Mijn ouders kopen enige tijd geleden een keuken bij Cevo . Voorschot betaald en de rest bij aflevering . Blijkt dat ze niet leveren alvorens alles betaald is . Niet fout dus mijn ouders... Mehr ansehen
Al heel wat materialen besteld, telkens netjes geleverd. Bij een probleem (bv beschadigde levering) gewoon een vriendelijk mailtje sturen en probleem wordt opgelost. content van! soms vraag ik me we... Mehr ansehen
Aankoop van een vaatwasser: De prijs lag aanzienlijk lager dan bij andere bekende elektro-winkels. Toestel was na exact 1 week beschikbaar. Er stond op de website vermeld 3 dagen maar bij andere... Mehr ansehen
Vom Unternehmen geschrieben
Cevo Market opende in 1976 zijn deuren met slechts 5 werknemers. Dankzij gedrevenheid, motivatie en inzet groeit Cevo Market uit tot een complete bouwmarkt en dus de ideale partner voor klussers, bouwers en verbouwers.
Meulemanslaan 28, 2260, Westerlo, Belgien
- 014544428
- info@cevo.be
- cevo.be
Hat keine negativen Bewertungen beantwortet
Das haben sich andere Leute angesehen
goede schoenen verkoper goede uitleg…
goede schoenen verkoper goede uitleg gekregen vriendelijke verkoper
Mijn ouders kopen enige tijd geleden…
Mijn ouders kopen enige tijd geleden een keuken bij Cevo .
Voorschot betaald en de rest bij aflevering .
Blijkt dat ze niet leveren alvorens alles betaald is .
Niet fout dus mijn ouders betalen asap het resterende bedrag .
De “monteurs” komen de keuken leveren op 11/3/26 en blijkt dat er nog enige aanpassingen moeten gebeuren en dat ze op dinsdag 17/3/26 , morgen dus gaan terugkomen .
Alweer asap electriciteit en vloer laten aanpassen .
Maar wanneer ze dan bellen om te vragen wanneer ze het eventueel kunnen komen plaatsen is het antwoord … einde Mei .
Is dat serieus of zijn ze er mee aan het lachen ?
Ze zitten overvol !
Dus vanaf nu moeten mijn ouders dan maar uit eten gaan zeker tot wanneer ze daar zin hebben om te komen plaatsen .
Onbegrijpelijk dit !
Topplaatser van de Cevo
Meerdere keren is bij ons een plaatser van Cevo geweest ( Steve ). Wat een vriendelijke man is dit zeg, altijd goedgezind, zin in een grapje. Heeft een zeer goede connectie met de klant wat zeer leuk is. Het werk dat hij afleverd is van topkwaliteit. En hij is fan ook een aanwinst voor de Cevo. Wij zijn zeer vereerd dat hij bij ons is geweest. LUC en Peggy.
Teleurstellende ervaring
Zaterdag ben ik langsgegaan om te informeren naar het vervangen van een bad en de bijhorende kostprijs. Mij werd verteld dat hiervoor een aparte afspraak nodig was om een inschatting te maken. Woensdag paste voor mij. Ik vraag een uur van afspraak: tussen 10 en 12 en dan liefst niet om 10 voor 12, want dan is het middagpauze. Ok, begrijp ik. Maar wel een beetje onbeleefd om het op die manier te communiceren tegen een potentiële klant...
Op woensdag kreeg ik vervolgens een lange uitleg over onderaannemers, werkuren en dat er geen tijd meer is tot na het bouwverlof. Ik heb letterlijk drie keer moeten vragen: “Dus het kan niet?” een duidelijk antwoord bleef uit. Er werd voortdurend rond de pot gedraaid.
Mijn indruk is dat, omdat ik aangaf de afwerking zelf te willen doen, dit commercieel niet interessant was. Dat kan, maar zeg dat dan meteen: kort en duidelijk. Ik heb speciaal tijd moeten vrijmaken in mijn werkagenda voor deze afspraak, terwijl deze informatie al tijdens het eerste contact gecommuniceerd had kunnen worden.
