The first time i ordered stuff from this website i got the things and it didn’t take long so i had a good experience the first time i placed an order. I placed an order again and it said an error occu... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Ik heb hier producten besteld voor mijn dochter. Er zat een super leuk handgeschreven briefje bij! Helaas was 1 potje open/kapot gegaan, hier heb ik voor gemaild en ik kreeg direct reactie terug!... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Na het lezen van vele positieve reviews besloot ik een bestelling te plaatsen. Nu, ruim een maand later, moet ik helaas zeggen dat ik persoonlijk niet tevreden ben. Mijn haar wordt al na één dag ontze... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Dankzij mijn kapper ontdekte ik de website van CG Producten en enkele producten van Amazing curls in het bijzonder: all-in-one-styling-cream en styling-gel. Ik vind het geweldige producten. Ze... Mehr ansehen
Deze shop is voor jou Curly Girl & Boy Wij zijn er voor de starters, beginners en gevorderden van de CG Methode. Bij ons vind je alle informatie over de CG methode, hoe jij je haareigenschappen bepaalt, hoe je het beste de methode kunt volgen, tips en handige info vind je onder Blog, en we hebben voor jou een product voorstel gemaakt mocht je een handvat nodig hebben om de juiste producten aan te schaffen. Alle producten zijn onderverdeeld in proteïne en proteïne vrij. Met de filters kun je aangeven of je producten selecteren geen Glycerine, Coconut Oil, Aloe Vera of Parfum bevatten. Bij alle producten wordt het gebruik en de ingrediënten vermeld. Kortom een complete shop waar jij alle informatie haalt en waar je leuke en unieke merken voor Nederland kunt bestellen.
Industrieweg 12, 6871KA, Renkum, Niederlande
Keine aktuellen Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Beste CG Shop die er is, betrouwbaar, innovatief en snelle levering

Antwort von CG Producten.nl
Hele fijne webshop waar ik regelmatig bestel. Snelle levering en uitstekende klantenservice.

Antwort von CG Producten.nl
Een hele duidelijke nuttige website. Bij elk product kan je lezen welke ingrediënten het bevat en wat het doet. Ook de hele CG procedure staat er op aangegeven.
Als je net met de CG procedure begint kan je een testformulier invullen en wordt er een advies gegeven welke producten te gebruiken. Ik ben zeer tevreden!

Antwort von CG Producten.nl
De producten zijn fantastisch voor mijn krullen

Antwort von CG Producten.nl
Goede omschrijving. Snel geleverd. Tevreden en ga er in de toekomst weer bestellen

Antwort von CG Producten.nl
Cgproducten is een super website die met hun producten mijn haarroutine enorm hebben geholpen! Met de informatie die te vinden is over de producten en over wat je haar nodig hebt en fijne manier om te bestellen, is deze website mijn go to voor al mijn haarproducten.

Antwort von CG Producten.nl
Heel erg tevreden, producten precies zoals omschreven. Uitleg bij het product klopt en helpt om het juiste. Te kiezen. Vlotte levering en goede service bij vragen of opmerkingen.

Antwort von CG Producten.nl
Mijn haar pluist niet meer en zit fantastisch krullen in m'n haar

Antwort von CG Producten.nl
Helaas was 1 potje open/kapot gegaan, hier heb ik voor gemaild en ik kreeg direct reactie terug! Ik mocht zelf kiezen hoe dif opgelost ging worden en ontving de dag erna meteen een nieuw potje met wederom een leuk briefje erbij!
Helemaal top, helemaal leuk en een geweldige fantastische service !
Bedankt

Antwort von CG Producten.nl
Super service! Perongeluk 2x besteld door het niet ontvangen van een aankoopbevestiging via de mail. Vervolgens had ik de klantenservice gebeld die gelijk mijn 2e bestelling hadden geannuleerd, en de volgende dag had ik al gelijk alles in huis! Alles was mooi ingepakt met een bedanktbriefje en een pen.
Bestelling werd erg snel geleverd. Alles was netjes verpakt. Ook fijn dat je van veel producten travel sizes kan kopen, zo kun je de producten uit te testen voor je een grote verpakking aanschaft.
Van de week 2 bestellingen gedaan..
1 e bestelling nog steeds geen verzendbevestiging ontvangen, 2 e bestelling was een haarmasker maar er is een ander product geleverd.
Contact niet mogelijk, geen respons op whatsapp
Ik bestel er regelmatig en krijg alles de volgende dag al binnen. Top bedrijf!
very fast delivery across countries, and accurate order. Only no call before delivery
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.