L'agence Primogest à Namur est bien organisée avec un responsable dynamique et une secrétaire sympathique doublé d'un photographe efficace. Notre maison en très bon état a été vendu rapidement et à... Mehr ansehen
Ik heb mijn huis gekocht via Ben van Sophimo in Wezemaal. Hij was zeer vlot bereikbaar al van voor de bezichtiging (zelfs na de uren en in het weekend). Ook enorm behulpzaam in de verkoop bijv meedenk... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
De verkoop van mijn studio met Tina is snel en vlekkeloos verlopen. Bijna alles qua documenten ging digitaal en Tina handelde zowat alles zelfstandig af. Wanneer er probleempjes waren of beslissingen... Mehr ansehen
Unternehmen hat geantwortet
Vom Unternehmen geschrieben
Chez CENTURY 21 nous nous engageons à trouver le bien de vos rêves. Onze CENTURY 21 kantoren helpen u graag bij het vinden van uw droomhuis.
Belgien
- century21.be
Bittet Kunden um Bewertungen
Hat 22 % seiner negativen Bewertungen beantwortet
Braucht meist mehr als 1 Monat zum Antworten
Dank je Saleh.
Ik wil Saleh langs deze weg nogmaals bedanken voor zijn vriendelijkheid, behulpzaamheid en professionaliteit!

Antwort von CENTURY 21 Benelux
Merci beaucoup pour cette agence…
Merci beaucoup pour cette agence immobilière et merci beaucoup à Salvator et Brice je suis vraiment content d’acheter ma maison chez eux
Achat Santo
Un grand merci à santo pour son service et sa réactivité pour l'achat de mon bien.
Achat 1ere maison
Un grand merci à Julien Ankaert de century 21 les lacs pour son professionnalisme et son accompagnement pour l’achat de ma 1ere maison. Tout s’est très bien déroulé!
Katja Dockx is TOP!!
Katja Dockx is TOP!!! Heel vriendelijk en behulpzaam. Zelfs na ondertekening van de akte(s) staat ze bij met raad en daad!
Gentils et efficaces
Au top je recommande
Vente de l’appartement en moins d’un…
Vente de l’appartement en moins d’un mois. Équipe professionnelle , sympathique et toujours à l'écoute du client. A recommander sans hésiter
Professionnalisme
Professionnalisme , communication claire et précise , bonne disponibilité et vente rapide . Je recommande cette agence immobilière .
Anckaert Julien
Nous avons acheté un bien par le biais de Anckaert Julien, et nous sommes plus que ravis.
C'est une personne très compétente et très investi dans son travail.
Encore merci !
Alleen maar lovende woorden voor onze…
Alleen maar lovende woorden voor onze makelaar Beau! Communicatie verliep transparant, geen vraag was teveel elke mail of telefoon werd asap beantwoordt... Ons huis werd verkocht op eerste bezoekdag! mede dankzij Beau zijn persoonlijke en unieke aanpak. Een vlotte samenwerking en goede begeleiding van begin tot einde!
Topservice en zorgeloze verkoop!
Ik ben super tevreden over de service van Century 21 Deurne bij de verkoop van mijn appartement. Vanaf het eerste contact verliep alles bijzonder vlot en professioneel. Het appartement was al na één week verkocht, wat voor mij een enorme geruststelling was.
Het team was steeds vlot bereikbaar en hield me continu goed op de hoogte van elke stap in het proces. Hun aanpak gaf me meteen vertrouwen en ik voelde dat alles in goede handen was. Kortom, een topservice en een zorgeloze verkoop.

Fantastische service
Fantastische service! Ons appartement was binnen één week verkocht dankzij Saleh en z'n professionele team van het immokantoor. Ze werken snel, communiceren duidelijk en regelen echt alles van A tot Z. We voelden ons volledig ontzorgd. Absoluut een aanrader voor iedereen die vlot en zorgeloos wil verkopen!

Antwort von CENTURY 21 Benelux
Pas du tous professionnel.
Pas du tous professionnel.
Ils n'ont pas de parole.
Vous donne des rendez-vous et ne prévienne pas de leur absence ou annulations de rendez-vous,
Un manque de coordination. Agents malade et ne préviens pas non plus de son absence,vous laisse attendre sans prévenir un maque total de respect envers le client.Pas d'excuse, pendants que je parle a l'agents il regarde son téléphone totalement irrespectueux.
Attention, quant vous signer a la fin ils vous rajoute des pourcentage en plus or contrat du prix de vente , c'est illégale, des vrais voleurs.
Je n'ai pas eu une bonne experience avec cette agence.
A fuir !!!
Verkocht op de eerste dag
Onze woning stond 6 maanden te koop bij een ander immokantoor zonder resultaat. Saleh nam het over en verkocht de woning al op de eerste dag! Zeer professioneel, vlot en resultaatgericht. Zeer tevreden!
Expérience efficace et clair.
Aanrader en snelle service! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Kirsten is bij ons langsgeweest voor een gratis waardebepaling te doen. Zij was heel vriendelijk. Je voelt je ook meteen op je gemak bij haar… niet onbelangrijk als je mensen in je privé moet toelaten. Aanrader dus en snelle service! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟
Une agence immobilière au top du top!
Une agence immobilière à recommander les yeux fermés.. Century 21 Primogest est au top du début à la fin 👍😊. Monsieur Maron et son équipe accompagnent chaque étape de la vente ainsi que de l'achat d'une maison, dans un cadre sympathique, bienveillant , rassurant avec beaucoup d'empathie et une disponibilité imbattable! Un grand merci pour tout 😊🙏
Jacky Raeymaekers en het team Century 21 Leuven
Jacky Raeymaekers stelde een plan op voor de verkoop van ons studentenhuis, waar wij volledig achter stonden. Dat plan werd snel uitgevoerd en enkele dagen na het online zetten hadden we al de finale koper. Het werk van het team van Century 21 Leuven was zeker zijn prijs waard. Wij kunnen geen enkel negatief punt bedenken. Jacky was steeds correct en eerlijk, zeer behulpzaam en constructief bij specifieke problemen.
Hele fijne ervaring dankzij Ben!
Ben van Century 21 Sophimo heeft fantastisch werk geleverd! Dankzij hem kochten wij een droom woning. Alles verloopt super snel en professioneel. Dankjewel Ben!

Antwort von CENTURY 21 Benelux
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.