Op 13-11-2025 een huispak besteld, op 3-12-2025 nog niet ontvangen en een bericht hierover gestuurd. Er werd toegezegd dat de bestelling opnieuw verzonden zou worden. Op 12-12-2025 nog niets ontvangen... Mehr ansehen
In april pakketje retour verzonden naar China (kost erg veel geld!), ik wacht al 8 maanden en heb mijn geld niet terug gekregen. Meerdere keren over gemaild zonder succes.
Mi collego alla mia recensione fatta il 16/08/25 e completo quindi l'esperienza TERRIBILE avuta con loro: mi avevo promesso (dopo 10 mail inviate) di inviarmi un altro capo a mia scelta a pari valore... Mehr ansehen
NEP ALLES IS NEP!! HIER NIKS BESTELLEN, JE ONTVANGT EEN PAKKET UIT CHINA ZONDER LABELS EN POLYESTER SHIT.... ZONDE VAN JE GELD. ER WORDT WEL OP EMAILS GEREAGEERD, STEEDS PAS NA EEN PAAR DAGEN, T... Mehr ansehen
Das haben sich andere Leute angesehen
Oplichting
Oplichting! Inderdaad een hoop geld betaald voor een nep trui uit China, retour sturen kan alleen naar China voor 30 euro. Ze bieden je eerst 20%, daarna 25% en tot slot 30% korting aan. Maar daar heb je niks aan want het is slechte kwaliteit en heel nep. Dus dochter gaat het niet dragen. Ze reageren heel traag en steeds in een cirkeltje. Steeds het zelfde antwoord waar je niks mee kan. Niet bestellen dus. Ik heb zojuist aangifte van oplichting gedaan. Gelukkig betaald via Klarna en daar kunnen aangeven dat het oplichting betreft. Dan kan je de betaling opschorten en de (vele) mails opsturen ter bewijs dat je opgelicht bent. NIET BESTELLEN DUS.
Een grote oplichterij
Een grote oplichterij.
Nep spul uit China en duurt sowieso een maand tot ontvangen. Verkeerde maat.
Ze doen maar wat. NIET mee in zee gaan.
WEGGEGOOID GELD!
Zieke nepshit
Zieke nepshit. Niet kopen. Fraude! Skuffers trui. Nep. Vieze stof. Geen retour. Oplichting. Allemaal originele foto’s gebruiken. Maar gewoon oplichterij! Niet kopen.
Nooit wat bestellen!
Wat slecht!!!! 2 truien in maat L besteld, leek wel een S! Vervolgens moet je een verzoek sturen of je mag retourneren! Heel vreemd, maar oké. Dan moet je eerst allemaal foto’s sturen van de truien, zodat ze kunnen controleren of ze er nog goed uitzien. Na dit allemaal gedaan te hebben, kreeg ik nooit meer reactie! Wat een slecht bedrijf zeg….nooit wat bestellen zou ik zeggen!
Waardeloze oplichting
Producten lieten lang op zich wachten. Na aankomst bleken de kaartjes en labels uit de producten te zijn geknipt. Daarnaast voor een S maat, leek het op XXL. Het zijn gewoon nep producten.
Op berichten wordt gereageerd, maar duurt zeer lang. Problemen willen ze oplossen door je nog meer producten te willen aansmeren tegen korting. Ze willen niet dat je de producten terugstuurt en maken dit proces zeer lastig. Zelfs prijsafspraken komen ze niet na en proberen hier nog enkele € op te verdienen.
Service en kwaliteit zeer slecht. Stelletje boeven en oplichters.
NEP!!!
Helaas minder dan 1 ster kan niet...
Dropshipper met nep truien uit China, wordt bijna onmogelijk gemaakt om te retourneren.
Wordt eerst 20% korting aangeboden en als je zegt dat niet te willen krijg je een adres in China waarnaartoe je het retour kan sturen. Op jouw eigen kosten (ca €30,-) of ze kunnen de korting verhogen tot 25%....
Dus gekozen om € 60,- te betalen voor 2 neptruien ipv €30,- verzendkosten en geen truien...
Hier gaan we nooit meer bestellen!
Hartstikke nep
Hartstikke nep. Trui wel ontvangen, maar polyester rommel. Absoluut niet bestellen hier. Gezien de recensies waag ik me niet eens aan retourneren, dus ze hebben mij ook een keer te pakken.
Dikke vette nep!!
Dikke vette nep!!
Made in China 😭
Contact met de klantenservice lijkt in eerste instantie goed maar retour sturen kan niet en geld terug krijg je ook niet!
Dus nep merktrui gekocht voor 50 euro 🤪
Inderdaad NEP.
Inderdaad NEP.
Trui voor dochter besteld voor 50€ (korting van 90) skuffers. Ik vertrouwde op dat het een Nederlandse site is met iDeal enzovoorts .. niet doen.. trui uit China inderdaad geleverd - zo licht van gewicht - alleen plastic - en slechte kwaliteit- mijn dochter gaat dit niet aandoen- NIET BESTELLLEN DAAR!!
BESTEL HIER NIET!!!
Bestel niet bij deze webshop want het zijn oplichters. De trui is hartstikke nep en vervolgens wordt het zo goed als onmogelijk gemaakt om te retourneren dus je bent je geld kwijt. Trui is van erg slechte kwaliteit en alle labels zijn er afgeknipt.
NEP ALLES IS NEP!
ER WORDT WEL OP EMAILS GEREAGEERD, STEEDS PAS NA EEN PAAR DAGEN, TELEFOONNUMMER IS DIRECT VOICEMAIL.
IK HEB ALLE GEGEVENS VAN DEZE OPLICHTERS, DUS GA ER EENS EEN ZAAK VAN MAKEN!
#KERSTVAKANTIEDUSTOCHNIKSTEDOEN
Consigliere mijn vriend
Trui niet ontvangen en geld niet terug. Btw en KvK nrs onbekend.adres niet te vinden.Telefoon wordt niet opgenomen. Emails vragen worden niet beantwoord zijn het oplichters ??.Cefalu is ook een plaats op Sicilië en daar wonen mijn vrienden ik zal eens vragen of zij dit bedrijf kennen. Blijkbaar hebben mijn vrienden invloed want trui is ontvangen uit CHINA.Zonder labels dus namaak.Jammer
Pure oplichting
Bestelling inmiddels ontvangen en Stussy truien zijn hartstikke nep! Inmiddels een reactie dat retourneren niet mogelijk is en dat we de truien mogen houden en gedeeltelijke terugbetaling kunnen krijgen van 20% of een nieuw artikel aankopen voor slechts €24,-
Trap er niet in, pure oplichting!
Stussy trui besteld in maatje S
Stussy trui besteld in maatje S. 3 Weken gewacht, tot levering. Het is wellicht een maat XL. Bij uitpakken bleken alle labels uit de trui geknipt. Bij retourbeleid staat nergens dat de consument moet betalen voor retourzending. Dit melden ze ineens in een mail van wel. Ze vragen foto's te maken van de ongedragen, ongewassen trui met alle labels erop en eraan. Ze reageren nergens meer op..,als je de mail van hun beantwoord. Dan moet je telkens opnieuw het mailadres gebruiken van info apenstaartje cefalu.nl Oplichters!!
Oplichters!!
Oplichters!!. Troep uit China. Geen reactie als je wil retourneren!
Heel veel mails gestuurd, geen enkele reactie.
Ik heb aangifte gedaan!
DEZE WEBSITE VERDIENT NOG GEEN EENS 1…
DEZE WEBSITE VERDIENT NOG GEEN EENS 1 STER.
Stussy trui nepper dan nep. Er wordt niet gereageerd als je wilt retourneren. Niet via de mail. Telefonisch niet te bereiken. Ik ga aangifte doen en zal op meerder socials en tv zorgen dat niemand daar meer besteld! Wat een maffia praktijk dit.
Uiteindelijk is de bestelling wel…
Uiteindelijk is de bestelling wel binnengekomen, ben ik teruggemaild. Op het pakketje stond geen afzender oid. De kwaliteit is alleen niet zo goed van de truien.
Ik zou er niet nog eens bestellen.
HIER VOORAL NIETS BESTELLEN
HIER VOORAL NIETS BESTELLEN. OPLICHTING! Chinese Rommel reageren niet op reclamatie. Er wordt aangegeven dat je niet mag retourneren omdat er korting op zit. Dit is in strijd met het herroepingsrecht. Mensen doe vooral aangifte als je gedupeerd bent!
Goede kwaliteit heb net ontvangen niet…
Goede kwaliteit heb net ontvangen niet luisteren naar de andere recensies klopt niks van ben blij dat ik dit heb vertrouwd en het ziet er echt uit
Duurt lang en nep spullen
Ten eerste duurde het 5 weken voordat ik mijn pakket ontving. Heb hierover meerdere keren gemaild. Vervolgens is het er eindelijk blijkt het echt nog nepper dan nep te zijn. Het lijkt nog niet bijna op het origineel. Maar wel een foto van het origineel op de website waar je het koopt. En dan net doen alsof het voor de helft is (afgeprijsd). Heel slecht dus. Ik zou hier echt nooit iets bestellen en al zeker niet voor dat geld.
Erfahren Sie mehr über die verschiedenen Arten von Bewertungen.
Hier finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.