Als inwoner van Tongerlo is dit een teleurstellende ervaring. Jammer.
Vriendelijke service
Ruim aanbod en steeds vriendelijk en hulpvaardig personeel aanwezig!
Fijne winkel en vriendelijk personneel
Fijne winkel en vriendelijk personneel!Een heel uitgebreid assortiment, Ik kom zeker terug!

Antwort von Cevo Market
Waardeloos produkt
Ik kocht een dure fruitvliegjesval, die onmiddellijk resultaat belooft, ... niet dus. Vliegjes kwamen zelfs niet in de buurt. Als er toch eentje op zat, vloog het gewoon weer weg. "Barrière Insect", van Compo .. uit de rekken halen, dit is klantenbedrog !
problemen met wettelijke garantie
Mijn ervaring met CEVO Westerlo was gewoon negatief. De droogmolen Brabantia die ik bij hen gekocht had, bleek al na heel korte tijd defect (een verbogen arm). CEVO onttrok zich via een smoes aan de wettelijke garantieverplichting en schoof de schuld gewoon op ons: LIJKT verkeerd gebruik, stormschade! Daarmee was de kous blijkbaar af.
Bij Brabantia zelf was de luisterbereidheid groter en zo hebben we – na enig heen en weer mailen – in garantie een vervangexemplaar gekregen. Happy end dus ONDANKS CEVO.
Binnendeuren
Binnendeuren aangekocht.
Groot aanbod ter plaatse, Correcte prijs, correcte levering. Kortom tevreden
Weigering omruiling na fout medewerker
In de winkel vraag ik aan een medewerker vervanglampen en laat hem een defecte lamp zien. Thuisgekomen blijken de lampen 15mm te klein zijn. Wanneer ik deze wil omruilen krijg ik te horen dat lampen nooit worden omgeruild en dat er aan de kassa gezegd wordt dat je deze moest testen. De kassamedewerker heeft dit niet vermeld en anders had ik onmiddellijk gezien dat de diameter niet klopte. Slotsom: 2 medewerkers maken een fout en de klant draait hiervoor op.
Zonde van zoveel geld.
Wij hebben onze douche laten installeren door Cevo in april, maar dit is een teleurstellende ervaring gebleken. Eerst werd de kraan verkeerd aangesloten, wat later werd hersteld. Vervolgens spoot het water op 20 december alle kanten op. Na veel gedoe en tegenstrijdige informatie werd het pas op 7 februari opgelost, zonder rekening te houden met onze vraag naar een duurzamer materiaal.
De communicatie met Cevo was ronduit frustrerend. Meerdere keren kregen we tegenstrijdige informatie, werd beloofd dat een vervangstuk beschikbaar was, en later ontkend dat het ooit was besteld. Uiteindelijk werd ons een bon van 75 euro aangeboden, die we ter plaatse moesten ophalen – geen echte oplossing voor alle tijd en moeite die we erin hebben gestoken. Het voelde alsof we telkens door een computer werden beantwoord in plaats van iemand die echt inging op onze vraag.
Bovendien werkt de kraan nog steeds niet naar behoren: hij mengt moeilijk, vertoont al roest en er waren tegenstrijdige verklaringen over het gebruik van siliconen. Dit heeft ons veel frustratie gekost en wij kunnen Cevo helaas niet aanbevelen. Voor een nieuwe douche verwacht je niet dat er binnen zes maanden drie keer iemand moet langskomen om problemen te verhelpen.
vandaag C-market bezocht
vandaag C-market bezocht. vriendelijke verkoopster die zelfs een handje hielp bij het inladen van het materiaal in de wagen nadat ze alles had gedaan om het materiaal klaar te maken voor transport.
Als het goed is mag het ook gemeld worden!
Thx Erika
Laminaat vloer besteld vanuit…
Laminaat vloer besteld vanuit Nederland. Hele scherpe prijs, in 2 dagen al geleverd en goede communicatie!
Deurkasten komen gewoon los van de…
Deurkasten komen gewoon los van de muur.
Vensterbanken die door hen werden geplaatst zijn schots en scheef gezaagd en hier en daar opgespoten met pur dat er langs de zijkanten uitpuilt. Hebben we ondertussen door een andere firma laten uitbreken en leggen.
Zelfs 1 ster is teveel.Er is ondertussen contact opgenomen met de firma.
Bij contact met de firma krijgen wij te maken met een zeer arrogante onbeleefde medewerker. Nochtans zijn ZIJ met de plaatsing volledig de mist ingegaan Over de vensterbanken wordt
niet meer gepraat.
Er wordt beloofd dat de deurkasten zullen hersteld worden.
Enige beleefde vorm van verontschuldiging is er niet
Beschadigde doos badkamer tegels
Na de levering van badkamer tegels bleek er wanneer de installateurs aan de werken begonnen (5dagen later) 1 doos tussen te zitten die met plakband rondom dicht was geplakt voor de helft gebroken tegels in te zitten. Wanneer we enkele dagen later deze gingen omruilen wilde de dame aan de infobalie enkel de beschadigde tegels omruilen na een heel gedoe. Terwijl we gewoon graag een nieuwe doos hadden gehad. Ze liet blijken dat anders iedereen zou profiteren als ze zelf een doos zouden laten vallen. Wij hebben hier voor 1000den euro s aan materialen aangekocht maar dan toch zo moeilijk doen over een doosje tegels van 39€. Heel triestige klantenservice!
Hopelijk zijn de overige tegels niet beschadigd, want er zouden ook breuken kunnen zijn die niet duidelijk zichtbaar zijn.
Wat een klucht!

Antwort von Cevo Market
Zeer slechte winkel en weinig personeel…
Zeer slechte winkel en weinig personeel dat iets kent ze sturen je van a naar b en dan zegge ze we hebben het niet
Alsook een keuken plaatsen is met stukken en brokken aan elkaar gelijmd is gwn een schande
Een gouden tip
Een gouden tip.
Als je Niet wil werken op een feestdag neem dan verlof :-)
Op 2 afdeling waren ze vriendelijk.
Maar menneer van de badkamers als je uw job niet graag doet zoek dan iets anders.
Menneer van de verf, voor jou het zelfste verhaal :-)
Niet iedereen kan een goede dag hebben we zijn allemaal mensen. Maar helaas een nieuwe neus kan ik bij jullie niet kopen.
En dan de man aan de kassa. Die klanten hun 500€ kon je zonder moeite aannemen. Maar enkele spulletjes van hun kar nemen was je te veel..
ik ben echt blij dat we bij jullie geen geld hebben gespendeert.
Had je gewoon gezegd ik zal je naam en nummer opschrijven en ik contacteer je morgen met de levertermijn want ik kan deze vandaag niet zien had een heel andere uitleg geweest als dat je ons hebt gegeven.
Het is niet meer het ‘familiebedrijf’ van vroeger.
Jammer.
Super service
Super service!
Cevo neemt de telefoon direct af.
Behandeld de mailen op een correcte manier.
Mijn probleem werd op een heel professionele en vriendelijke manier behandeld
Ze doen hun best om hun afspraken na te leven.
Echt een aanrader!
Doe zo voort Cevo,!
Schandalig hoe men de klant behandeld.
Schandalig hoe men de klant behandeld.
Sinds november wacht ik op een vrijstaande badkraan.
Telkens zegt men “ we bellen terug “
Ook vandaag weer zelfde antwoord.
Ze ontvangen wel vlot een voorschot.
Als klant ben je minder dan nul!
Wegblijven is de boodschap!
Zeer slechte firma
Zeer slechte firma. Een glazen deur plaatsen heeft meer dan 2 jaar geduurd.deur stond schuin geplaatst. Toen ik dit zei kon dit niet. Uiteindelijk is de leverancier van de deur zelf komen kijken en zei direct prutswerk. Nadien deur terug moeten uitbreken en terug moeten plaatsen. Deze grap heeft meer dan 2 jaar geduurd. Nu testaankoop ingeschakeld. Maar wel het lef hebben om deurwaarder te sturen. Prutsers. Blijf daar weg aub
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.