Cerberus Danmark giver den fedeste service når konen har fødselsdag og skal forkæles med det fedeste Strong Woman gear. Og hun blev super glad for det hele. Tak Lars.
Das sagen Bewerter
Top tier company and products! No matter if you are a beginner level or advanced level lifter, their products are extremely good, durable and aesthetically pleasing. Great customer support, fast... Mehr ansehen
Jeg havde fået nogle sleeves til mine albuer som var for små, så kontakter jeg cerberus, og der var ingen pjat eller nogle former for problemer, endda tid til en sludder for en sladder, konge firma, v... Mehr ansehen
Jeg bestilte et 13 mm lever bælte og nogle knee sleeves herfra og er yderst tilfreds med kvaliteten og den service jeg fik. Efter snak med Lars, endte jeg på et par xl knee sleeves. Lars tilbud... Mehr ansehen
Unternehmensdetails
Vom Unternehmen geschrieben
Verdens Stærkeste Trænings udstyr & tilbehør. Wrist wraps, knee og elbow sleeves, træningstøj; tshirts, hoodies, shorts, compressions udstyr, træningselastikker, lugtesalt og bælter til al slags træning, Alt til styrkeløft, powerlifting, strongman, strongwoman, crossfit, fitness og bodybuilding. #cerberusstrength #teamcerberus Officiel Distributør.
Kontaktinformationen
stationsvej 8, 9829, Storvorde, Dänemark
- shop@cerberus-strength.dk
- cerberus-strength.dk
Keine Aufzeichnungen über Bewertungseinladungen
Das haben sich andere Leute angesehen
Ingen bedre🙌💪🏻
Jeg skulle bestille et nyt bælte og så tænkte jeg at jeg ville prøve smelling salt.
Jeg skrev til Cerberus omkring det jeg skulle bruge og jeg bestilte om søndagen og allerede tirsdag modtog jeg pakken så utrolig hurtigt levering og fantastisk service som virkelig mange kunne lære af🙌
Jeg kan virkelig kun komme med de bedste anbefalinger til Cerberus og det er virkelig ikke sidste gang jeg bestiller der fra🤩
Har allerede lavet 3 nye pr. Ved brug af deres smelling salt🎉
Sindsygt lækre produkter
Sindsygt lækre produkter.
De havde ikke min størrelse på lager og forhandlede den normalt ikke så jeg skrev til dem og Lars var så behjælpelig og bestilte straks min størrelse hjem. Modtog mit bælte inden for 10 dage trods det var en bestillings vare.
100% tilfreds med service og produkt
God oplevelse, gode produkter
Lækre produkter, god kvalitet og gode priser.
Fik leveringen hurtigt, med en personlig hilsen, super lækker oplevelse!
Et godt sted at købe ting og trænings…
Et godt sted at købe ting og trænings udstyr verdes bedste sted og er 110 procent glad for alle de ting jeg har købet 🙂🙂🙂👍alt godt her fra🙂
Madestrongforthestrong
Jeg har brugt Cerberus Strength siden 2014 - og nydt prislejet samt deres hele tiden voksende sortiment indenfor styrkesport udstyr!
Kommer aldrig til at bruge andet !
#Madestrongforthestrong
Kvalitet hele vejen igennem!
En seriøs virksomhed, hvor både produkter og vejleding er i top! Man kan mærke at de står ved produkterne, og står inde for dem, og bruger dem selv! Udstyr og service af højeste kvalitet. Stor anbefaling herfra!
Fremragende udvalg og GOD kvalitet!
Fremragende udvalg og GOD kvalitet!
Og så er servicen helt i top, hvis vi har brug for at kommunikere med de stærke mennesker bag brandet!
Hurtig levering og fornuftige priser. (Y)
Altid god service hos cerberus dk!
Altid god service hos cerberus dk!
Gode produkter og et super website med alt hvad en strongman/strongkvinde behøver💪
Og 1000 takter sponsoratet til Danmarks stærkeste mand 2021💪
Mvh
Willy
Næstformand
DFSA
Fede produkter
alt hvad jeg har købt på cerberus har…
alt hvad jeg har købt på cerberus har vært rigtig god kvalitet jeg har kun haft gode oplevelser hvis du køber noget hos cerberus vil du ik blive skuffet
Jeg har handlet med cerberus-strength…
Jeg har handlet med cerberus-strength et par gange efterhånden.
Lækre kvalitetsprodukter og super god vejledning til valg af de rette produkter til din type træning og dine behov.
Jeg kan varmt anbefale at handle med dem.
Super stærkt simpelt gear, hurtig fragt, god pris, god kundeservice
Super stærkt simpelt gear uden noget noget p.i.s.
Jeg har wrist wraps, bælte, sandbag, deadlift straps mm.
God pris.
Sendes lynhurtigt.
Personlig kundeservice.
Cerberus Strength Danmark anbefales på…
Cerberus Strength Danmark anbefales på det aller varmeste. Hurtig levering, god kundeservice og meget gode produkter.
Super service og udvalg af produkter
Super service og super udvalg af kvalitets produkter, hvis jeg mangler noget til træning handler jeg ved dem og ellers henviser jeg venner til deres produkter.
Servicen er i top og hvis man har spørgsmål svare de hurtigst muligt. Hvis varen ikke er på lager, skaffer de den hjem til en, så hurtigt de kan.
Kundeservice der er i top!
Kundeservice der er i top og fantastisk udstyr! Jeg har selv haft glæden af at prøve flere produkter fra Cerberus og kan især bl.a. anbefale deres sandsække, straps, wristwraps og deres fede røde VL bælte!
Fantastisk og slidstærkt udstyr til
Fantastisk og slidstærkt udstyr til strongman og styrketræning 💪🏻😍👍🏻
Super godt kundeservice og god kvalitet
Super godt kundeservice, lækkert produkt og hurtig og nem levering.
Kontaktede via Instagram for at høre mere om et specifikt produkt og fik hurtig og god vejledning. Sandsække er i super god kvalitet. Vil helt klart anbefale til andre⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
God service, lækre produkter og hurtig levering 👍
Lækkert udstyr
Super godt udstyr. Hurtig levering og fantastisk service. Det fe'
Kan kun sige vis man skal løfte og…
Kan kun sige vis man skal løfte og undgå skader skal man også have det bedste og det får du helt klart ved at købe dit udstyr
Her hos Cerberus ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.