

Hej Shali

Tak for din anmeldelse

Vi er glade for at høre du er tilfreds med produktet og levering. Tak for din feedback

Oliver - Chainclub.dk

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr