Banner for Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse

Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse Bewertungen

TrustScore 4.5 von 5

Bredegade 50, 4200 Slagelse, DK

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Super sjovt og skønne omgivelser. Vi havde dog en mand med på 1,98 cm som bare noget generet af de lavthængende skærme. Men hey, det gjorde kun at lillemor her løb med sejren 😎 vi ses helt sikker... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

God mad og god service Vi holdt firmaarrangement for 30 personer og spillede minigolf og shuffleboard. Atmosfæren var afslappet og der var plads til merkøb af bowling osv. Det eneste minus er at... Mehr ansehen

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Cecilie’s er et fint sted med mange gode aktiviteter. Vi kom for at bowle det var fine baner men det ville være fedt hvis der havde været større bowling kugler eks str 16, min mand og også andre mæ... Mehr ansehen

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi holdt non-firmation for 15 personer og det var virkelig forrygende! Grillmenuen var superlækker og der var masser af mad. Billetsystemet for drikkevarer fungerede godt, så folk kunne få præcis hvad... Mehr ansehen

1. Vergnügungszentrum
  2. Kegelbahn
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar mit Livemusik
  5. Minigolfplatz
  6. Sportsbar

Vom Unternehmen geschrieben

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du en 12-hullers minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billiard, elektronisk dart, sportsbar og café.

Good Old Fashioned fun for alle

Vom Unternehmen geschrieben

Masser af sjov
Cecilie’s danner rammerne for masser af sjov, grin og venskabelig konkurrence med alle de populære klassiske spil, som vi alle kender. Bowling, interaktiv dart, minigolf, shuffleboard, sport på storskærm og meget andet sjov underholdning for hele familien.
Smagsfulde oplevelser
Forkæl dine smagsløg med en bred vifte af lækre burgere og snacks, der er skabt med omhu og dedikation til god smag. I vores cafe kan du prøve en af vores signaturretter, nemlig vores populære Cecilie`s burgere. Vi vælger omhyggeligt de bedste råvarer til vores menu, og det er det, der gør vores retter så ekstraordinære. Vores saftige og smagfulde Cecilie’s burgere er det perfekte eksempel på sammensætningen af lækre råvarer, der er sammensat til perfektion. Resultatet er en burger, der ikke kun er saftig, men også fyldt med den autentiske smag, som elskes af vores gæster.
Vi sætter gæsten først
Vi tror på god service, nærvær og oplevelser, hvor alle kan være med. Derfor arbejder vi hver dag på at skabe en afslappet atmosfære, god mad og aktiviteter, der bringer familie, venner og kolleger sammen.
Tak for din anmeldelse
Din feedback betyder meget for os. Vi læser alle anmeldelser og bruger dem aktivt til at udvikle Cecilie's og skabe en endnu bedre oplevelse for vores gæster.

• Bredegade 50, 4200, Slagelse, Dänemark

Bewertung abgeben

God service - fin mad - god pris/kvalitet - gode rammer om firmaarrangementet

26. März 2026

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Hvor er det dejligt at høre, at i havde et godt firma arrangement hos os 🤩🙌🏼
Vi håber, at vi ses igen en anden gang 🎳

Bewertet mit 3 von 5 Sternen

Rigtig fint sted

Rigtig fint sted, gode faciliteter Men alt for lidt personale

Hej Pennie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi glade for at høre🤩 Og øv at i oplevede, at der ikke var nok personale- nogle gange kommer der flere gæster, end vi havde forventet. Vi tager din feedback med videre i vores interne evaluering- tusind tak fordi du delte jeres oplevelse med os☺️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Det er bare super hyggeligt at komme…

Det er bare super hyggeligt at komme hos jer, det vil jeg til en hver tid gøre igen.

Hej Jane
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre - det betyder virkelig meget for os🫶
Så håber vi, at vi ses igen snart ☺️

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

God men beskidt oplevelse.

Min familie og jeg havde det rigtig hyggeligt.

Men fordi I ikke får 5 stjerner er fordi, at ens sko direkte sad fast i gulvet, om det er øl eller sodavand der var spildt på gulvet vides ikke, men ulækkert var det. Når man ankommer til bowlingbanerne var kuglerne virkelig fedtede, da vi tog banen i brug. (Og der var ikke nogen før os)

Så rengøring kunne virkelig godt trænge til en overhaling. Men ellers hyggede vi os rigtig meget.

Hej Frederikke
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os med familien🤩 Vi er kede af at høre, at gulvet var klistret - det tager vi med i vores løbende evaluering ✅ Vi bruger olie på banerne, og derfor kan det også forekomme, at kuglerne bliver lidt fedtede 🎳
Vi håber, at vi ses igen en anden gang og tusind tak for at dele din oplevelse med os, så vi kan blive endnu bedre✨

Super hyggeligt sted

Super hyggeligt sted. Vi havde købt "Old Fashioned Dinner med bowling" (vi var fire personer). Vi blev taget godt imod af personalet og fik forklaret konceptet. Fin betjening hele vejen igennem. Maden var virkelig lækker og der var rigeligt af det.
Kan varmt anbefale Cecilie's - Cecilie's Lillesøster Slagelse :o)

Hej Lonnie
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er glade for at høre, at i havde en god aften hos os med Good Old Fashion pakken 🤩 Og tusind tak for anbefalingen- det betyder rigtig meget for os 🫶
Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Sød og høflig betjening da vi i dag var…

Sød og høflig betjening da vi i dag var oppe og spille Mini-golf. Banerne var fine og der var god plads.

Hej Caroline
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼
Vi er glade for at høre, at i havde en god oplevelse på vores minigolfbane 🤩🏌️‍♂️ Og tusind tak for ros til vores medarbejdere- den sender vi straks videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

Bewertet mit 1 von 5 Sternen

Mig og min bror var inde og spille ved…

Mig og min bror var inde og spille ved 15 tiden i dag for at have det hyggeligt og havde bestilt 1 times pool men de borde er ikke placeret det bedste sted og der kom så senere mange flere gæster som så tænkte at det var en stå klub selv der var jeg ved ikke hvor mange borde og stole ude i siden men alligevel stod de nærmest lige ved siden af det pool bord vi stod ved og personalet gjorde intet ved det så vi gik 20 min før vores tid var gået ville ønske jeg kunne få mine penge retur spild af tid og penge kan ikke anbefales

Hej Marcus
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er kede af at høre, at jeres hyggetur ikke gik, som den skulle 😕 Har du været i kontakt med os omkring kompensation for tabt spilletid? Ellers må du meget gerne sende os en mail til slagelse@cecilies.dk, så vi kan finde en løsning. I skal naturligvis kunne spille, uanset hvor mange gæster, der er, og vi tager din kommentar omkring placeringen af vores poolborde meget seriøst.
Vi håber, at vi får mulighed for at give jer en meget bedre oplevelse en anden gang✨

Pool i Slagelse

Vi havde booket et poolbord i Slagelse. Men da vi ankommer er der simpelthen så mange mennesker i baren at det ikke er til at komme til at spille pool så vi må gå igen. Man burde overveje at flytte poolborderne et andet sted hen end i baren, det er under al kritik. de skriver så efterfølgende til mig at de var meget kede af det, og de tager de tager meget seriøst med at få flyttet poolborderene, og sender derefter et gavekort på 350kr. Så efter en lidt dårlig oplevelse så var de rigtig gode og søde til at få rettet op på det.

Hej Tristan
Tusind tak for din anmeldelse 🙌🏼 Vi er glade for at høre, at vi fik fundet en løsning - for det er selvfølgelig ikke sådan det skal være, når man har bestilt et spil hos os🎱 Og vi tager bestemt alt feedback fra vores gæster meget seriøst - vi vil nemlig rigtig gerne give vores gæster den bedste oplevelse🤩 Tusind tak fordi du delte din oplevelse med os, så vi kan blive bedre🫶
Vi håber, at vi ses igen en anden gang✨

En god oplevelse for hele familien

En god oplevelse for hele familien

15. März 2026

Hej Camilla
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Hvor er det skønt at høre, at i havde en god oplevelse hele familien 🤩 Vi håber, at vi ses igen en anden gang ☺️✨

Hyggeligt sted med god betjening

Hyggeligt sted med god betjening

14. März 2026

Hej Lise
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os 🤩 Og tak for ros til vores medarbejdere- det bliver de glade for at høre☺️ Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggelig og glad stemning og meget serviceorienterede.

Der er en hyggelig og glad stemning, og alle medarbejdere er hjælpsomme og yder rigtig fin hjælp og service. Vi kommer helt sikkert igen om ikke så længe.

14. März 2026

Hej Linda
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Det er vi så glade for at høre - det er jo præcis den oplevelse, vi gerne vil give vores gæster 🤩 Den ros sender vi straks videre til teamet ☺️ Og så glæder vi os til at se jer igen snart ✨

Klar anbefaling

Virkelig god service og dejlig mad, og arrangementet med night bowling og burger fungerede virkelig godt, tusind tak

11. März 2026

Hej Freja
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og at både mad og bowling var et hit 🤩🎳
Vi håber, at vi ses igen en anden gang ✨

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Bowlingcenteret har vi i mange år brugt…

Bowlingcenteret har vi i mange år brugt til at afholde generalforsamling i vores personaleforening, de sidste par år med svingende kvalitet, men vælger altid at give nye ejere chancen for at bevise hvad de kan..
Cecilie’s har gjort det så fint til denne års forsamling.. især de drinks billetter, gør det nemt at styre.

20. Februar 2026

Hej Sara
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼 Og hvor er vi glade for, at I gav os chancen og ikke mindst, at I havde en god oplevelse hos os🤩 Og godt at høre, at i synes, at vores drinks billetter fungerer 🍹
Vi håber, at vi ses igen en anden gang🙌🏼

Bewertet mit 4 von 5 Sternen

Man får meget for pengene

Man får meget for pengene. dog mangler der medarbejdere i bar/informationen, måtte stå til tider længe for at spørge om hjælp.
overordnet en positiv oplevelse, vi kommer helt klart igen.

19. Februar 2026

Hej Karina
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - og føler, at du fik meget for pengene 😄 Og vi er kede af, at der var ventetid på hjælp i baren - det tager vi med i vores løbende evaluering! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Rigtig god oplevelses søndag

Vi bowlet og spillet mini golf, gode baner, rigtig sød , venlig og hurtig betjening.

22. Februar 2026

Hej Daniele
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - det skal nok bringe et smil frem hos teamet! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi har været oppe og bowle nogle…

Vi har været oppe og bowle nogle venner, det var rigtig hyggeligt, meget sød betjening og hjælpsomme. Dejlig oplevelse.

21. Februar 2026

Hej Jens
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og tusind tak for ros til vores medarbejdere - den sender vi straks videre til teamet! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Super oplevelse

Super oplevelse - bowling, minigolf og mad. Lidt koldt i restauranten, men ellers god mad og fine faciliteter.

19. Februar 2026

Hej Simon
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og vi er glade for at høre, at maden var god, og så beklager vi meget, hvis det var lidt køligt i restauranten - det får vi kigget på! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

En god oplevelse.

Venlig betjening , gode baner og efterfølgende rigtig god mad i rene og pæne omgivelser. En god oplevelse som kan anbefales.

18. Februar 2026

Hej Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at du havde en god og ren oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og tusind tak for anbefalingen - det betyder meget for os! Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Vi var 32 bowlingspillere til turnering…

Vi var 32 bowlingspillere til turnering i Slagelse. Velfungerende udstyr og god betjening. Tak for det.

16. Februar 2026

Hej Søren
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os - det er jo præcis, sådan det skal være 😄 Og hvor er det fedt, at i havde en god turnering hos os!🎳 Vi håber, at vi ses igen en anden gang.

Bewertet mit 5 von 5 Sternen

Hyggeligt med børnebørn i mange aldre

Hyggelig time med 5 børnebørn. Dejligt at se den opgradering I har skabt på stedet, og godt at se der var mange der benyttede stedet.

12. Februar 2026

Hej Jonna
Tusind tak for din anmeldelse 🙌 Hvor er det dejligt at høre, at i havde en god oplevelse hos os! Og ikke mindst at du kan lide renoveringen indtil videre - det sætter vi stor pris på✨ Vi håber, at vi ses igen en anden gang🎳
//Team Cecilie’s

Hier ​finden Sie 8 Tipps für das Schreiben von Bewertungen.

Erfahren Sie mehr